krzyspx 13.06.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam wszystkich, Czy ktoś zamawiał ostatnio piasek suchosian [o ile wiem to udziwniona nazwa płukanego ] i piasek zasypowy? Oczywiscie gdzie? za ile? i dlaczego tak drogo? piasek do murowania 25-30 T za 550 zl jakość OK witam wszystkich, krzyspx, a gdzie brałeś? od znajomego mogę dać ci telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 13.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 HELP!!! Mniej jak 5% naszej działki, kawałek w rogu zaplanowanego ogrodu, podlega pod częściową ochronę konserwatorską stanowisk archeologicznych. Czy w związku z tym musimy uzgadniać z nimi całość budowy, czy tylko posadzenie drzewka? Czy ktokolwiek miał do czynienia ze szczecińskim konserwatorem zabytków? Da się to załatwić szybko i w miarę tanio? Pomocy! Pozdrawiamy. zależy co masz wpisane w warunki zabudowy - tam pisze dokładnie co masz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.06.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam wieczorkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.06.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Jakie drzwi ?? : 1) na tyłach garażu wyjście na ogród 2) między garażem a domem - tu chyba powinny być jakieś anty ppoż , ale ja bym chciał jakieś ładne przypominające bardziej wewnątrzlokalowe zaczynam nadrabiać zaległości w lekturze i nie wiem, czy nie komentuje poniewczasie, ale takie drzwi ma Paweł u siebie w IDEE Studio na Struga. Sama takie "ładne" p-poż. będe brała od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.06.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Czy ktos z was ma dobrego stomatologa ( tylko nie sadyste bo ja jestem z tych stracholi co potrafia uciec z fotela ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.06.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 firma ochroniarska przyjedzie, jak dostanie sygnał, który zagłusza się urządzeniem wielkości komórki. kable zwiera się tak, żeby akumulator w syrenie się spalił albo błyskawicznie rozładował..... no i czym chata bogata...... z tego co się orientuję, to systemy takie mają zabezpieczenia sabotazowe, a więc wszelkie próby przecięcia kabla, demontażu sygnału itp. sa rejestrowane w centrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.06.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 I jeszcze jedno, w Załomiu na Lubczyńskiej tuż przy drodze, ktoś sprzedaje palety betonu komórkowego. Nie wiem, może jest to jakiś inny system Ytong albo Silka, ale jest to białe Jakbny ktoś był zainteresowany, to możew dokłądniej wytłumaczę: trzeba za Dąbiem skręcić w lewo w Lubczyńską i po 3-4 km, za sklepikiem i kawałkiem awartej zabudowy zaczyna się łąka/pole i na niej ktoś wybudował maciupci domek (jest bez elewacji) a przed nim stoja owe palety. Pozdrawiam wszystkich Bikosa jutro, jak będziesz w pracy możesz nas odwiedzić (aż do niedzieli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 13.06.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Czy ktos z was ma dobrego stomatologa ( tylko nie sadyste bo ja jestem z tych stracholi co potrafia uciec z fotela ) priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 13.06.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Czy ktos z was ma dobrego stomatologa ( tylko nie sadyste bo ja jestem z tych stracholi co potrafia uciec z fotela ) dr Mariusz Słowik : 091 48 506 56, 0602 314 524 - gabinet na ul. 5 Lipca 11/1 - rwał mi ósemkę i przeżyłam ceny przyzwoite, przystojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.06.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Matam,Martelia Dzieki u mnie tez zapowiada sie rwanko z wlasnej glupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 13.06.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam, poszukuję dobrego stolarza, który wykona nietypowe zlecenie:) Będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam Witam wszystkich, wicka, nie robiliscie szalowania pod ławy fundamentowe? Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 13.06.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam wszystkich, Czy ktoś zamawiał ostatnio piasek suchosian [o ile wiem to udziwniona nazwa płukanego ] i piasek zasypowy? Oczywiscie gdzie? za ile? i dlaczego tak drogo? piasek do murowania 25-30 T za 550 zl jakość OK witam wszystkich, krzyspx, a gdzie brałeś? od znajomego mogę dać ci telefon To podrzuć pls na priv. Porozmawiam, sprawdzę i może skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 firma ochroniarska przyjedzie, jak dostanie sygnał, który zagłusza się urządzeniem wielkości komórki. kable zwiera się tak, żeby akumulator w syrenie się spalił albo błyskawicznie rozładował..... no i czym chata bogata...... z tego co się orientuję, to systemy takie mają zabezpieczenia sabotazowe, a więc wszelkie próby przecięcia kabla, demontażu sygnału itp. sa rejestrowane w centrali. no tak, ale fachowcy o tym wiedzą, dlatego takich rzeczy nie robią współczesna technika pozwala im obchodzić takie zabezpieczenia. ale takim bidokom jak my na forum, co liczą każdy grosik z kredytu ich wizyta raczej nie grozi, nie opłaca im się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 13.06.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 I jeszcze jedno, w Załomiu na Lubczyńskiej tuż przy drodze, ktoś sprzedaje palety betonu komórkowego. Nie wiem, może jest to jakiś inny system Ytong albo Silka, ale jest to białe Jakbny ktoś był zainteresowany, to możew dokłądniej wytłumaczę: trzeba za Dąbiem skręcić w lewo w Lubczyńską i po 3-4 km, za sklepikiem i kawałkiem awartej zabudowy zaczyna się łąka/pole i na niej ktoś wybudował maciupci domek (jest bez elewacji) a przed nim stoja owe palety. Pozdrawiam wszystkich Bikosa jutro, jak będziesz w pracy możesz nas odwiedzić (aż do niedzieli) Byłem, sprawdziłem. BK Rurka 24x24x59 po 13 zł/szt. (tak było 2 tyg. temu). Nie skusiłem się - bloczki dość mocno pokruszone. Ma też Cement Cemex, na paletach napisane, ze 13,29 czy 13,59 za worek 25 kg. Miał tez chyba bloczki betonowe... Źródło pochodzenia BK wg Pana: syn kupił ale się rozmyslił i dlatego sprzedają ( juz od ponad miesiaca - sporo ten syn zamówił ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.06.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 I jeszcze jedno, w Załomiu na Lubczyńskiej tuż przy drodze, ktoś sprzedaje palety betonu komórkowego. Nie wiem, może jest to jakiś inny system Ytong albo Silka, ale jest to białe Jakbny ktoś był zainteresowany, to możew dokłądniej wytłumaczę: trzeba za Dąbiem skręcić w lewo w Lubczyńską i po 3-4 km, za sklepikiem i kawałkiem awartej zabudowy zaczyna się łąka/pole i na niej ktoś wybudował maciupci domek (jest bez elewacji) a przed nim stoja owe palety. Pozdrawiam wszystkich Bikosa jutro, jak będziesz w pracy możesz nas odwiedzić (aż do niedzieli) Byłem, sprawdziłem. BK Rurka 24x24x59 po 13 zł/szt. (tak było 2 tyg. temu). Nie skusiłem się - bloczki dość mocno pokruszone. Ma też Cement Cemex, na paletach napisane, ze 13,29 czy 13,59 za worek 25 kg. Miał tez chyba bloczki betonowe... Źródło pochodzenia BK wg Pana: syn kupił ale się rozmyslił i dlatego sprzedają ( juz od ponad miesiaca - sporo ten syn zamówił ) Coś w tym może być, bo na zapleczu tych palet jest wylany fundament, a prznajmniej rodzaj chudziaka, więc... ale oni w ogóle niezwykle tajemniczy tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 13.06.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Mam goracą prosbę, czy mozecie polecić rzeczoznawcę do wyceny nieruchomości dla celów kredytowych. Takiego, co w rozsądnej cenie kasuje. Bardzo pilnie potrzebuję Marta Sobczak-Mędrala ul. Janosika 13 091 482 90 57 601 870 908 Ja zaplacilem 500zl. Wycena przygotowana szybko i rzetelnie. Bank nie mial zastrzezen. Dzięki, skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wićka 13.06.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 wicka, nie robiliscie szalowania pod ławy fundamentowe? Dlaczego? Bo mamy glinę i nie było takiej potrzeby A z usług stolarskich to nikt nie korzysta....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Czy ktos z was ma dobrego stomatologa ( tylko nie sadyste bo ja jestem z tych stracholi co potrafia uciec z fotela ) bryta privek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 witam czwarteczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.06.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 witam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts