Didi 28.05.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Do znawców tematu: Potrzebuję mapę europy na pocket pc, gdzie? jaka? za ile? Znowu nie te fora - w sieci jest tego pełno osobiście na Europę polecam TOM TOMa fora właściwe; cytuję: Miejsce na przyjacielskie rozmowy niekoniecznie o budowie. Wstęp do Klubu za rejestracją. Pełno tylko ja pytam co polecane do mojego urządzenia, które już posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 28.05.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Pręty żebrowane ok. 2050 zł za tonę - netto - było praktycznie po 2400 Dzięki za info - a gdzie najlepiej kupić ?? Transport na lewobrzeże - Łęgi A właśnie ... jak jest z transportem ?? Hurtownie mają własny czy trzeba samemu kombinować i ile mniej więcej kosztuje ?? To mnie pocieszyliscie z tym spadkiem cen stali. Akurat w momencie, gdy najwieksze zakupy stali mam za soba :/ A co do transportu, to zwykle trzeba samemu zalatwiac. Hurtownie moga ci co najwyzej dac namiary na przewoznikow. Ceny zaleza od tonazu. Ja placilem od 70 do 150zl za kurs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.05.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 alez sie napryskalam tym randapem.....jej oby teraz deszcz nie spadł....przynajmniej przez 6 godzin...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.05.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Didi zapytam kolege on chyba ma cos takie urzadzonko jak twoje.....jak cos wysle smskiem.... ja nie pomoge bo navigacje mam fabryczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.05.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 my mamy silikatowy caparola kupowany w sawisie - mają tam mieszalnię i na miejscu robią wybrany kolor pamiętasz może ile płaciłeś za tynk na cały dom? razem z gruntem wyszło niecałe 5000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.05.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Do znawców tematu: Potrzebuję mapę europy na pocket pc, gdzie? jaka? za ile? trzy opcje: tomtom, destinator albo i-go. średnio od jakiś 500 do 1200 pln, w zależności od wersji i czy kupujesz osobno czy z pocketem. szukaj w sklepach internetowych, np. http://www.komputronik.pl albo na allegro, bo w sklepach zdzierają. na allegro można kupić oryginał 40% taniej. nie wiem czy nasza automapa nie jest już na całą europę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.05.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Szydas za niedlugo konczy mi sie 3 miechy na Norton Internet security - no i mam pytanie kupic ten program czy moze jest cos lepszego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 28.05.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Witam Azalka Mam do Ciebie taką prośbę, troche na leniucha, ale co tam Czy moglabyś mi napisać co, jak i gdzie powinnam załatwić w związku z przyłaczami? ... wspomoż leniucha swoją wiedzą )) pliiiizzzzz A nie wiem, czy Ci pomoge. Najpierw musi byc mapka geodezyjna zwykla i z nia udajesz sie do ENEI, WSG i gminy po warunki przylaczy - tam maja odpowiednie druczki, ktore wypelniasz i skladasz. Ja nie mam jeszcze nic zlozone, zgapilam sie z ta mapka. Mapke zalatwiasz we wlasciwym sobie Powiatowym Osrodku Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej.(Mozna od razu wystapic o mapke do celow projektowych, kosztuje kilkaset zlotych, kup ze trzy sztuki). Ale jesli masz Plan Zagospodarowania, to nie wiem, czy Ci WZ potrzebne - pewnie nie. Ponukaj troszke po necie albo w katalogach z projektami domow - szybko informacje o drodze postepowania znajdziesz Mysmy w weekend nie plakali, pojechalam z suczydlami na wystawe do Katowic, pojechalam, znokautowalam konkurencje, wrocilam z wielkim pudlem ogromnych pucharow i pieciolitrowym szmapanem ) Teraz moge znowu sie martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 28.05.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Powiedzcie, gdzie zamawialiscie bramy garazowe, jakich producentow wybieraliscie i dlaczego? Wybor spory i nie mam pojecia na ktorego dystrybutora i producenta warto zwrocic uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.05.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Witam Azalka Mam do Ciebie taką prośbę, troche na leniucha, ale co tam Czy moglabyś mi napisać co, jak i gdzie powinnam załatwić w związku z przyłaczami? ... wspomoż leniucha swoją wiedzą )) pliiiizzzzz A nie wiem, czy Ci pomoge. Najpierw musi byc mapka geodezyjna zwykla i z nia udajesz sie do ENEI, WSG i gminy po warunki przylaczy - tam maja odpowiednie druczki, ktore wypelniasz i skladasz. Ja nie mam jeszcze nic zlozone, zgapilam sie z ta mapka. Mapke zalatwiasz we wlasciwym sobie Powiatowym Osrodku Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej.(Mozna od razu wystapic o mapke do celow projektowych, kosztuje kilkaset zlotych, kup ze trzy sztuki). Ale jesli masz Plan Zagospodarowania, to nie wiem, czy Ci WZ potrzebne - pewnie nie. Ponukaj troszke po necie albo w katalogach z projektami domow - szybko informacje o drodze postepowania znajdziesz Mysmy w weekend nie plakali, pojechalam z suczydlami na wystawe do Katowic, pojechalam, znokautowalam konkurencje, wrocilam z wielkim pudlem ogromnych pucharow i pieciolitrowym szmapanem ) Teraz moge znowu sie martwic no prosze....ten szampan to akurat na te imprezke u ciebie na twoich wlosciach, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 28.05.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Pręty żebrowane ok. 2050 zł za tonę - netto - było praktycznie po 2400 Dzięki za info - a gdzie najlepiej kupić ?? Transport na lewobrzeże - Łęgi A właśnie ... jak jest z transportem ?? Hurtownie mają własny czy trzeba samemu kombinować i ile mniej więcej kosztuje ?? I tu właśnie mały problem Hurtownie sprzedają przeważnie całe paczki tj. ok 2500 kg żebro i ok. 1000 kg gładkie Jak bierzesz mniej to albo spadaj albo cena z kosmosu - nawet na 30 % potrafią sprzedać. Z transportem zawsze idzie się dogadać ale nikt nie zawiezie 5000 kg za darmo. Gdzie kupować ?? - dobre pytanie Pomorska w Dąbiu zrobiła się hutniczą ulicą na lewobrzeżu drożyzna i amatorszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 28.05.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Szydas za niedlugo konczy mi sie 3 miechy na Norton Internet security - no i mam pytanie kupic ten program czy moze jest cos lepszego?? Polecam NODa uzywam go już bardzo długo i jeszcze mnie nie zawiódł Norton jest niezły ale bardzo obciąża system Jańcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 28.05.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Powiedzcie, gdzie zamawialiscie bramy garazowe, jakich producentow wybieraliscie i dlaczego? Wybor spory i nie mam pojecia na ktorego dystrybutora i producenta warto zwrocic uwage. Zamówiłem bramę firmy Normstahl w MS Okna na Gdańskiej i naprawdę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.05.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Szydas za niedlugo konczy mi sie 3 miechy na Norton Internet security - no i mam pytanie kupic ten program czy moze jest cos lepszego?? Polecam NODa uzywam go już bardzo długo i jeszcze mnie nie zawiódł Norton jest niezły ale bardzo obciąża system Jańcio NOD - ? a Kaspersky? kurka mam 10 dni na odnowienie....no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 28.05.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 I tu właśnie mały problem Hurtownie sprzedają przeważnie całe paczki tj. ok 2500 kg żebro i ok. 1000 kg gładkie Jak bierzesz mniej to albo spadaj albo cena z kosmosu - nawet na 30 % potrafią sprzedać. Z transportem zawsze idzie się dogadać ale nikt nie zawiezie 5000 kg za darmo. Gdzie kupować ?? - dobre pytanie Pomorska w Dąbiu zrobiła się hutniczą ulicą na lewobrzeżu drożyzna i amatorszczyzna Wielkie dzięki za info Czyli po stal tylko na Pomorską ... jak dobrze, że jest to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.05.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 powiedzcie kto glosowal na ten durny rzad...na ten kaczrix..... nowe wiesci... http://www.poboczem.pl/tylko-w-polsce/news/wracaja-kartki-na-benzyne,917320,3876 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.05.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Cóż, złośliwi mówią, że czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość kogut cuchnąć będzie... Ostatni stan wojenny mieliśmy w 1983 roku i najwyraźniej powoli szykujemy się do następnego. Mamy już przecież sądy 24-godzinne, mnożymy kolejne służby specjalne, trwa szeroko zakrojony nabór do policji... Niech tylko strajkujący lekarze skumają się z wychudzonymi nauczycielami, a znany z elokwencji i zamiłowania do kamaszy Marszałek Dorn wskrzesi Wojskową Radę Ocalenia Narodowego.... Tak trzymać! Woda płynie, czas leci, kaftany czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 28.05.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Powiedzcie, gdzie zamawialiscie bramy garazowe, jakich producentow wybieraliscie i dlaczego? Wybor spory i nie mam pojecia na ktorego dystrybutora i producenta warto zwrocic uwage. Zamówiłem bramę firmy Normstahl w MS Okna na Gdańskiej i naprawdę polecam A sprawdzales jak ma sie cena Normstahla do innych producentow? Akurat wycene od M&S juz dostalem, ale nie wiem jak to sie ma np. do Hormanna czy innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.05.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 ja mam brame hoermanna i tez moge polecic....jest oki...chodzi 4 rok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 28.05.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 no i czym sie zajmuja ci na gorze.... http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8881949&rfbawp=1180337974.689 ech jak spróbuje usunąć teletubisie z tv to będę strajkować A Miś Uszatek zawsze na koniec dobranocki odwracał się do nas pupą - SKANDAL - trzeba to nagłośnić. I oglądałem kiedyś Rumcajsa jak biegał z interesem na wierchu I krecika jak odbierał poród Naprawdę - z życia wzięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts