szydas 03.06.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Czy ktos z Was ma rynny kanion i jest zadowolony my mamy i nie ma powodu do narzekań. w zasadzie w rynnach najważniejsze jest wykonanie, bo jak to się spartoli to najlepsze rynny nie pomogą. Pamietasz moze jaka masz folie na dachu Aquatec 115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.06.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Czy ktos z Was ma rynny kanion i jest zadowolony my mamy i nie ma powodu do narzekań. w zasadzie w rynnach najważniejsze jest wykonanie, bo jak to się spartoli to najlepsze rynny nie pomogą. Pamietasz moze jaka masz folie na dachu Aquatec 115 Czy to jakas mocniejsza folia z dluzsza gwarancja .Zastanawiam sie nad Tyvek a slyszalam ze Brass jet jest dobry a musze folie wybrac w przyszlym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.06.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Czy ktos z Was ma rynny kanion i jest zadowolony my mamy i nie ma powodu do narzekań. w zasadzie w rynnach najważniejsze jest wykonanie, bo jak to się spartoli to najlepsze rynny nie pomogą. Pamietasz moze jaka masz folie na dachu Aquatec 115 Czy to jakas mocniejsza folia z dluzsza gwarancja .Zastanawiam sie nad Tyvek a slyszalam ze Brass jet jest dobry a musze folie wybrac w przyszlym tygodniu no, nie jest to najtańsza folia, ale chyba też nie jakiś super hiper produkt. parametry ma odpowiednie, można w razie czego wziąć wersję o wyższym numerze (aquatec 150). w rękach się nie drze, przydepnięta też się nie dziurawi, przeciągnięta po gwoździu dalej jest cała i to mi wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 witam wieczorkowo....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.06.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Pytanko... wiecie może czy jest w okolicy Szczecin jakiś producent betonowych szamb? kręgi odpadają że względu na wysoki stan wód gruntowychpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.06.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Czy ktos z Was ma rynny kanion i jest zadowolony Ja mam i jestem bardzo zadowolony - wybraliśmy kolor miedziany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.06.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Czy ktos z Was ma rynny kanion i jest zadowolony Ja mam i jestem bardzo zadowolony - wybraliśmy kolor miedziany. Musze zobaczyc na zywo kolory kaniona gdzie je kupowales bo one sa chyba w Veldachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 03.06.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 witam niedzielnie, pracowicie i strajkowo (czyli jak zwykle) czy ktoś zna dobry sposób na jaskółki, które chcą założyć sobie gniazda pod moim dachem i brudzą elewację aż miło???? z zasady jestem pokojowo nastawiony i wolałbym jakieś mniej drastyczne metody... Szydas, byc może już o tym pisałeś ale podpytam: Jaką masz dachówkę (producent, rodzaj, kolor) oraz elewację (producent, rodzaj, kolor)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 03.06.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 witam wszystkich wieczorkowo Szydas nie jesteś osamotniony jesli chodzi o nieproszonych gosci dzisiaj spokojnie kłade sobie styropian pod wylewke na poddaszu w pralni i słysze piski ptaszków obok-mąż poswiecił aparatem i oto lokatorzy w syna pokoiku i w ten sposób został ojcem chrzestnym http://img365.imageshack.us/img365/8611/dsc01726ns9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.06.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Czy ktos z Was ma rynny kanion i jest zadowolony Ja mam i jestem bardzo zadowolony - wybraliśmy kolor miedziany. bardzo dobry wybór, świetny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.06.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Czy ktos z Was ma rynny kanion i jest zadowolony Ja mam i jestem bardzo zadowolony - wybraliśmy kolor miedziany. Musze zobaczyc na zywo kolory kaniona gdzie je kupowales bo one sa chyba w Veldachu ja kupowałem tam gdzie dachówki, czyli w isolacje polska na świerczewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.06.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 witam niedzielnie, pracowicie i strajkowo (czyli jak zwykle) czy ktoś zna dobry sposób na jaskółki, które chcą założyć sobie gniazda pod moim dachem i brudzą elewację aż miło???? z zasady jestem pokojowo nastawiony i wolałbym jakieś mniej drastyczne metody... Szydas, byc może już o tym pisałeś ale podpytam: Jaką masz dachówkę (producent, rodzaj, kolor) oraz elewację (producent, rodzaj, kolor)? dachówka to roeben czarno-brązowy - jest tylko jeden rodzaj chyba elewacja to caparol silikatowy, baranek 2 mm, a kolor to z kolornika, nazwy i numeru nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 03.06.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 witam niedzielnie, pracowicie i strajkowo (czyli jak zwykle) czy ktoś zna dobry sposób na jaskółki, które chcą założyć sobie gniazda pod moim dachem i brudzą elewację aż miło???? z zasady jestem pokojowo nastawiony i wolałbym jakieś mniej drastyczne metody... Chcesz splawic swoje szczescie? Przeciez jaskolki sa jego zwiastunem. Jak je przepedzisz, to juz po tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.06.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Witam wieczorkowo Szukam ekip: Do wykończeniówki (ocieplenie, rygipsy, malowanie itp) od połowy sierpnia Do elewacji+podbitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.06.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Czy ktos z Was ma rynny kanion i jest zadowolony Ja mam i jestem bardzo zadowolony - wybraliśmy kolor miedziany. Musze zobaczyc na zywo kolory kaniona gdzie je kupowales bo one sa chyba w Veldachu ja kupowałem tam gdzie dachówki, czyli w isolacje polska na świerczewskiego Nie masz do nich telefonu .Bo firm na swierczewskiej jest duzo a i o stropian bym sie popytala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.06.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 witam niedzielnie, pracowicie i strajkowo (czyli jak zwykle) czy ktoś zna dobry sposób na jaskółki, które chcą założyć sobie gniazda pod moim dachem i brudzą elewację aż miło???? z zasady jestem pokojowo nastawiony i wolałbym jakieś mniej drastyczne metody... Chcesz splawic swoje szczescie? Przeciez jaskolki sa jego zwiastunem. Jak je przepedzisz, to juz po tobie jeśli obsrane ściany mają być szczęściem ,to ja może zrezygnuję??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.06.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Czy ktos z Was ma rynny kanion i jest zadowolony Ja mam i jestem bardzo zadowolony - wybraliśmy kolor miedziany. Musze zobaczyc na zywo kolory kaniona gdzie je kupowales bo one sa chyba w Veldachu ja kupowałem tam gdzie dachówki, czyli w isolacje polska na świerczewskiego Nie masz do nich telefonu .Bo firm na swierczewskiej jest duzo a i o stropian bym sie popytala mam +48 (91) 485 65 93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.06.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 pozdrawiam poniedzialkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.06.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam poniedziałkowo przyznać się kto zwalnia za 2 miesiące ekipę do wykończenia i jest z niej zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 04.06.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 witam niedzielnie, pracowicie i strajkowo (czyli jak zwykle) czy ktoś zna dobry sposób na jaskółki, które chcą założyć sobie gniazda pod moim dachem i brudzą elewację aż miło???? z zasady jestem pokojowo nastawiony i wolałbym jakieś mniej drastyczne metody... Chcesz splawic swoje szczescie? Przeciez jaskolki sa jego zwiastunem. Jak je przepedzisz, to juz po tobie jeśli obsrane ściany mają być szczęściem ,to ja może zrezygnuję??? Znajomy miał pod okapem pełno gniazd jaskółek, obsrane było wszystko dokumentnie, a szczęście to też miał chyba zasrane bo mu tą chatę komornik zlicytował. Ja osobiście nigdy nie pozwolę , aby te brudasy zrobiły sobie u mnie jakiekolwiek gniazdo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts