bryta 21.05.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Z tym materialem to pogupieli aby zamknac strop brakowalo mi 6 palet myslalam aby dokupic a od reki byla rurka za 13 zl bloczek jak ja lutym placilam 8,33 Mała różnica A tak serio - S-Z-O-K Zapomnialam dodac ze za Ytonga P+W ale jakosciowo naprawde dobry Hahaha No to nieźle wybralismy. Ale już na 90% zamierzamy właśnie z niego zbudować nasz dom. Bryta! Jak zamierzamy budowę zacząć w przyszłym roku, to może juz teraz zamówimy?? A nuż przyjdzie na czas Material jest naprawde dobry tylko sposob rozmowy Xelli i terminy daja duzo do zyczenia . Ja bralam z malej hurtowni i najzwyczajniej ja olewali .Troche Ytonga dostaje Apa na Gdanskiej (wydaje mi sie ze maja lepsze uklady^) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.05.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Szydas Jest szansa, żebyś dał mi na privie namiary na firmę, która robiła Ci odwierty z usługą echosondy? Chcemy w wakacje zrobić drugie badanie, pod kątem ustalenia, jakie fundamenty trzebaby było zrobić. I właśnie jesteśmy zainteresowani takim fullwypasem geologicznym. są na liście rankingowej - ArtGeo, namiarów nie mam pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 21.05.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam wszystkich Dziś dzwonił nasz wykonawca i zgodził się zejść z ceny do pozimu, który jesteśmy gotowi zaakceptować Więc jeszcze tylko podpisanie umowy i..... RUSZAMY!!! Prąd mamy już zrobiony, wodę i kanalizę zaczynają robić, kierownik budowy też załatwiony (zresztą dzięki liście rankingowej i poleceniu od Was ), wykonawca też w końcu już jest. Co za radość. Teraz można szykować się do kolejnego etapu walk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.05.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dzióbek priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.05.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dzióbek priv odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.05.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Szydas priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 21.05.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam wszystkich Dziś dzwonił nasz wykonawca i zgodził się zejść z ceny do pozimu, który jesteśmy gotowi zaakceptować Więc jeszcze tylko podpisanie umowy i..... RUSZAMY!!! Prąd mamy już zrobiony, wodę i kanalizę zaczynają robić, kierownik budowy też załatwiony (zresztą dzięki liście rankingowej i poleceniu od Was ), wykonawca też w końcu już jest. Co za radość. Teraz można szykować się do kolejnego etapu walk... Elegancko! Tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 21.05.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 są na liście rankingowej - ArtGeo, namiarów nie mam pod ręką Listy niestety nie mam. I nie wiem zbytnio, jak ją zdobyć. Znalazłam tą firmę w internecie. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 21.05.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Właśnie. Pytanie: Jak zdobyć ta listę polecanych wykonawców z zachodniopomorskiego? Czym trzeba się zasłużyć, żeby ją dostać? Mnóstwo osób pisze, że z niej korzysta. Powoli zaczynam czuć dyskomfort, w związku z wybieraniem przypadkowych firm. Byłabym bardzo wdzięczna za informacje na ten temat. thx z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 21.05.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam wszystkich Dziś dzwonił nasz wykonawca i zgodził się zejść z ceny do pozimu, który jesteśmy gotowi zaakceptować Więc jeszcze tylko podpisanie umowy i..... RUSZAMY!!! Prąd mamy już zrobiony, wodę i kanalizę zaczynają robić, kierownik budowy też załatwiony (zresztą dzięki liście rankingowej i poleceniu od Was ), wykonawca też w końcu już jest. Co za radość. Teraz można szykować się do kolejnego etapu walk... ewamin, przepraszam jesli pytam o coś o czym juz pisałaś: gdzie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 21.05.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 GUZIKI Pytanie: Jak zdobyć ta listę polecanych wykonawców z zachodniopomorskiego? Czym trzeba się zasłużyć, żeby ją dostać? Mnóstwo osób pisze, że z niej korzysta. Powoli zaczynam czuć dyskomfort, w związku z wybieraniem przypadkowych firm. Byłabym bardzo wdzięczna za informacje na ten temat. thx z góry. Guziki podaj mi na priv swoj mail to ci prześlę listę. M3 Podjuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.05.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam wieczorkowo Dziś miałem dzień budowlany i stawiałem ekipę do pionu. Zostało parę dni, a co za tym idzie atmosfera się zagęszcza W galerii pojawiły się nowe zdjęcia więc zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.05.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Czy nie majac okien mozna robic np wylewki albo tynki . Jaka byla u was kolejnosc elektryka tynki wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.05.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Czy nie majac okien mozna robic np wylewki albo tynki . Jaka byla u was kolejnosc elektryka tynki wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 21.05.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 ewamin Już wysłałam mój adres mailowy na twój priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.05.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Czy nie majac okien mozna robic np wylewki albo tynki . Jaka byla u was kolejnosc elektryka tynki wylewki Ja jeszcze nie robiłem ale wydaje mi się że najsensowniejsza kolejność jest taka: okna elektryka tynki instalacje wod-kan posadzki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 21.05.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Guziki poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.05.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Czy nie majac okien mozna robic np wylewki albo tynki . Jaka byla u was kolejnosc elektryka tynki wylewki Ja jeszcze nie robiłem ale wydaje mi się że najsensowniejsza kolejność jest taka: okna elektryka tynki instalacje wod-kan posadzki itd Tez o takiej myslalam tylko okna niw wczesniej niz wrzesien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.05.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Czy nie majac okien mozna robic np wylewki albo tynki . Jaka byla u was kolejnosc elektryka tynki wylewki Ja jeszcze nie robiłem ale wydaje mi się że najsensowniejsza kolejność jest taka: okna elektryka tynki instalacje wod-kan posadzki itd Tez o takiej myslalam tylko okna niw wczesniej niz wrzesien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 21.05.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam wieczorkowo Dziś miałem dzień budowlany i stawiałem ekipę do pionu. Zostało parę dni, a co za tym idzie atmosfera się zagęszcza W galerii pojawiły się nowe zdjęcia więc zapraszam do oglądania. Bardzo ładne! Jaką cegłą okładałeś komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts