bryta 24.05.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam forumowiczów. Dzięki za przywitanie. Bryta ja bede stawiał na samym koncu naszej wioski na Borsuczej a Ty gdzie masz Swoja posiadłość? Projekt gotowy już leży na biurku architekta który wprowadza trochę zmian. Załamuje tylko wzrost cen , o którym wszyscy piszą...co to będzie jak ja zacznę sie rozglądać za materiałem, uff. Ja pomiedzy Wielgowem a Dabiem na osiedlu Osada Lesna Na Borsuczej kiedys ogladalam dzialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A l e k 24.05.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Aaaa, też tam byłem - gadałem z szefem Osady, bardzo fajny gość i miejsce wybraliście piękne, nam też tam się bardzo podobało. Mankament to dojazd, ten kilometr od autobusu...u nas zatoczka prawie pod domem. Ale sama dzielnica przepiękna i myślę, że jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa...zwłaszcza teraz jak zrobiło sie zielono, jak ktoś lubi las to piękniejszego miejsca w Szczecinie nie znajdzie Chciałbym juz tam mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.05.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Aaaa, też tam byłem - gadałem z szefem Osady, bardzo fajny gość i miejsce wybraliście piękne, nam też tam się bardzo podobało. Mankament to dojazd, ten kilometr od autobusu...u nas zatoczka prawie pod domem. Ale sama dzielnica przepiękna i myślę, że jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa...zwłaszcza teraz jak zrobiło sie zielono, jak ktoś lubi las to piękniejszego miejsca w Szczecinie nie znajdzie Chciałbym juz tam mieszkać Fakt ze miejsce piekne my jestesmy zmotoryzowani ale przydala by sie sciezka rowerowa .I sasiedzi bardzo fajni ludzie . Jak juz bedziesz troche dalej to mam namiary na pana od wcinki wody ,geodete ,elektryka .Mam tez ekipe prowadzona przez gorala mieszka tez na osadzie jak narazie jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.05.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam! Miałam do przeczytania 14stron - poddałam się. Przeczytałam na chybił-trafił. Ktoś się już przeprowadził na swoje - Monka czy to Ty? Aha i witam nowych na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 24.05.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 A ja mialem dzisiaj bliskie spotkanie z zajacem kolo naszej dzialki. Wczesniej moja ukochana spotkala sarenke. Coraz bardziej mi sie podoba moja nowa miejscowka. Oby tylko zbyt szybko sie okolica nie zabudowala, bo zwierzaki przestana do nas zagladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.05.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam! Miałam do przeczytania 14stron - poddałam się. Przeczytałam na chybił-trafił. Ktoś się już przeprowadził na swoje - Monka czy to Ty? Aha i witam nowych na forum. Witaj . Jak tam Emilka pewnie rosnie jak na drozdzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.05.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam! Miałam do przeczytania 14stron - poddałam się. Przeczytałam na chybił-trafił. Ktoś się już przeprowadził na swoje - Monka czy to Ty? Aha i witam nowych na forum. Witaj . Jak tam Emilka pewnie rosnie jak na drozdzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.05.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam Gdzie kupowaliście swoje drzwi zewnetrzne (lub zamierzcie ) i jestescie zadowoleni?????????? Gerda odpada z powodu słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.05.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam! Miałam do przeczytania 14stron - poddałam się. Przeczytałam na chybił-trafił. Ktoś się już przeprowadził na swoje - Monka czy to Ty? Aha i witam nowych na forum. melduję że to ja witam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.05.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 A jam pytanie z innej beczki:Czy ktoś korzystał z promu Calais-Dover? jakie są koszty? Czy może lepiej tunelem jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.05.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam! Miałam do przeczytania 14stron - poddałam się. Przeczytałam na chybił-trafił. Ktoś się już przeprowadził na swoje - Monka czy to Ty? Aha i witam nowych na forum. melduję że to ja witam wszystkich!!! Gratuluję!!! A co się sniło domownikom w pierwszą noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.05.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Gratuluję!!! A co się sniło domownikom w pierwszą noc? dziękuję nam się nic nie śniło - chyba ze zmęczenia córka miała jakiś sen ale nie chce zdradzić jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 24.05.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 A jam pytanie z innej beczki: Czy ktoś korzystał z promu Calais-Dover? jakie są koszty? Czy może lepiej tunelem jechać? Ja korzystalam kilkakrotnie. Na pewno prom oplaca sie bardziej cenowo niz tunel i jest to (zwlaszcza dla kierowcy) bardzo przyjemna przerwa w podrozy Proponuje zakupic bilety w internecie, jest duzo taniej anizeli gdy kupujemy na miejscu w ostatniej chwili (u nie roznica wyniosla 100 euro). Cena waha sie w zaleznosci od autka i liczby pasazerow. Polecam linie P&O. Tylko jak jest brzydka pogoda - bardzo mocno wieje - moze powstac problem (opoznienia lub odwolanie). Promy kursuja czesto, co godzine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A l e k 24.05.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Fakt ze miejsce piekne my jestesmy zmotoryzowani ale przydala by sie sciezka rowerowa .I sasiedzi bardzo fajni ludzie . Jak juz bedziesz troche dalej to mam namiary na pana od wcinki wody ,geodete ,elektryka .Mam tez ekipe prowadzona przez gorala mieszka tez na osadzie jak narazie jestem bardzo zadowolona Super. Z góry dziękuję Bryta. Bardzo chętnie przyjmę wszelkie podpowiedzi ,a zwłaszcza ekipę górala...Nasz architekt już nam karze szukać ekipy wykonawców bo chcemy zacząć jeszcze w tym roku jeśli dostaniemy pozwolenie, ewentualnie na wiosnę jeśli zima ścisnie (brrr takie gadanie w maju a ja już o zimie) A do forumowiczów : wyczytałem że dysponujecie tajemniczą listą sprawdzonych wykonawców...Czy ktoś byłby tak dobry i wysłał ją również do mnie na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.05.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 A jam pytanie z innej beczki: Czy ktoś korzystał z promu Calais-Dover? jakie są koszty? Czy może lepiej tunelem jechać? Ja korzystalam kilkakrotnie. Na pewno prom oplaca sie bardziej cenowo niz tunel i jest to (zwlaszcza dla kierowcy) bardzo przyjemna przerwa w podrozy Proponuje zakupic bilety w internecie, jest duzo taniej anizeli gdy kupujemy na miejscu w ostatniej chwili (u nie roznica wyniosla 100 euro). Cena waha sie w zaleznosci od autka i liczby pasazerow. Polecam linie P&O. Tylko jak jest brzydka pogoda - bardzo mocno wieje - moze powstac problem (opoznienia lub odwolanie). Promy kursuja czesto, co godzine. A u jakiego pośrednika kupowałaś bilety? Ja jeszcze nie znam dokładnej daty kiedy się wybierzemy wieć czy tu jest tak samo jak z biletami lotniczymi, że im wcześniej zabukujesz tym taniej płacisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.05.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Fakt ze miejsce piekne my jestesmy zmotoryzowani ale przydala by sie sciezka rowerowa .I sasiedzi bardzo fajni ludzie . Jak juz bedziesz troche dalej to mam namiary na pana od wcinki wody ,geodete ,elektryka .Mam tez ekipe prowadzona przez gorala mieszka tez na osadzie jak narazie jestem bardzo zadowolona Super. Z góry dziękuję Bryta. Bardzo chętnie przyjmę wszelkie podpowiedzi ,a zwłaszcza ekipę górala...Nasz architekt już nam karze szukać ekipy wykonawców bo chcemy zacząć jeszcze w tym roku jeśli dostaniemy pozwolenie, ewentualnie na wiosnę jeśli zima ścisnie (brrr takie gadanie w maju a ja już o zimie) A do forumowiczów : wyczytałem że dysponujecie tajemniczą listą sprawdzonych wykonawców...Czy ktoś byłby tak dobry i wysłał ją również do mnie na priv? Moja ekipa z tego co wiem do konca oku ma jakies reserwacje ale od przyszlego roku moze miala by jakis termin . Jesli jestes zainteresowany to daj znac na priv mozesz obejzec jak buduja moj dom i gotow dom sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 24.05.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 A u jakiego pośrednika kupowałaś bilety? Ja jeszcze nie znam dokładnej daty kiedy się wybierzemy wieć czy tu jest tak samo jak z biletami lotniczymi, że im wcześniej zabukujesz tym taniej płacisz? Nie u posrednika. Przez internet bezposrednio u przewoznika. http://www.poferries.com/tourist/ Im wczesniej zarezerwujesz, tym mniej placisz Tam sa okreslone godziny przeprawy (na konkretny rejs bukujesz), ale mozna na miejscu bilet przebukowac, albo darmo albo za jakas nieduza oplata - mozesz do nich napisac z zapytaniem a moze i na stronach jest. Bilety odbierasz na miejscu w budce. Z internetu sobie tylko wydrukuj info o swojej rezerwacji, zebys sie nie poplatala w zeznaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.05.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 A u jakiego pośrednika kupowałaś bilety? Ja jeszcze nie znam dokładnej daty kiedy się wybierzemy wieć czy tu jest tak samo jak z biletami lotniczymi, że im wcześniej zabukujesz tym taniej płacisz? Nie u posrednika. Przez internet bezposrednio u przewoznika. http://www.poferries.com/tourist/ Im wczesniej zarezerwujesz, tym mniej placisz Tam sa okreslone godziny przeprawy (na konkretny rejs bukujesz), ale mozna na miejscu bilet przebukowac, albo darmo albo za jakas nieduza oplata - mozesz do nich napisac z zapytaniem a moze i na stronach jest. Bilety odbierasz na miejscu w budce. Z internetu sobie tylko wydrukuj info o swojej rezerwacji, zebys sie nie poplatala w zeznaniach Problem największy polega na tym, że wybieramy się z dziećmi i nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć na którą godzinę wstawiny się na prom, ale jeśli można przebukować to super Dziękuję bardzo za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 24.05.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Fakt ze miejsce piekne my jestesmy zmotoryzowani ale przydala by sie sciezka rowerowa .I sasiedzi bardzo fajni ludzie . Jak juz bedziesz troche dalej to mam namiary na pana od wcinki wody ,geodete ,elektryka .Mam tez ekipe prowadzona przez gorala mieszka tez na osadzie jak narazie jestem bardzo zadowolona Super. Z góry dziękuję Bryta. Bardzo chętnie przyjmę wszelkie podpowiedzi ,a zwłaszcza ekipę górala...Nasz architekt już nam karze szukać ekipy wykonawców bo chcemy zacząć jeszcze w tym roku jeśli dostaniemy pozwolenie, ewentualnie na wiosnę jeśli zima ścisnie (brrr takie gadanie w maju a ja już o zimie) A do forumowiczów : wyczytałem że dysponujecie tajemniczą listą sprawdzonych wykonawców...Czy ktoś byłby tak dobry i wysłał ją również do mnie na priv? Moja ekipa z tego co wiem do konca oku ma jakies reserwacje ale od przyszlego roku moze miala by jakis termin . Jesli jestes zainteresowany to daj znac na priv mozesz obejzec jak buduja moj dom i gotow dom sasiadow Witam wszystkich! O nie Bryta! a mi nie dałaś znać o swojej ekipie górali. Gniewam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.05.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 pozdrawiam czwartkowo! znow nie moglem sie dostac na forum , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts