Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Z tym materialem to pogupieli aby zamknac strop brakowalo mi 6 palet myslalam aby dokupic a od reki byla rurka za 13 zl bloczek :o jak ja lutym placilam 8,33 :lol:

Mała różnica ;) A tak serio - S-Z-O-K :o

Zapomnialam dodac ze za Ytonga P+W ale jakosciowo naprawde dobry :lol:

Hahaha :) No to nieźle wybralismy. Ale już na 90% zamierzamy właśnie z niego zbudować nasz dom. Bryta! Jak zamierzamy budowę zacząć w przyszłym roku, to może juz teraz zamówimy?? A nuż przyjdzie na czas ;)

Material jest naprawde dobry tylko sposob rozmowy Xelli i terminy daja duzo do zyczenia . Ja bralam z malej hurtowni i najzwyczajniej ja olewali .Troche Ytonga dostaje Apa na Gdanskiej (wydaje mi sie ze maja lepsze uklady^)

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Szydas

Jest szansa, żebyś dał mi na privie namiary na firmę, która robiła Ci odwierty z usługą echosondy? :) Chcemy w wakacje zrobić drugie badanie, pod kątem ustalenia, jakie fundamenty trzebaby było zrobić. I właśnie jesteśmy zainteresowani takim fullwypasem ;) geologicznym.

są na liście rankingowej - ArtGeo, namiarów nie mam pod ręką

Witam wszystkich :)

Dziś dzwonił nasz wykonawca i zgodził się zejść z ceny do pozimu, który jesteśmy gotowi zaakceptować :)

Więc jeszcze tylko podpisanie umowy i..... RUSZAMY!!! :D :D :D

Prąd mamy już zrobiony, wodę i kanalizę zaczynają robić, kierownik budowy też załatwiony (zresztą dzięki liście rankingowej i poleceniu od Was :)), wykonawca też w końcu już jest. Co za radość. Teraz można szykować się do kolejnego etapu walk... :wink:

Dziś dzwonił nasz wykonawca i zgodził się zejść z ceny do pozimu, który jesteśmy gotowi zaakceptować :)

Prąd mamy już zrobiony, wodę i kanalizę zaczynają robić, kierownik budowy też załatwiony (zresztą dzięki liście rankingowej i poleceniu od Was :)), wykonawca też w końcu już jest. Co za radość. Teraz można szykować się do kolejnego etapu walk... :wink:

Elegancko! :) Tylko pozazdrościć :)

Właśnie.

Pytanie: Jak zdobyć ta listę polecanych wykonawców z zachodniopomorskiego?

Czym trzeba się zasłużyć, żeby ją dostać? Mnóstwo osób pisze, że z niej korzysta. Powoli zaczynam czuć dyskomfort, w związku z wybieraniem przypadkowych firm. Byłabym bardzo wdzięczna za informacje na ten temat. thx z góry.

ewamin, przepraszam jesli pytam o coś o czym juz pisałaś: gdzie budujecie?

GUZIKI Pytanie: Jak zdobyć ta listę polecanych wykonawców z zachodniopomorskiego?

Czym trzeba się zasłużyć, żeby ją dostać? Mnóstwo osób pisze, że z niej korzysta. Powoli zaczynam czuć dyskomfort, w związku z wybieraniem przypadkowych firm. Byłabym bardzo wdzięczna za informacje na ten temat. thx z góry.

Guziki podaj mi na priv swoj mail to ci prześlę listę.

M3 Podjuchy

Czy nie majac okien mozna robic np wylewki albo tynki .

Jaka byla u was kolejnosc

elektryka

tynki

wylewki :lol:

Ja jeszcze nie robiłem ale wydaje mi się że najsensowniejsza kolejność jest taka:

okna

elektryka

tynki

instalacje wod-kan

posadzki

itd

Tez o takiej myslalam :lol: tylko okna niw wczesniej niz wrzesien :lol:

Czy nie majac okien mozna robic np wylewki albo tynki .

Jaka byla u was kolejnosc

elektryka

tynki

wylewki :lol:

Ja jeszcze nie robiłem ale wydaje mi się że najsensowniejsza kolejność jest taka:

okna

elektryka

tynki

instalacje wod-kan

posadzki

itd

Tez o takiej myslalam :lol: tylko okna niw wczesniej niz wrzesien :lol:

Witam wieczorkowo

Dziś miałem dzień budowlany i stawiałem ekipę do pionu.

Zostało parę dni, a co za tym idzie atmosfera się zagęszcza :x

W galerii pojawiły się nowe zdjęcia więc zapraszam do oglądania.

Bardzo ładne!

Jaką cegłą okładałeś komin?