GUZIKI 21.05.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Guziki poszło ....i doszło. DZIĘKUJĘ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 21.05.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam wieczorkowo Dziś miałem dzień budowlany i stawiałem ekipę do pionu. Zostało parę dni, a co za tym idzie atmosfera się zagęszcza W galerii pojawiły się nowe zdjęcia więc zapraszam do oglądania. Bardzo ładne! Jaką cegłą okładałeś komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 22.05.2007 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 gdzie szukać projktów małych domków gospodarczych - 20 25m2 ? znalazłem dwie strony ale wybór marny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.05.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam wieczorkowo Dziś miałem dzień budowlany i stawiałem ekipę do pionu. Zostało parę dni, a co za tym idzie atmosfera się zagęszcza W galerii pojawiły się nowe zdjęcia więc zapraszam do oglądania. Bardzo ładne! Jaką cegłą okładałeś komin? Dziękuję - CRH seria lato - Kalaharii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 22.05.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 W galerii pojawiły się nowe zdjęcia więc zapraszam do oglądania. Buuuu........... A gdzie? Dziennik znalazlam, a galerii niet. Lopatologicznie gupiej babie poprosze Ewamin - Brawo! trzymamy lapki, zeby teraz wszystko bylo ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.05.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 W galerii pojawiły się nowe zdjęcia więc zapraszam do oglądania. Buuuu........... A gdzie? Dziennik znalazlam, a galerii niet. Lopatologicznie gupiej babie poprosze Aaaaa pod moim podpisem jest taki przycisk WWW - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.05.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 pozdrawiam wtorkowo! tomadyna - ale postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.05.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 pozdrawiam wtorkowo! tomadyna - ale postepy Żona mnie popędza - bo święta Bożego Narodzenia 2007 mają być w nowym salonie We wtorek montują okna fasadowe i wchodzi elektryk. P.S. Czy bramę garażową montuje się po czy przed tynkami (brama segmentowa) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.05.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Czy jakiś specjalny sposób zabezpieczaliście okna połaciowe i fasadowe podczas dalszych prac ?? Wg. mnie okna muszą się otwierać bo trzeba wietrzyć, a niestety wiąże się to ze strasznym zanieczyszczeniem okuć Może po prostu należy się nastawić na to, iż po całej robocie trzeba zamówić usługę konserwacji i czyszczenia okuć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.05.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 witam wszystkich Tomadyna gratuluję postępów ps. A my w sobotę przewieźliśmy graty i nareszcie mieszkamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.05.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Czy bramę garażową montuje się po czy przed tynkami (brama segmentowa) ? u mnie po, brama już czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.05.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Czy jakiś specjalny sposób zabezpieczaliście okna połaciowe i fasadowe podczas dalszych prac ?? Ja tego nie robiłam i nie mam jakiś szczególnych trudności z okuciami. Były nawet czyste tylko w niektórych miejscach był przyschnięty tynk ale łatwo dało się go ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.05.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 witam wszystkich Tomadyna gratuluję postępów ps. A my w sobotę przewieźliśmy graty i nareszcie mieszkamy!!! GRATULACJE Jak się mieszka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.05.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.05.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 GRATULACJE Jak się mieszka???? dzięki dzióbek mieszka się superowo chociaż bałagan budowlany jeszcze spory ale też dziwnie - trzeba się przyzyczaić do nowego miejsca, odgłosów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam wtorkowo . Monka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.05.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 monka - gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 22.05.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam o poranku! (....i proszę mi tu nie pisać, że obecna godzina już południem trąca ) Dla mnie to poranek. o! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 22.05.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 W galerii pojawiły się nowe zdjęcia więc zapraszam do oglądania. Buuuu........... A gdzie? Dziennik znalazlam, a galerii niet. Lopatologicznie gupiej babie poprosze Aaaaa pod moim podpisem jest taki przycisk WWW - zapraszam Czizys. Tomadyna. Ja za głupia chyba jestem do budowania domu. Gdzieś Ty te zdjęcia ukrył? Ja widzę tylko napis: POzdrawaim Tomek, Dziennik budowy, namiary geograficzne na dzialke i pod spodem nr gg. Czy coś mi się nie wyświetla czy ki diabeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 22.05.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Aaaaa pod moim podpisem jest taki przycisk WWW - zapraszam Czizys. Tomadyna. Ja za głupia chyba jestem do budowania domu. Gdzieś Ty te zdjęcia ukrył? Ja widzę tylko napis: POzdrawaim Tomek, Dziennik budowy, namiary geograficzne na dzialke i pod spodem nr gg. Czy coś mi się nie wyświetla czy ki diabeł? Dobra, dobra - maaaaaaaaaaaaaaaaaaam Jakoś nie zauważyłam tego wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts