bryta 18.05.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam Wszystkich Jestem tak zestresowana ze chyba osiwieje Okazuje sie ze Ytong zlecil transport juz w tamten piatek a spedycja jeszcze za to sie nie zabrala doslownie rece opadaja . Wiec dzisiaj od rana rozmawialismy ze spedycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.05.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Czy m2 pokrycia dachu (material + ułozenie) w cenie 60 zl to duzo czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.05.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 jeden za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.05.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 MAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przyznali mi kredyt!!!!!!!! Pierwsza odpowiedz juz jest! Moge chocby zaraz podpisywac umowe!!! Niby nie bylo przeszkod, a teraz az sie poryczalam z radosci! Mamuniu, jak ja sie ciesze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 18.05.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Azalka gratuluję !!! Aż czkawki dostałaś Witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 18.05.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 U sąsiada chyba jest ił bo taki drobniótki piaseczek. Wykopy pod ławy zrobili łopatamii w jedno popołudnie równióteńkie wyrzeźbili i ni narzekali. A czy jak jest ten ił to źle? , bo pewnie i ja też go mam. Nie chodzi o to, że źle. Geotechnik, który robił nam odwierty, mówił że kopiąc i wylewając fundamenty na terenie, na którym jest ił, trzeba zwrócić szczególną uwagę żeby on nie został zalany (np. deszcz). Wtedy ił jakoś zmienia swoje właściwości. Chyba staje się plastyczniejszy. Trzeba lać fundamenty, kiedy jest ładna pogoda i ma być chudziak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 18.05.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Azalka Gratuluję serdecznie! Już teraz możesz planować wszytko z czystym sumieniem i bez przedstawiania się jako "obszarnik bez swojej ziemi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 18.05.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Myślę, że obecnie kierowałabym się ceną i dostępnością materiału. Z ta dostepnością i ceną bywa różnie. Możę poczekam aż nowy rodzaj wymyślą A tak serio, to trudno mi jest teraz podjąć decyzję. Wiem, że przed przystąpieniem do adaptacji projektu, powiniśmy już wiedzieć z czego będziemy budować. Tylko jak tu obliczyć, który z materiałów będzie wypadał najkorzystniej cenowo i jaka będzie jego dostępność za rok (wtedy chcemy zacząć budować). Hmmm. Wychodzi na to, że muszę się dokształcić w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 18.05.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam Wszystkich Jestem tak zestresowana ze chyba osiwieje Okazuje sie ze Ytong zlecil transport juz w tamten piatek a spedycja jeszcze za to sie nie zabrala doslownie rece opadaja . Wiec dzisiaj od rana rozmawialismy ze spedycja Yyyyy....a zadowolona jesteś z wyboru Ytonga? Jako materiału, nie hurtowni (a tfu!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 18.05.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A! I znowu zapomniałam -WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam Wszystkich Jestem tak zestresowana ze chyba osiwieje Okazuje sie ze Ytong zlecil transport juz w tamten piatek a spedycja jeszcze za to sie nie zabrala doslownie rece opadaja . Wiec dzisiaj od rana rozmawialismy ze spedycja Yyyyy....a zadowolona jesteś z wyboru Ytonga? Jako materiału, nie hurtowni (a tfu!) Pierwsza partia byla naprawde dobra malo odpadow .Na ta sytuacje zlozylo sie wszystko Xella ktora klientow ma gdzies ,spedycja ktora ma zlecenie juz od tygodnia a hurtownia widac ze nie ma przebicia albo nie chce miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 18.05.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Na ta sytuacje zlozylo sie wszystko Xella ktora klientow ma gdzies ,spedycja ktora ma zlecenie juz od tygodnia a hurtownia widac ze nie ma przebicia albo nie chce miec Nerwy ze stali - to chyba jedyny przepis na budowę w Polsce Czizys....czy ja w ogóle wiem w co się ładuje? ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 18.05.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 witam, czy ktoś z Was zamierza stosować lub stosował kształtki wieńcowe firmy ergobud, ciekawy jestem jak z kosztami tego rozwiązania? http://www.ergobud.pl/?s=02 bo wygląda bardzo ciekawie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 19.05.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Drodzy Panstwo, reanimacja pacjenta sie udala. Forum zyje Witam radosnie w to piekne popoludnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 19.05.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Drodzy Panstwo, reanimacja pacjenta sie udala. Forum zyje Witam radosnie w to piekne popoludnie! Witam sedrecznie. Uffff a ja już się bałam, że bana dostałam. Naprawdę przyzwyczaiłam się do tego forum. Bez niego było mi tak jakoś źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 sobotnio witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 sobotnio witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.05.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Witam wieczorkowo Dziś pracownicy ekipy budowlanej się zbiesili, a ja nie moge się dodzwonić do szefa Już widac koniec, a oni mają fochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysk5 19.05.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Ludzie. Z czego Wy swoje domy wybudowaliście, budujecie, albo zamierzacie wybudować? Ja już się gubię. Za duży wybór, jak dla mnie. Co myślicie o Ytongu? (mój szanowny się na niego uparł). A i jeszcze jedno: Czy ktoś z Was budował dom na działce, na której jest glina, a pod nią ił? Ja buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.05.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 witam niedzielnie i pracowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts