Józia S. 05.03.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Dzięki, dostałam, ale mam probem co wkleić. A dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.03.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Niech będzie, że uciekam przed Józiem, ........... albo przed Ryśkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.03.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Zmieniłam, tamto było zbyt nieprzyzwiote.Dostałabym od Maksia naganę.Pierwotnie było to: http://obrazki.babiniec.pl/Ludzie/awantura.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Józiu: ja widziałem co było wcześniej.. to twoja sprawa co sobie wklejasz.. daleki jestem od przyznawania nagany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.03.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Teska - i co z tymi kafelkarzami? wywaliłaś ich? a robota zrobiona? relaksik - info na smski* Dam dobrze płatną pracę papierkową na budowie: trzepanie worków po cemencie. *Poszerzaj swoje horyzonty - wyburz dom z naprzeciwka! *Sprzedam chłopa rocznik 1966r, mało używany, lekko zarysowana maska, odpala na zawołanie, możliwe wycieki. Cena do uzgodnienia lub wymiana na młodszy rocznik. JAZDA PRÓBNA GRATIS !!! * Jaka jest różnica pomiędzy traktorem a krową? Jak traktor nawali to stoi, a jak krowa nawali to idzie dalej... * Budzę się rano, cały pokój we krwi! co jest - myślę. Zaglądam pod łóżko, a tam ranne pantofle! *Trzy etapy w życiu mężczyzny: 1.Chcę ją mieć!!! 2.Mam ją!!! 3.Mam jej już dosyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.03.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Józiu- tamto było bardzo, ale to bardzo.... czemu zmieniłaś?- Maksiu jest tolernacyjny (czasami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.03.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Siedzę w pokoju, słyszę za oknem tupanie- wyglądam. patrzę a tu zbieg okoliczności. Idzie człek drogą patrzy a tam z góry lecą wióry- wchodzi na góre- a tam dziadek struga z siebie wariata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 BIKOSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.03.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Bikosiu, wiem, że było fajne, ale JA LATAŁAM Z GOŁYM BIUSTEM!! Grupy z całego kraju by nas odwiedzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.03.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Mbz, Delfinek jeszcze jakoś ciągnie, ale twojego ulubionego Colloseum to już nie ma. To znaczy stoi ale nie wyświetla. To wielka szkoda bo tak duza sale, z takim dzwiekiem, to naprawde spotyka sie bardzo zadko, a wiem, co mowie, bo bylam w wielu kinach w wielu miastach. Podobna spotkalam tylko w Kinepolis w Poznaniu. Najczesciej wszystkie multipleksy maja sale male, jak sie blisko siedzi, to widzi sie tylko wycinek ekranu, a dzwiek jest ustawiony za glosno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.03.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Mi tam się Twój biust podobał- myślę, że mojemu mężusiowi tez Maksiu- a o so chozi? Roman W- ja chyba czytałam w pijanym widzie- przecież napisałeś wyrażnie, że z materiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.03.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 No i 11.50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.03.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 nie zgadzam się 11.54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Bikosa... jak mozesz sugerowac ze jestem tolerancyjny tylko czasami.. no wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.03.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Ivette, no i jak tam filmik się podobał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.03.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Wszyscy mają już weekend, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 No jeszcze nie Sylwia.. jeszcze półtorej godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.03.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 ło matko - jak to mówi Teska, tyleście napisali, że czytanie (aby być w temacie) zajęło mi 30min! Co do wanny z hydromasażem bardzo chciałam, ale decyzję na nie podjęłam po rozmowie z koleżanką, która ma taka od czterch lat (ale tą z lepszych). Powiedziała, że tylko na początku tego używała. Teraz sporadycznie. A do tego jej dzieci się tego boją. Powiedziała (a od czerwca zaczyna się budować), że teraz postawi na ponel z hydromasażem, a wannę da zwykłą. To była dla mnie opinia wartościowa. ściany mam już pomalowane W przyszłym tygodniu wchodzą panelaże Kuchnia też już jest w sklepie i czeka na montaż wow ten kwiecień jak najbardziej realny!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.03.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 godzinkę, godzinkę mają niektórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 05.03.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Życzę wszystkim słonecznego i obfitego w sukcesy na budowie WEEKENDU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts