Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich, dawno nie byłem tutaj i sporo się naczytałem

Mam pytanie do fachowców komputerowców, co to może być , że z domowego komputera nie mogę się zalogować na forum. Dość długo tez nie mogłem z pracy ale teraz już wchodzę i jest ok. czy ktoś z was miał podobny przypadek bo ostatnio coś szwankowało forum i kilka osób też pisało, że nie mogło się zalogować. Podpowiedzcie coś bo juz mnie szlag trafia.

A teraz coś na temat, muszę się pochwalić, że w zeszły weekend oglądałem na żywo dwa domki takie jak będę budował, jeden pod Wrocławiem drugi pod Częstochową. Muszę powiedzieć , że taka wizyta to super sprawa i jeśli ktoś ma tylko możliwość zobaczyć u kogoś dom nawet jeszcze w budowie to zdecydowanie polecam. My dokonaliśmy istotnej zmiany, która w oryginalnym projekcie nam się wzrokowo podobała a w realu okazała się bardzo niepraktyczna.

Normalnie ze Szczecina to bym nie pojechał ale byłem u rodzinki pod Łodzią to już z tamtąd miałem bliżej.

Pozdrawiam wszystkich i proszę o poradę z tym logowaniem do forum

Witam.

Mam pytanie ile maksymalnie mozna dać ekipie za wylewki oraz malowanie ścian. Prosze o konkrety

Jeśli chodzi o malowanie to max. 6 - 7 zł/m2 kolor przy dwóch warstwach, zakładając , że ściana jest już idealnie przygotowana. Powyżej to już drogo. Chociaż słyszałem nawet o kwotach 15 zł/m2

Witam.

Mam pytanie ile maksymalnie mozna dać ekipie za wylewki oraz malowanie ścian. Prosze o konkrety

Jeśli chodzi o malowanie to max. 6 - 7 zł/m2 kolor przy dwóch warstwach, zakładając , że ściana jest już idealnie przygotowana. Powyżej to już drogo. Chociaż słyszałem nawet o kwotach 15 zł/m2

Matko jakie teraz są ceny. Niespełna trzy lata temu płaciłam 3 zł z gruntowaniem.

Witam wszystkich, dawno nie byłem tutaj i sporo się naczytałem

Mam pytanie do fachowców komputerowców, co to może być , że z domowego komputera nie mogę się zalogować na forum. Dość długo tez nie mogłem z pracy ale teraz już wchodzę i jest ok. czy ktoś z was miał podobny przypadek bo ostatnio coś szwankowało forum i kilka osób też pisało, że nie mogło się zalogować. Podpowiedzcie coś bo juz mnie szlag trafia.

........

Wyczyść zawartość katalogów tymczasowych i pliki cookie i powinno być OK

agunia0911

Witam wszystkich. Mam ogromną prośbę.Chcę skończyć stan zamknięty domu. Może ktoś podpowie gdzie można tanio kupić okna i drzwi( np. z pokoju dziennego na taras) w Stargardzie, Szczecinie lub okolicach.Okna z PCV.

Hej polecam okna z firmy M&S na ulicy Gdańskiej w Szczecinie. Z tego co mówił nam sprzedawca od lipca wchodzi nowa cena więc warto okna zamówić teraz nawet jeśli nie chce się jeszcze wstawiać (my umówiliśmy się na wstawienie na koniec października). Ceny są niewygórowane (dodatkowo jeszcze różne rabaty). Opinie o tych oknach czytałam pozytywne :)

Witam.

Pytanie do zaawansowanych ( w zamieszkiwaniu). Czy kładliście na rigipsy tapetę z włókna szklanego? Czy może byc ta najcieńsza, to znaczy czy jest wystarczająco wytrzymała? Nie chodzi o cenę (ta akurat jest najtańsza) ale nie podobają mi się tapety z wyraźną fakturą. Czy ktoś mi podpowie?