M3 04.06.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Krótkie pytanko: Czy ktos kupił, użytkuje bądź zna opinie innych nt. okien firmy Drutex? Witam wszystkich, testuje te okna od kliku lat (wcześniej mieszkanie) teraz dom i firma. Nie narzekam, spełniają swoją role jak należy a sporo tańsze. Śmiało polecam. Właśnie rozwazam te okna. Sa tańsze niz np MS. Dzisiaj umawiamy sie z handlowcem który zrobi nam wycene okien MS i Drutex. Zobaczymy jak to wyjdzie cenowo i wtedy podejmiemy decyzje. O! To zapisuję się w kolejce po informację jak wypadło porównanie wycen. Moeż będzie tez różnica w warunkach płatności, montażu, serwisowania i ew. gwarancji, itd. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.06.2007 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam wtorkowo i podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.06.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Dzis podpisalismy akt notarialny. Oznajmiam wszystkim, ze juz prawnie i oficjalnie mamy wlasna dzialke na ulicy Golebia, w Dolujach, trzecia po lewej "od szosy" - cale 873 m2 nadziei... i wielkich po piers chwasciorow Niestety, imprezki w weekend nie bedzie, jedziemy w bardzo daleki swiat. Ale w czwartek mam wolne Zreszta, co sie odwlecze, to nie uciecze, prawda? Uklony dla Sasiadow no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.06.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.06.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Wszystkich . Ile tak wychodzilo przecietnie u Was instalacja wodno kanalizacyjna bez bialego montazu. Po ile m tynku wewnetrznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.06.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Wszystkich . Ile tak wychodzilo przecietnie u Was instalacja wodno kanalizacyjna bez bialego montazu. Po ile m tynku wewnetrznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.06.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Wtorkowo witam , znów problemy z forum? bryta, w marcu płaciłam 22,50 za m2, tynki cementowo-wapienne, maszynowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.06.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 A ja mam pytanie, ile płaciliście za ułożenie wełny na stelażu (poddasze) i regipsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.06.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Wtorkowo witam , znów problemy z forum? bryta, w marcu płaciłam 22,50 za m2, tynki cementowo-wapienne, maszynowo Czy to jest cena z materialem .Kto u Ciebie robil instalacje wodno -kanalizacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Dzis podpisalismy akt notarialny. Oznajmiam wszystkim, ze juz prawnie i oficjalnie mamy wlasna dzialke na ulicy Golebia, w Dolujach, trzecia po lewej "od szosy" - cale 873 m2 nadziei... i wielkich po piers chwasciorow Niestety, imprezki w weekend nie bedzie, jedziemy w bardzo daleki swiat. Ale w czwartek mam wolne Zreszta, co sie odwlecze, to nie uciecze, prawda? Uklony dla Sasiadow gratulacje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.06.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Wszystkich . Ile tak wychodzilo przecietnie u Was instalacja wodno kanalizacyjna bez bialego montazu. Po ile m tynku wewnetrznego. tynk 24zł/m2 (materiał + robocizna), ten sam wykonawca co u maggie tylko 2 miesiące póżniej. Teraz ponoć 25zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.06.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 dzis podpisalismy akt notarialny. Oznajmiam wszystkim, ze juz prawnie i oficjalnie mamy wlasna dzialke na ulicy golebia, w dolujach, trzecia po lewej "od szosy" - cale 873 m2 nadziei... I wielkich po piers chwasciorow niestety, imprezki w weekend nie bedzie, jedziemy w bardzo daleki swiat. Ale w czwartek mam wolne zreszta, co sie odwlecze, to nie uciecze, prawda? Uklony dla sasiadow gratulacje...... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 05.06.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Azalka gratuluję !!!! Chyba za słabe serwerki postawili na forum, bo co chwilę przerwa techniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.06.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Wszystkich . Ile tak wychodzilo przecietnie u Was instalacja wodno kanalizacyjna bez bialego montazu. Po ile m tynku wewnetrznego. tynk 24zł/m2 (materiał + robocizna), ten sam wykonawca co u maggie tylko 2 miesiące póżniej. Teraz ponoć 25zł/m2 A jak jakosciowo i czasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 05.06.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Jak tu dzisiaj pusto. Haaaaalloooooo jest tu Ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.06.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Jak tu dzisiaj pusto. Haaaaalloooooo jest tu Ktoś? ja jestem, ale gadać mi się nie chce przy okazji - jeśli ktoś planuje wykończenie podłogi w garażu czy gdzieś betondurem to odradzam - nie wiem jak w eksploatacji, ale malowanie tym to porażka. abstrakcyjnie zawyżają wydajność - u mnie wyszło już 0,5 litra na metr kwadratowy, a dalej nie mam pokrycia kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.06.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Jak tu dzisiaj pusto. Haaaaalloooooo jest tu Ktoś? ja jestem, ale gadać mi się nie chce przy okazji - jeśli ktoś planuje wykończenie podłogi w garażu czy gdzieś betondurem to odradzam - nie wiem jak w eksploatacji, ale malowanie tym to porażka. abstrakcyjnie zawyżają wydajność - u mnie wyszło już 0,5 litra na metr kwadratowy, a dalej nie mam pokrycia kolorem Kurczę a właśnie dziś czytałem opisy różnych farb tego rodzaju. Czy gruntowałeś podłoże przed malowaniem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.06.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Jak tu dzisiaj pusto. Haaaaalloooooo jest tu Ktoś? ja jestem, ale gadać mi się nie chce przy okazji - jeśli ktoś planuje wykończenie podłogi w garażu czy gdzieś betondurem to odradzam - nie wiem jak w eksploatacji, ale malowanie tym to porażka. abstrakcyjnie zawyżają wydajność - u mnie wyszło już 0,5 litra na metr kwadratowy, a dalej nie mam pokrycia kolorem Kurczę a właśnie dziś czytałem opisy różnych farb tego rodzaju. Czy gruntowałeś podłoże przed malowaniem ?? oczywiście, wszystko wg instrukcji. dzisiaj jestem już po 4 malowaniu i dalej miejscami cement spod spodu przebija następnym razem jednak zdecyduję się albo na jakiś epoksyd albo jednak położe płytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 05.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Jak tu dzisiaj pusto. Haaaaalloooooo jest tu Ktoś? My sie pomalu przeprowadzamy na szczecinski watek dla "smarkaczy" - czyli pierwsze kroczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 05.06.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Zaglądam tu po bardzo długiej przerwie z pozdrowieniami dla całej szczecińskej grupy budującej. Choć nie ukrywam że mój domek nadal tylko na papierze to przez ten czas też nie próżnowałam a raczej -śmy i zapewniam rezultat jest - spi smacznie tutaj obok mnie. Naprawdę gorąco wszystkich pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts