matam 22.05.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 W galerii pojawiły się nowe zdjęcia więc zapraszam do oglądania. Buuuu........... A gdzie? Dziennik znalazlam, a galerii niet. Lopatologicznie gupiej babie poprosze Aaaaa pod moim podpisem jest taki przycisk WWW - zapraszam Czizys. Tomadyna. Ja za głupia chyba jestem do budowania domu. Gdzieś Ty te zdjęcia ukrył? Ja widzę tylko napis: POzdrawaim Tomek, Dziennik budowy, namiary geograficzne na dzialke i pod spodem nr gg. Czy coś mi się nie wyświetla czy ki diabeł? Witam Pod spodem w jasnej ramce tomadyna i nie tylko on ma cztery żółte przyciski. Na 0statnim z nich jest napisane WWW . monka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.05.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Czizys. Tomadyna. Ja za głupia chyba jestem do budowania domu. Gdzieś Ty te zdjęcia ukrył? Ja widzę tylko napis: POzdrawaim Tomek, Dziennik budowy, namiary geograficzne na dzialke i pod spodem nr gg. Czy coś mi się nie wyświetla czy ki diabeł? I pod numerem GG powinnaś mieć cztery (u mnie żółte) przyciski: PROFIL P.W. EMAIL WWW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 22.05.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Aaaaa pod moim podpisem jest taki przycisk WWW - zapraszam Hihihihihi ))))) To jest tak, jak sie czlek przyzwyczai, ze wszystko znajduje sie na forum Dzieki. "Lete" ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.05.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 bryta, bodekku, matam - dzięki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 22.05.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam Monka gratuluję !!! Dzióbek byliście w Świerkocinie w zoo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.05.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Mam takie pytanko czy pod wylewki i na elewacje musi byc ryflowany styropian .Ile ostatnio placiliscie za m³ styropianu . Czy ktos z Was robil bonie z czego naklejal styropian (ilu cm.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.05.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Czy ktos z Was robil bonie z czego naklejal styropian (ilu cm.) Przyłączam do pytania bo też mnie bonie czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.05.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Czy ktos z Was robil bonie z czego naklejal styropian (ilu cm.) Przyłączam do pytania bo też mnie bonie czekają u mnie dopiero będą...steropian już dawno kupiony z tego co pamiętam to grubość 5 centymetrowa Bryta ja mam na elewacji frezowany steropian, szkoły są różne i wszystko zależy od tego jak ci go położą. Małgolinka dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 22.05.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Azalka Zagapiłam się trochę Już poleciała do Ciebie Tomadyna Pięknie, kurcze pięknie....eh chciałabym już być na takim etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.05.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam Monka gratuluję !!! Dzióbek byliście w Świerkocinie w zoo ?? jeszcze nie, teraz nie mamy kiedy, gdzies za 2 tygodnie, jak zrobi sie spokojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.05.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Czy ktos z Was robil bonie z czego naklejal styropian (ilu cm.) Przyłączam do pytania bo też mnie bonie czekają u mnie dopiero będą...steropian już dawno kupiony z tego co pamiętam to grubość 5 centymetrowa Bryta ja mam na elewacji frezowany steropian, szkoły są różne i wszystko zależy od tego jak ci go położą. Małgolinka dzięki A jakie sa doplaty za ryflowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.05.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Czy ktos z was kupowal membrane Tyvek gdzie ja dostane i ile za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.05.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ile macie ocieplenia miedzy jętkami nad pomieszczeniami na piętrze i by ciepło nie uciekało do tej przestrzeni między jętkami, a kalenicą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczako 22.05.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Właśnie mam przed sobą raport z odwietów geotechnika na naszej działce. Humus: 0,30 - 0,45m Glina: 1,15 - 1,40m (w drugim odwiercie piasek gliniasty) Ił pylasty jasnobrązowy: do 3,0m (bo głębiej już nie wiercili) To może nie będzie u mnie tak źle? Powiem szczerze, że cena 50tyś za fundamenty z 2005 roku trochę mnie przeraża Odwierty zbyt płytkie. Podczas projektowania lub adaptacji konstruktor powinien zażądac nowych. Dom dośc rozległy, więc to częściowo może tłumaczyc, ale ja też uważam, że cena fundamentów koszmarna. Zgadzam się. Spróbuj na stronie geotechnika. U mnie robili badania gruntu i wytłumaczyli wszystko co i jak z fundamentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczako 22.05.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Właśnie mam przed sobą raport z odwietów geotechnika na naszej działce. Humus: 0,30 - 0,45m Glina: 1,15 - 1,40m (w drugim odwiercie piasek gliniasty) Ił pylasty jasnobrązowy: do 3,0m (bo głębiej już nie wiercili) To może nie będzie u mnie tak źle? Powiem szczerze, że cena 50tyś za fundamenty z 2005 roku trochę mnie przeraża Odwierty zbyt płytkie. Podczas projektowania lub adaptacji konstruktor powinien zażądac nowych. Dom dośc rozległy, więc to częściowo może tłumaczyc, ale ja też uważam, że cena fundamentów koszmarna. Zgadzam się. Spróbuj na stronie geotechnika. U mnie robili badania gruntu i wytłumaczyli wszystko co i jak z fundamentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.05.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A jakie sa doplaty za ryflowany nie pamietam, badanie rynku robiłam w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.05.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Czy ktos z was kupowal membrane Tyvek gdzie ja dostane i ile za metr ja, ale nie pamietam za ile musiałabym poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.05.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Czy ktos z was kupowal membrane Tyvek gdzie ja dostane i ile za metr ja, ale nie pamietam za ile musiałabym poszukać A gdzie jest ta membrana do dostania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 22.05.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 słuchajcie pytanie laika,składam właśnie wniosek do gminy o WZ-cud, że udało się wszystkie przyłącza załatwić w 6 tygodni:) i mam pytanie.Na zdrowy rozum WZ są po to żeby wiedzieć jaki dom mogę budować i taki projekt kupić, a w gminie żądają ode mnie żebym napisała jaki dom ja chcę-kurcze a ja mam 3 różne projekty brane pod uwagę, nawet jeszcze nie jestem zdecydowana na konkretny dom, bo nie wiem jakie WZ dostanę a tu takie coś.Jak wypełnialiście wniosek o te nieszczęsne WZ-opisywaliście dokładnie wszystko? Dodam, że chodzi o Dobrą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.05.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Czy ktos z was kupowal membrane Tyvek gdzie ja dostane i ile za metr ja, ale nie pamietam za ile musiałabym poszukać A gdzie jest ta membrana do dostania Veldach na Niemcewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts