Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Pytanie do zaawansowanych ( w zamieszkiwaniu). Czy kładliście na rigipsy tapetę z włókna szklanego? Czy może byc ta najcieńsza, to znaczy czy jest wystarczająco wytrzymała? Nie chodzi o cenę (ta akurat jest najtańsza) ale nie podobają mi się tapety z wyraźną fakturą. Czy ktoś mi podpowie?

witam piątkowo i deszczowo,

trobe, ile płacisz za regipsy?

witam szanownych budujących na dniach mamy otrzymać pozwolenie ....oby bo trochę długo to trwa z uwagi na moją pracę w lesie przy wycince drzew zwracam się z zapytaniem do szanownych budujących kto potrzebuje drewno do kominka w rozsądnej cenie ale z legalnego zródłamój numer 604527989 lub 0914241115 posiadam dąb,akacja,brzoza,buk i sosna

witam szanownych budujących na dniach mamy otrzymać pozwolenie ....oby bo trochę długo to trwa z uwagi na moją pracę w lesie przy wycince drzew zwracam się z zapytaniem do szanownych budujących kto potrzebuje drewno do kominka w rozsądnej cenie ale z legalnego zródłamój numer 604527989 lub 0914241115 posiadam dąb,akacja,brzoza,buk i sosna

Twoja oferta tylko na tą chwilę, czy można się zwracać w ciągu całego roku?

Pozdrowionka

Aleksandra

Kto ma namiary na dobą ekipe od wylewek jak najbliżej Stargardu. Moja wczesniej umówiona nawaliła.

nie korzystałam z jego usług, ale bardzo dobrze nam się rozmawiało przez telefon, polecenie z forum od iwa-k : p.Gajda Andrzej 0603 88 29 93.

Teraz ma akuart wolne i mógłby w Stargardzie.

Powodzenia!

Kto ma namiary na dobą ekipe od wylewek jak najbliżej Stargardu. Moja wczesniej umówiona nawaliła.

nie korzystałam z jego usług, ale bardzo dobrze nam się rozmawiało przez telefon, polecenie z forum od iwa-k : p.Gajda Andrzej 0603 88 29 93.

Teraz ma akuart wolne i mógłby w Stargardzie.

Powodzenia!

Dzięki serdeczne.

Ile placi sie teraz za toalete na budowe (sa jakies kaucje ) i le kosztuje wywoz smieci z budowy chodzi mi o kontener :lol:

Dokładnie o to samo zapytam!

Czy jest tylko ogólnie znany ToiToi czy znacie też jakieś inne firemki od przenośnych kibelków?

Ile np. kosztuje taka "przyjemność" tj. wypożyczenie miesięcznie wraz z oczyszczaniem?

PS. Oczywiście witam wszystkich.

Ile placi sie teraz za toalete na budowe (sa jakies kaucje ) i le kosztuje wywoz smieci z budowy chodzi mi o kontener :lol:

Ja mam ToiToi na budowie razem z sąsiadem.

Płacimy wspólnie :

- 35 zł netto tygodniowo za wynajem

- 45 zł netto tygodniowo za czyszczenie, dezynfekcję, papier itp.

Za kontener płaciłem 480 zł. brutto za 10m3

proszę o informacje odnośnie wykonawców schodów !

nam robi schody firma REJA, są ze szczecina, mają siedzibę gdzieś w zdrojach. u nas okładają schody betonowe drewnem egzotycznym, u sąsiada widziałem schody drewniane per se, bardzo elegancko zrobione. mają dwie wady - są dosyć drodzy, ale bez przesady, i wolne terminy za 3 miesiące....

Ja mam ToiToi na budowie razem z sąsiadem.

Płacimy wspólnie :

- 35 zł netto tygodniowo za wynajem

- 45 zł netto tygodniowo za czyszczenie, dezynfekcję, papier itp.

Za kontener płaciłem 480 zł. brutto za 10m3

Dzieki tez moze pomysle aby z sasiadem do spolki :roll: