Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

proszę o informacje odnośnie wykonawców schodów !

Martelia, moje schody (drewniane - jesionowe) jeszcze nie zamontowane, więc trudno mi polecac wykonawcę. Na podstawie dotychczasowych kontaktów oceniam go pozytywnie - słowny, rozsądny i na dodatek kocha drewno. Mówię o szefie firmy Audit. Jeśli jesteś zainteresowana telefon prześlę na priv. Oficjalna opinia na listę pójdzie po zakończeniu prac.

Ile placi sie teraz za toalete na budowe (sa jakies kaucje ) i le kosztuje wywoz smieci z budowy chodzi mi o kontener :lol:

Bryta, ceny różne u poszczególnych dostawców, poza tym zależą także od rodzaju śmieci i, oczywiście, wielkości pojemnika. Ja za 10m3 śmieci mieszanych, w tym 1m3 styropianu zapłaciłam w Jumarze około 600zł (sorki, już nie pamiętam a nie mam teraz dostępu do faktury). Najlepiej podzwoń sama. Niestety, nie podam Ci numerów, bo zostawiłam notes w pracy, ale bez problemu znajdziesz namiary w sieci.

oferta obowiązuje non stop[witam szanownych budujących na dniach mamy otrzymać pozwolenie ....oby bo trochę długo to trwa z uwagi na moją pracę w lesie przy wycince drzew zwracam się z zapytaniem do szanownych budujących kto potrzebuje drewno do kominka w rozsądnej cenie ale z legalnego zródłamój numer 604527989 lub 0914241115 posiadam dąb,akacja,brzoza,buk i sosna

Twoja oferta tylko na tą chwilę, czy można się zwracać w ciągu całego roku?

Pozdrowionka

Aleksandra

proszę o informacje odnośnie wykonawców schodów !

Martelia, moje schody (drewniane - jesionowe) jeszcze nie zamontowane, więc trudno mi polecac wykonawcę. Na podstawie dotychczasowych kontaktów oceniam go pozytywnie - słowny, rozsądny i na dodatek kocha drewno. Mówię o szefie firmy Audit. Jeśli jesteś zainteresowana telefon prześlę na priv. Oficjalna opinia na listę pójdzie po zakończeniu prac.

proszę :)