tomadyna 29.05.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witam wieczorkowo Dziś dokonałem pierwszego zamknięcia domu Wprawdzie drzwi są tymczasowe, a zamek to kłódka ale zawsze to zamknięty dom Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.05.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witam wieczorkowo Dziś dokonałem pierwszego zamknięcia domu Wprawdzie drzwi są tymczasowe, a zamek to kłódka ale zawsze to zamknięty dom Zapraszam do galerii Czy doczytales juz jak robic bonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 29.05.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witam Wszystkich U mnie panowie wlasnie przygotowuja szalunki pod zalanie stropu . Zamowilam okna i drzwi i bardzo dobrze ze wzielam probnik koloru okien . Na czas zorienowalismy sie ze to nie jest taki kolor i glupio wygladal by z dachowka Co do strajku lekarzy to wedlug mnie sluzba zdrowia stanela by na nogi jakby ograniczono KRUS a nie ze jak ktos ma 200 ha to placi grosze na ubezpieczenie Bryta, a kiedy zapodasz jakies nowe fotki?PS. Problemy z materiałami rozwiązane? Jak się sprawuje ekipa? Co o nich sądzi kierownik? Zadowolona jesteś tak ogólnie czy masz do czegoś zastrzeżenia, wątpliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.05.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witam Wszystkich U mnie panowie wlasnie przygotowuja szalunki pod zalanie stropu . Zamowilam okna i drzwi i bardzo dobrze ze wzielam probnik koloru okien . Na czas zorienowalismy sie ze to nie jest taki kolor i glupio wygladal by z dachowka Co do strajku lekarzy to wedlug mnie sluzba zdrowia stanela by na nogi jakby ograniczono KRUS a nie ze jak ktos ma 200 ha to placi grosze na ubezpieczenie Bryta, a kiedy zapodasz jakies nowe fotki?PS. Problemy z materiałami rozwiązane? Jak się sprawuje ekipa? Co o nich sądzi kierownik? Zadowolona jesteś tak ogólnie czy masz do czegoś zastrzeżenia, wątpliwości? Jak na razie jestem bardzo zadowolona z ekipy . Z materialu musze jeszcze Ytonga meczyc o scianki dzialowe nie dostalam 5 palet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.05.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Fotki juz nie aktualne bo zakladaja szalunki http://images20.fotosik.pl/402/08b38b7c525b8a19.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.05.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 http://images20.fotosik.pl/402/aaba0c0d87f4ba4d.jpg http://images20.fotosik.pl/402/6308fc74459edd64.jpg http://images20.fotosik.pl/402/43eb6a03d079c1aa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.05.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Powiedzcie, gdzie zamawialiscie bramy garazowe, jakich producentow wybieraliscie i dlaczego? Wybor spory i nie mam pojecia na ktorego dystrybutora i producenta warto zwrocic uwage. segmentowa Novoferm 4.5 m Bramont na Dabrowskiego chodzi bardzo dobrze Masz jeden samochod czy dwa? Tez mam brame 4,5 metrowa i zastanawiam sie czy to troche nie za malo, by wygodnie zaparkowac dwa auta. dwa i parkuje bez problemu Fajnie, dzieki za pocieszenie. Milo bylo by miec w garazu dwa Ferrari, ale garaz za maly, wiec bede musial pozostac wierny marce Fiat tez bym chcial ale dwa polonezy wchodza bez problemu O, widze, ze tez jestes milosnikiem polskiej motoryzacji to raczej rozsadek pt. koszty niz milosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.05.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam wieczorkowo Dziś dokonałem pierwszego zamknięcia domu Wprawdzie drzwi są tymczasowe, a zamek to kłódka ale zawsze to zamknięty dom Zapraszam do galerii no to gratulacje fotki piekne ale klodki nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.05.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 bryta - ale postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.05.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 i w koncu pozdrawiam srodkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 30.05.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam o poranku. BRYTA idziemy prawie równo ja mam juz ścianki działowe i w poniedziałek zalewam strop nad pozostała częścia domu bo nad garazem juz mam zalany. Ponawiam prośbę i pytanie do tych co juz mieszkaja kiedy mogę sie zameldować w swoim domu i co musze mieć zrobione by zgłosić dom do użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.05.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam Wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.05.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam Wszystkich U mnie panowie wlasnie przygotowuja szalunki pod zalanie stropu . Zamowilam okna i drzwi i bardzo dobrze ze wzielam probnik koloru okien . Na czas zorienowalismy sie ze to nie jest taki kolor i glupio wygladal by z dachowka Co do strajku lekarzy to wedlug mnie sluzba zdrowia stanela by na nogi jakby ograniczono KRUS a nie ze jak ktos ma 200 ha to placi grosze na ubezpieczenie bryta, krus to ubezpieczenie emerytalne. rolnicy wogóle nie płacą składki na ubezpieczenie zdrowotne, podobnie jak podatku dochodowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.05.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 a poza tym witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.05.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam Wszystkich U mnie panowie wlasnie przygotowuja szalunki pod zalanie stropu . Zamowilam okna i drzwi i bardzo dobrze ze wzielam probnik koloru okien . Na czas zorienowalismy sie ze to nie jest taki kolor i glupio wygladal by z dachowka Co do strajku lekarzy to wedlug mnie sluzba zdrowia stanela by na nogi jakby ograniczono KRUS a nie ze jak ktos ma 200 ha to placi grosze na ubezpieczenie bryta, krus to ubezpieczenie emerytalne. rolnicy wogóle nie płacą składki na ubezpieczenie zdrowotne, podobnie jak podatku dochodowego To z Krusu ic nie idzie na zdrowotne czy oni oddzielnie cos placa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 witam grupke....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam Wszystkich U mnie panowie wlasnie przygotowuja szalunki pod zalanie stropu . Zamowilam okna i drzwi i bardzo dobrze ze wzielam probnik koloru okien . Na czas zorienowalismy sie ze to nie jest taki kolor i glupio wygladal by z dachowka Co do strajku lekarzy to wedlug mnie sluzba zdrowia stanela by na nogi jakby ograniczono KRUS a nie ze jak ktos ma 200 ha to placi grosze na ubezpieczenie bryta, krus to ubezpieczenie emerytalne. rolnicy wogóle nie płacą składki na ubezpieczenie zdrowotne, podobnie jak podatku dochodowego szydas place UE UW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.05.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam Wszystkich U mnie panowie wlasnie przygotowuja szalunki pod zalanie stropu . Zamowilam okna i drzwi i bardzo dobrze ze wzielam probnik koloru okien . Na czas zorienowalismy sie ze to nie jest taki kolor i glupio wygladal by z dachowka Co do strajku lekarzy to wedlug mnie sluzba zdrowia stanela by na nogi jakby ograniczono KRUS a nie ze jak ktos ma 200 ha to placi grosze na ubezpieczenie bryta, krus to ubezpieczenie emerytalne. rolnicy wogóle nie płacą składki na ubezpieczenie zdrowotne, podobnie jak podatku dochodowego szydas place UE UW eee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.05.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam Wszystkich U mnie panowie wlasnie przygotowuja szalunki pod zalanie stropu . Zamowilam okna i drzwi i bardzo dobrze ze wzielam probnik koloru okien . Na czas zorienowalismy sie ze to nie jest taki kolor i glupio wygladal by z dachowka Co do strajku lekarzy to wedlug mnie sluzba zdrowia stanela by na nogi jakby ograniczono KRUS a nie ze jak ktos ma 200 ha to placi grosze na ubezpieczenie bryta, krus to ubezpieczenie emerytalne. rolnicy wogóle nie płacą składki na ubezpieczenie zdrowotne, podobnie jak podatku dochodowego To z Krusu ic nie idzie na zdrowotne czy oni oddzielnie cos placa nic nie płacą, za to dużo korzystają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam Wszystkich U mnie panowie wlasnie przygotowuja szalunki pod zalanie stropu . Zamowilam okna i drzwi i bardzo dobrze ze wzielam probnik koloru okien . Na czas zorienowalismy sie ze to nie jest taki kolor i glupio wygladal by z dachowka Co do strajku lekarzy to wedlug mnie sluzba zdrowia stanela by na nogi jakby ograniczono KRUS a nie ze jak ktos ma 200 ha to placi grosze na ubezpieczenie bryta, krus to ubezpieczenie emerytalne. rolnicy wogóle nie płacą składki na ubezpieczenie zdrowotne, podobnie jak podatku dochodowego szydas place UE UW eee.... nie eeee na kwicie sprawdzilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts