monka 06.06.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Gosiunia pewnie że pamiętam Gratuluję! Niech maleństwo zdrowo rośnie i będzie nieustającą radością dla Was A budowa ... nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 pozdrawiam srodkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam Jak tu dzisiaj pusto. Haaaaalloooooo jest tu Ktoś? ja jestem, ale gadać mi się nie chce przy okazji - jeśli ktoś planuje wykończenie podłogi w garażu czy gdzieś betondurem to odradzam - nie wiem jak w eksploatacji, ale malowanie tym to porażka. abstrakcyjnie zawyżają wydajność - u mnie wyszło już 0,5 litra na metr kwadratowy, a dalej nie mam pokrycia kolorem a czemu taki pomysl????? ja mam najtanszy gres w garazu i jak narazie jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Zaglądam tu po bardzo długiej przerwie z pozdrowieniami dla całej szczecińskej grupy budującej. Choć nie ukrywam że mój domek nadal tylko na papierze to przez ten czas też nie próżnowałam a raczej -śmy i zapewniam rezultat jest - spi smacznie tutaj obok mnie. Naprawdę gorąco wszystkich pozdrawiam. witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 witam srodkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 azalka ty mi cos tu co to znaczy ....."prawie"???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.06.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.06.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Pytanie na śniadanie: Co stosowaliście jako izolację pozioma pod wylewki i styropian?????????????? W projekcie mam 2 razy papa na lepiku, to konieczne czy jest coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 06.06.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Pytanie na śniadanie: Co stosowaliście jako izolację pozioma pod wylewki i styropian?????????????? W projekcie mam 2 razy papa na lepiku, to konieczne czy jest coś innego? Z mojego niewielkiego doswiadczenia budowlanego wynika, ze taka izolacja pozioma to podstawa. Odcina elegancko caly fundament od reszty budynku. Mozna oczywiscie uzyc papy termozgrzewalnej, ktora jest nieco lepsza, ale czy mozna uzyc czegos zamiast papy, to nie wiem. Z drugiej strony po co udziwniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 mam podwojnie rozlozona gruba czarna folie......na styropianie...... hmm....a pod.....albo papa albo nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.06.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam Jak tu dzisiaj pusto. Haaaaalloooooo jest tu Ktoś? ja jestem, ale gadać mi się nie chce przy okazji - jeśli ktoś planuje wykończenie podłogi w garażu czy gdzieś betondurem to odradzam - nie wiem jak w eksploatacji, ale malowanie tym to porażka. abstrakcyjnie zawyżają wydajność - u mnie wyszło już 0,5 litra na metr kwadratowy, a dalej nie mam pokrycia kolorem a czemu taki pomysl????? ja mam najtanszy gres w garazu i jak narazie jest oki pomysł taki, bo chciałem szybko i tanio, na parę lat. po fakcie też bym położył najtańszy gres, też już bym skończył a efekt na pewno byłby lepszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 06.06.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 mam podwojnie rozlozona gruba czarna folie......na styropianie...... hmm....a pod.....albo papa albo nic Powinno byc tak: chudziak, papa, folia, styropian, posadzka. Jesli o czyms zapomnialem, to prosze mnie poprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.06.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Pytanie na śniadanie: Co stosowaliście jako izolację pozioma pod wylewki i styropian?????????????? W projekcie mam 2 razy papa na lepiku, to konieczne czy jest coś innego? ja mam dysperbit potrójnie malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 06.06.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 mam podwojnie rozlozona gruba czarna folie......na styropianie...... hmm....a pod.....albo papa albo nic Powinno byc tak: chudziak, papa, folia, styropian, posadzka. Jesli o czyms zapomnialem, to prosze mnie poprawic. No i nalezy dopilnowac, zeby papa kladziona na chudziaku tworzyla szczelne polaczenie z papa polozona pod scianami tak, zeby stanowila jedna szczelna powierzchnie na calej plycie fundamentowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.06.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 mam podwojnie rozlozona gruba czarna folie......na styropianie...... hmm....a pod.....albo papa albo nic Powinno byc tak: chudziak, papa, folia, styropian, posadzka. Jesli o czyms zapomnialem, to prosze mnie poprawic. folia powinna być między styropianem a wylewką, niekoniecznie między papą a styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.06.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Pytanie na śniadanie: Co stosowaliście jako izolację pozioma pod wylewki i styropian?????????????? W projekcie mam 2 razy papa na lepiku, to konieczne czy jest coś innego? ja mam dysperbit potrójnie malowany też o tym myślałam, tyle że dwa razy ale może trzy byłoby lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.06.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam Wszystkich . Oj trzeby od rana czytac ten etap jeszcze przedemna Ostatnio cos czulam sie zmeczona i spiaca .Przez przypadek czytam etykiete na kawie a po czesku pisze rozpustna Kava troche smiac mi sie chcialo ale jak sie zdziwilam ze kupilam bezkofeinowa juz teraz wiem dlaczego nie dzialala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.06.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 mam podwojnie rozlozona gruba czarna folie......na styropianie...... hmm....a pod.....albo papa albo nic Powinno byc tak: chudziak, papa, folia, styropian, posadzka. Jesli o czyms zapomnialem, to prosze mnie poprawic. No i nalezy dopilnowac, zeby papa kladziona na chudziaku tworzyla szczelne polaczenie z papa polozona pod scianami tak, zeby stanowila jedna szczelna powierzchnie na calej plycie fundamentowej. Papa pewnie dobra, ale teraz tyle nowości, że może jest coś innego co będzie równie dobre a pozwoli mi jej uniknąć, poniewaz z powodu przestoju miesięcznego, chcialabym sama sie w to pobawić (w ramach walki z nudą), zanim wejdzie hydraulik. Papy chyba sama nie dam rady, rozlozyc ok ale to podgrzewanie lepiku to nie dla mnie. Dysperbitem bym posmarowała podłoge bez problemu - lubie zreszta takie prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 06.06.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 witam wszystkich, pytanie ogrodnicze : czy winobluszcz może piąć się po ogrodzeniu z siatki ? Czy będzie to dla niego zbyt słaba podpora ? Czym obsadzić takie ogrodzenie żeby w miarę szybko uzyskać zieloną ściankę o wys. ok. 1,5 m, niekoniecznie zwarty, zielony mur ? Pozdrowienia p.s. my też mamy ptasich lokatorów ! winobluszcz sobie poradzi z pnących możesz rozważyć również: powojniki, wiciokrzewy lub.........kiwi a ja bym jeszcze pomyślała nad kokornakiem (duże liście, szybko rośnie i ładnie wygląda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.06.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Wtorkowo witam , znów problemy z forum? bryta, w marcu płaciłam 22,50 za m2, tynki cementowo-wapienne, maszynowo Czy to jest cena z materialem .Kto u Ciebie robil instalacje wodno -kanalizacyjna Z materiałem i sprzętem. Wszystkie instalacje sanitarne i rozprowadzenie dgp od kominka robi u mnie firma Kuzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts