Oczek 14.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Oczek Jancio Wodnik wysłąłam Wam listę. Mam nadzieję, że dojdzie Otrzymalem, serdecznie podziekowania dla tomadyna i ewamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 15.06.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.06.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 pozdrawiam piatkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.06.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam. Pytanie do zaawansowanych ( w zamieszkiwaniu). Czy kładliście na rigipsy tapetę z włókna szklanego? Czy może byc ta najcieńsza, to znaczy czy jest wystarczająco wytrzymała? Nie chodzi o cenę (ta akurat jest najtańsza) ale nie podobają mi się tapety z wyraźną fakturą. Czy ktoś mi podpowie? witam piątkowo i deszczowo, trobe, ile płacisz za regipsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.06.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 I jeszcze jedno pytanie: czy ktoś użytkuje parkiet jesionowy? Jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podzinski 15.06.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 witam szanownych budujących na dniach mamy otrzymać pozwolenie ....oby bo trochę długo to trwa z uwagi na moją pracę w lesie przy wycince drzew zwracam się z zapytaniem do szanownych budujących kto potrzebuje drewno do kominka w rozsądnej cenie ale z legalnego zródłamój numer 604527989 lub 0914241115 posiadam dąb,akacja,brzoza,buk i sosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 15.06.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 witam szanownych budujących na dniach mamy otrzymać pozwolenie ....oby bo trochę długo to trwa z uwagi na moją pracę w lesie przy wycince drzew zwracam się z zapytaniem do szanownych budujących kto potrzebuje drewno do kominka w rozsądnej cenie ale z legalnego zródłamój numer 604527989 lub 0914241115 posiadam dąb,akacja,brzoza,buk i sosna Twoja oferta tylko na tą chwilę, czy można się zwracać w ciągu całego roku? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 15.06.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Kto ma namiary na dobą ekipe od wylewek jak najbliżej Stargardu. Moja wczesniej umówiona nawaliła. nie korzystałam z jego usług, ale bardzo dobrze nam się rozmawiało przez telefon, polecenie z forum od iwa-k : p.Gajda Andrzej 0603 88 29 93. Teraz ma akuart wolne i mógłby w Stargardzie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 15.06.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 proszę o informacje odnośnie wykonawców schodów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 15.06.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Kto ma namiary na dobą ekipe od wylewek jak najbliżej Stargardu. Moja wczesniej umówiona nawaliła. nie korzystałam z jego usług, ale bardzo dobrze nam się rozmawiało przez telefon, polecenie z forum od iwa-k : p.Gajda Andrzej 0603 88 29 93. Teraz ma akuart wolne i mógłby w Stargardzie. Powodzenia! Dzięki serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.06.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Czy płyty g-k na poddasze dajecie pojedyńczo, czy podwójnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.06.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam popoludniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.06.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ile placi sie teraz za toalete na budowe (sa jakies kaucje ) i le kosztuje wywoz smieci z budowy chodzi mi o kontener Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 15.06.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ile placi sie teraz za toalete na budowe (sa jakies kaucje ) i le kosztuje wywoz smieci z budowy chodzi mi o kontener Dokładnie o to samo zapytam! Czy jest tylko ogólnie znany ToiToi czy znacie też jakieś inne firemki od przenośnych kibelków? Ile np. kosztuje taka "przyjemność" tj. wypożyczenie miesięcznie wraz z oczyszczaniem? PS. Oczywiście witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.06.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ja wypożyczałam toi-toia z firmy Gigant z Gorzowa - koszt 170zł za miesiąc, czyszczenie 1 x w miesiącu. Takie kibelki ma też Transnet z Polic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.06.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ja wypożyczałam toi-toia z firmy Gigant z Gorzowa - koszt 170zł za miesiąc, czyszczenie 1 x w miesiącu. Takie kibelki ma też Transnet z Polic A za dojazd ,postawienie jakies kaucje tez sie placi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 prosba dajcie znac jak zobaczycie jakies info o sprzedazy domu......albo wiecie,moze znajomi chca sprzedac.dom wykonczony na lewobrzezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.06.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ile placi sie teraz za toalete na budowe (sa jakies kaucje ) i le kosztuje wywoz smieci z budowy chodzi mi o kontener Ja mam ToiToi na budowie razem z sąsiadem. Płacimy wspólnie : - 35 zł netto tygodniowo za wynajem - 45 zł netto tygodniowo za czyszczenie, dezynfekcję, papier itp. Za kontener płaciłem 480 zł. brutto za 10m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.06.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 proszę o informacje odnośnie wykonawców schodów ! nam robi schody firma REJA, są ze szczecina, mają siedzibę gdzieś w zdrojach. u nas okładają schody betonowe drewnem egzotycznym, u sąsiada widziałem schody drewniane per se, bardzo elegancko zrobione. mają dwie wady - są dosyć drodzy, ale bez przesady, i wolne terminy za 3 miesiące.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.06.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ile placi sie teraz za toalete na budowe (sa jakies kaucje ) i le kosztuje wywoz smieci z budowy chodzi mi o kontener Ja mam ToiToi na budowie razem z sąsiadem. Płacimy wspólnie : - 35 zł netto tygodniowo za wynajem - 45 zł netto tygodniowo za czyszczenie, dezynfekcję, papier itp. Za kontener płaciłem 480 zł. brutto za 10m3 Dzieki tez moze pomysle aby z sasiadem do spolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts