Linka 04.03.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 no ładne rzeczy się tu dzieją! Spuścić kobitki z oczu...i masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 może być na karku, zesztywniał mi to teraz ja, po masażu http://www.duzohumoru4.host.sk/index.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 04.03.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Maksiu to dla ciebie na ból głowy http://www.masaze.pl/event/lux/Lux_05.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 o proszę i teraz zmiana pani masuje panai maksia przestanie boleć głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.03.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Rozumiem że to pani Rysia, ale nie Siarzewska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 04.03.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 no dobra niech będzie przyzwoicie coby mnie o niecne zamiary nie posądzanokładziemy się wszyscyhttp://www.masaze.pl/event/Maraton.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.03.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 witajcie a dzisiaj koncza kaflarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 04.03.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 witaj Teska po tak ciężkim dniu chwila na relaks zapraszamy do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 04.03.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Witajcie Wszyscy A moze by tak Pana Rysia do Imoli zaprosić...Połączyć przyjemne z pożytecznym...Mały relaksik dla pań inwestorek.. Parawanik,dwa stoliki złaczyć i celulitusowi PRECZ!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.03.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Lalka - właśnie miałam wyjść z taką samą propozycją mariusz r - ja poproszę karnecik rabatowy albo dwa do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 teska - i jak się sprawują, kiedy będą fotki? o ten zbiorowy masażyk najekonomiczniejszy, może dostaniemy jakiś rabacik? przecież w rabatach jesteśmy teraz na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 04.03.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Ivette zawsze mi mówili,ze mam ponadnaturalne zdolności... Ale Ty chyba tez,bo ja tez mialam poprosić Mariusza o karnecik I solidaryzuje sie z bólem głowy... Ciśnienie ,czy co... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 04.03.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Lalka ma rację pana Rysia z asystentką do Immoli kacik juz jesthttp://www.masaze.pl/event/pallmall/PallMall_01.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 04.03.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Apropos kina,to słuszałam,ze francuski film Pozory i złudzenia jest godny uwagi..Czy ktos moze juz widzial?? Graja w "biednym" Delfinie...Lubie to kino,ale martwie sie,ze jak otworzą multikino w Galaxy to bedzie Delfinkowi cięzko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 04.03.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 To ja poprosze dostawke do kozetki masażysty...ciut krotka moje 176cm celulitu sie nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 no to na koniec pracy, po ekstra masażach, chwila zadumy. temat: inna epokaZastanawialiście się nad faktem że ludzie zaczynający w tym roku studia są w większości urodzeni w roku 1984 (i mają już po 19 lat !!!)?* Nikt z nich nie pamięta prezydentury Gorbaczowa, a wiadomości o niej czerpią z felietonów.* Nigdy nie śpiewali "We are the world, we are the children..." razem z USA for Africa.* O tym, ze Czesław Miłosz zdobył nagrodę Nobla mogli słyszeć jedynie w szkole.* Mieli po 11 lat, gdy rozpadł się Związek Radziecki, a termin "zimna wojna" kojarzy im się zapewne z potyczkami Eskimosów z reniferami.* O zagrożeniu wojną atomową mogli słyszeć jedynie podczas sierpniowego kryzysu w 1991 roku o ile w ogóle pamiętają to wydarzenie.* Napis CCCP wygląda dla nich bardziej jak pomyłka w maszynopisaniu, niektórzy może kojarzą go z kilku części starszych przygód Bonda.* Raczej nie pamiętają, ze Niemcy nie zawsze były jednym krajem, chociaż może słyszeli w szkole lub w telewizji o Murze Berlińskim.* "Komunistyczna cześć Niemiec" brzmi dla nich jak "Część Japonii zamieszkała przez Murzynów".* AIDS istnieje od kiedy tylko pamiętają.* Nigdy nie grali na Commodore 64 czy Amidze 500.* Nie mieli tez okazji słuchać czarnych płyt, a "zdarta płyta" kojarzy im się z uszkodzonym chodnikiem.* Nigdy nie mieli w domu adaptera i nie grali w Pacmana w 2D.* "Gwiezdne wojny" to dla nich jeszcze jedna bajka, użyte w nich efekty specjalne są żałosne, a skróty typu R2D2 nie maja dla nich żadnego znaczenia.* Wielu z nich nie pamięta już czasów, gdy telewizja miała tylko 2 programy.* Telewizja kablowa, satelitarna i magnetowidy to standardowe wyposażenie mieszkań, a ich obsługa jest niemożliwa bez pilota.* Urodzili się w dwa lata po tym jak Sony wypuściło na rynek Walkmana, a wrotki z kolkami ułożonymi inaczej niż rolki są dla nich cokolwiek dziwnym wynalazkiem.* Nigdy nie słyszeli o "Pszczółce Mai", Stawiam na Tolka Banana", czy "Wakacjach z duchami".* Pele dla nich to Murzyn występujący w TV, a Maradona to leczący się z nałogu narkoman.* Kareen Abdul-Jabbar brzmi jak jakiś terrorysta - fundamentalista arabski.* Szurkowski robi coś dla sportowców i ma coś wspólnego z rowerami, a Lato i Szarmach chyba żyją gdzieś na emigracji i zajmują się importem-eksportem.* Nigdy podczas kąpieli nie myśleli o rekinach ze "Szczęk".* Michael Jackson dla nich zawsze był biały, a Tom Hanks zawsze występował w dramatach, bo komedie do niego nie pasują.* Stallone to starzejący się zabijaka, a nie młody chłopak z biednej rodziny, który stara się wygrać swoja pierwsza walkę bokserską.* Jak Travolta mógł być tancerzem z takim brzuchem?!* Soczewki kontaktowe zawsze były miękkie...* Alf to mocno archaiczna produkcja amerykańska, a "Muppet Show" to takie Fragglesy, tylko starsze wydanie.* Nie przeżywali chwil grozy z "Dempsey i Makepeace" czy załoga "Posterunku przy Hill Street".* Nie wiedzą że oranżadę piło się przez słomkę z plastikowej torebki* No i nie mają zielonego pojęcia kto to był Pankracy!!!!!!!!NO I JAK - NIE UWAZASZ, ZE JESTES Z INNEJ EPOKI ???" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.03.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Żegnamy sie w nostalgicznym nastroju.Zrobiło mi się smutno. Kurczę, mam huśtawkę nastrojów.A najgorsze jest to, że muszę upiec ciasto do pracy na dzień kobiet, o czym przed chwilą zostałam poinformowana.Jak się podtrują, to więcej nie będąchcieli. Nie piekłam już z 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 04.03.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Józia zrób sernik na zimno z galaretką i owocami ..piec nie trzeba..zawsze wyrośnie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 04.03.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Józia co ty nie pękaj, ja bym skoczyła do piekarni na przeciwko i kupiła torta albo czego innego za 30 zł. Paluchy lizać i nie musisz się martwić czy nie przyjdzie ci lecieć do zsypu z zakalcem. A nastroje, tak czasami bywa, trzeba przeczekać. Mnie cholernie głowa boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.03.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 To i ja dołączam się do klubu lekuchno zdołowanych - przesilenie wiosenne czy jaka cholera?! Czupurek - poczułam sie troszku staro, bo ja to wszystko pamiętam a i nierzadko wspominam np. oranżadę w proszku lizaną palcem z torebki - a co tam fajno było i basta!! Ale teraz jest lepiej i niech już tak zostanie na wieki wieków! AMEN! Dzisiaj idziemy z Teską na "Nigdy w życiu" - mam nadzieję na poprawę nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts