maksiu 12.06.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam wieczorkiem grupke. Pocieszcie człowieka czy wy mieliscie chwile zwątpienia PO CO NAM TO BYŁO?!!! Monika.... no co Ty? przyjedź do mnie w sobote na kawę to Ci łąpotalogicznie wyjaśnie dlaczego i dodatkowo dołożę nalepkę 'Forumowicz Muratora' pozdrawiam m. ps. chyba mam klienta, jutro spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.06.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam wieczorkiem grupke. Pocieszcie człowieka czy wy mieliscie chwile zwątpienia PO CO NAM TO BYŁO?!!! Pewnie Ale potem przechodzi i zaczynam myslec jak to bedzie fajnie jak juz tent tarasik i kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 12.06.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam wieczorkiem grupke. Pocieszcie człowieka czy wy mieliscie chwile zwątpienia PO CO NAM TO BYŁO?!!! Monika.... no co Ty? przyjedź do mnie w sobote na kawę to Ci łąpotalogicznie wyjaśnie dlaczego i dodatkowo dołożę nalepkę 'Forumowicz Muratora' pozdrawiam m. ps. chyba mam klienta, jutro spotkanie Dzięki przyszły sąsiedzie za wsparcie. Najgorzse jest to że mój mąż ma dość budowy a to już niedobrze. Nieraz widze twój samochód pod twoim domkiem ale nie mam odwagi cie odwiedzić. Obiecuje że kiedys to nastapi. Teraz małżonek wyjechał na trochę. Ps. Życze owocnej transakcji, ja czekam na wiadomość od moich kupców mieszkania czy dostali kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Dzięki przyszły sąsiedzie za wsparcie. Najgorzse jest to że mój mąż ma dość budowy a to już niedobrze. Nieraz widze twój samochód pod twoim domkiem ale nie mam odwagi cie odwiedzić. Obiecuje że kiedys to nastapi. Teraz małżonek wyjechał na trochę. Ps. Życze owocnej transakcji, ja czekam na wiadomość od moich kupców mieszkania czy dostali kredyt. Jak szanowny małżonek wyjechał to na pewno zatęskni za budowaniem i wróci mu ochota, bo na prawdę warto pomimo wszelkich przeciwności. A co do odwagi to śmiało ja nie gryzę (podobno ) zapraszam bardzo serdecznie kiedy tylko zobaczysz mój samochód pod domem czekam z niecierpliwością pozdrawiam przyszłą sąsiadkę m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 12.06.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Dzięki przyszły sąsiedzie za wsparcie. Najgorzse jest to że mój mąż ma dość budowy a to już niedobrze. Nieraz widze twój samochód pod twoim domkiem ale nie mam odwagi cie odwiedzić. Obiecuje że kiedys to nastapi. Teraz małżonek wyjechał na trochę. Ps. Życze owocnej transakcji, ja czekam na wiadomość od moich kupców mieszkania czy dostali kredyt. Jak szanowny małżonek wyjechał to na pewno zatęskni za budowaniem i wróci mu ochota, bo na prawdę warto pomimo wszelkich przeciwności. A co do odwagi to śmiało ja nie gryzę (podobno ) zapraszam bardzo serdecznie kiedy tylko zobaczysz mój samochód pod domem czekam z niecierpliwością pozdrawiam przyszłą sąsiadkę m. Obiecuje że wpadniemy całą rodzinką 4 osobową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 12.06.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Mam goracą prosbę, czy mozecie polecić rzeczoznawcę do wyceny nieruchomości dla celów kredytowych. Takiego, co w rozsądnej cenie kasuje. Bardzo pilnie potrzebuję [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 12.06.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Mam goracą prosbę, czy mozecie polecić rzeczoznawcę do wyceny nieruchomości dla celów kredytowych. Takiego, co w rozsądnej cenie kasuje. Bardzo pilnie potrzebuję [/b] Ja płaciłam w Stargardzie 3 miesiace temu 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 12.06.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam wszystkich, Czy ktoś zamawiał ostatnio piasek suchosian [o ile wiem to udziwniona nazwa płukanego ] i piasek zasypowy? Oczywiscie gdzie? za ile? i dlaczego tak drogo? piasek do murowania 25-30 T za 550 zl jakość OK witam wszystkich, krzyspx, a gdzie brałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 13.06.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 witam wszystkich, czy ktoś z Was zrobił ogrodzenie z siatki na gotowej, prefabrykowanej podmurówce ? Jak sie to sprawdza ? I czy faktycznie jest o jakąś 1/3 tańsza niż wylewana ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.06.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 pozdrawiam srodkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.06.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam środkowo Dla poprawienia humorów wszystki zaczynającym i będącym w trakcie budującym http://www.finanse.wp.pl/kat,69476,wid,8926751,raportwiadomosc.html?rfbawp=1181714610.841&ticaid=13ea8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oczek 13.06.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 HELP!!!Mniej jak 5% naszej działki, kawałek w rogu zaplanowanego ogrodu, podlega pod częściową ochronę konserwatorską stanowisk archeologicznych. Czy w związku z tym musimy uzgadniać z nimi całość budowy, czy tylko posadzenie drzewka? Czy ktokolwiek miał do czynienia ze szczecińskim konserwatorem zabytków? Da się to załatwić szybko i w miarę tanio? Pomocy! Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 13.06.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Mam goracą prosbę, czy mozecie polecić rzeczoznawcę do wyceny nieruchomości dla celów kredytowych. Takiego, co w rozsądnej cenie kasuje. Bardzo pilnie potrzebuję Marta Sobczak-Mędrala ul. Janosika 13 091 482 90 57 601 870 908 Ja zaplacilem 500zl. Wycena przygotowana szybko i rzetelnie. Bank nie mial zastrzezen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.06.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 witam wszystkich, czy ktoś z Was zrobił ogrodzenie z siatki na gotowej, prefabrykowanej podmurówce ? Jak sie to sprawdza ? I czy faktycznie jest o jakąś 1/3 tańsza niż wylewana ? pozdrawiam Ja mam zrobioną. Nam wyszło napewno taniej ale to było 4 lata temu. Sprawdza się super. Drugi raz wybrałabym to samo rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.06.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam wieczorkiem grupke. Pocieszcie człowieka czy wy mieliscie chwile zwątpienia PO CO NAM TO BYŁO?!!! ...szczególnie wtedy gdy czasu brakowało na normalne spędzenie wspólnego wieczoru czy wyjście do kawiarni bo non stop jeden temat: budowa, pieniądze, budowa, pieniądze..........ale za chwilę radość, że wyrwiemy się z tego blokowista na własną trawkę, na taras i przestrzeń w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 13.06.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 witam wszystkich, czy ktoś z Was zrobił ogrodzenie z siatki na gotowej, prefabrykowanej podmurówce ? Jak sie to sprawdza ? I czy faktycznie jest o jakąś 1/3 tańsza niż wylewana ? pozdrawiam Ja mam zrobioną. Nam wyszło napewno taniej ale to było 4 lata temu. Sprawdza się super. Drugi raz wybrałabym to samo rozwiązanie. Gdzie ją kupowałaś ? Ja zrobiłam wywiad w Centrum Ogrodzeń na Świerczewskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 13.06.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam wieczorkiem grupke. Pocieszcie człowieka czy wy mieliscie chwile zwątpienia PO CO NAM TO BYŁO?!!! ...szczególnie wtedy gdy czasu brakowało na normalne spędzenie wspólnego wieczoru czy wyjście do kawiarni bo non stop jeden temat: budowa, pieniądze, budowa, pieniądze..........ale za chwilę radość, że wyrwiemy się z tego blokowista na własną trawkę, na taras i przestrzeń w domu chwilami też mam dość. Z mężem więcej rozmawiam przez telefon niż "na żywo" i to głównie na tematy budowlane i finansowe, ale wszystkie niedogodności rekompensuje widok rosnącego domu i zbliżająca się perspektywa kawy na własnym tarasie i grilla we własnym ogrodzie ... WARTO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.06.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 witam wszystkich, czy ktoś z Was zrobił ogrodzenie z siatki na gotowej, prefabrykowanej podmurówce ? Jak sie to sprawdza ? I czy faktycznie jest o jakąś 1/3 tańsza niż wylewana ? pozdrawiam Ja mam zrobioną. Nam wyszło napewno taniej ale to było 4 lata temu. Sprawdza się super. Drugi raz wybrałabym to samo rozwiązanie. Gdzie ją kupowałaś ? Ja zrobiłam wywiad w Centrum Ogrodzeń na Świerczewskiej. Kupowałam w Karo w Goleniowie, ale oni są też przy Nomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 13.06.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Pochwalę sięStan surowy zakończony PS.mam za sobą jak to mówią 70 % roboty i 30 % kasy, co nie nastraja mnie optymistycznie patrząc na koszty jaki wywaliłem na surowiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts