Teska 15.06.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 wieczorowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.06.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 trobe, ile płacisz za regipsy? Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.06.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ja wypożyczałam toi-toia z firmy Gigant z Gorzowa - koszt 170zł za miesiąc, czyszczenie 1 x w miesiącu. Takie kibelki ma też Transnet z Polic A za dojazd ,postawienie jakies kaucje tez sie placi Było w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.06.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 proszę o informacje odnośnie wykonawców schodów ! Martelia, moje schody (drewniane - jesionowe) jeszcze nie zamontowane, więc trudno mi polecac wykonawcę. Na podstawie dotychczasowych kontaktów oceniam go pozytywnie - słowny, rozsądny i na dodatek kocha drewno. Mówię o szefie firmy Audit. Jeśli jesteś zainteresowana telefon prześlę na priv. Oficjalna opinia na listę pójdzie po zakończeniu prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.06.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Czy płyty g-k na poddasze dajecie pojedyńczo, czy podwójnie? Pojedynczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.06.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 pytanie do Didi, ale nie tylko: z czego żywopłot: 1. zimozielony 2. gęsty 3 .około 1,5 metra 4. prosty w utrzymaniu 5. tani zastanawiam się nad ligustrem, ale on chyba gubi liście na zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.06.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ile placi sie teraz za toalete na budowe (sa jakies kaucje ) i le kosztuje wywoz smieci z budowy chodzi mi o kontener Bryta, ceny różne u poszczególnych dostawców, poza tym zależą także od rodzaju śmieci i, oczywiście, wielkości pojemnika. Ja za 10m3 śmieci mieszanych, w tym 1m3 styropianu zapłaciłam w Jumarze około 600zł (sorki, już nie pamiętam a nie mam teraz dostępu do faktury). Najlepiej podzwoń sama. Niestety, nie podam Ci numerów, bo zostawiłam notes w pracy, ale bez problemu znajdziesz namiary w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.06.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ja wypożyczałam toi-toia z firmy Gigant z Gorzowa - koszt 170zł za miesiąc, czyszczenie 1 x w miesiącu. Takie kibelki ma też Transnet z Polic Ja korzystałam z firmy "WIR- Mar". Cena - około 175 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.06.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A co robiliscie z zielskiem z dzialki nie mam jeszcze kompostownika i tego bedzie duzo . I jeszcze sie pochwale strop rozszalowany stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podzinski 15.06.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 oferta obowiązuje non stop[witam szanownych budujących na dniach mamy otrzymać pozwolenie ....oby bo trochę długo to trwa z uwagi na moją pracę w lesie przy wycince drzew zwracam się z zapytaniem do szanownych budujących kto potrzebuje drewno do kominka w rozsądnej cenie ale z legalnego zródłamój numer 604527989 lub 0914241115 posiadam dąb,akacja,brzoza,buk i sosna Twoja oferta tylko na tą chwilę, czy można się zwracać w ciągu całego roku? ____________PozdrowionkaAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 15.06.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A co robiliscie z zielskiem z dzialki nie mam jeszcze kompostownika i tego bedzie duzo . I jeszcze sie pochwale strop rozszalowany stoi Bryta, to pokaż fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.06.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A co robiliscie z zielskiem z dzialki nie mam jeszcze kompostownika i tego bedzie duzo . I jeszcze sie pochwale strop rozszalowany stoi Bryta, to pokaż fotki. Pokarze w przyszlym tygodniu mam nadzieje ze juz z wiezba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.06.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 pozdrawiam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.06.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 proszę o informacje odnośnie wykonawców schodów ! Martelia, moje schody (drewniane - jesionowe) jeszcze nie zamontowane, więc trudno mi polecac wykonawcę. Na podstawie dotychczasowych kontaktów oceniam go pozytywnie - słowny, rozsądny i na dodatek kocha drewno. Mówię o szefie firmy Audit. Jeśli jesteś zainteresowana telefon prześlę na priv. Oficjalna opinia na listę pójdzie po zakończeniu prac. proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.06.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam sobotnio, A co robiliscie z zielskiem z dzialki nie mam jeszcze kompostownika i tego bedzie duzo . Podsuszyć i na ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 16.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Mam pytanie: W poniedziałek jestem umówiona na równanie terenu. Czy catapilar pracuje, gdy pada deszcz, albo gdy jest mokro? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 16.06.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Mam jeszcze jedno pytanie: Gdzie znajdę listę sprawdzonych i polecanych wykonawców? ___________PozdrowionkaAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 witam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Mam jeszcze jedno pytanie: Gdzie znajdę listę sprawdzonych i polecanych wykonawców? ___________ Pozdrowionka Aleksandra liste ma klaus..ale cos ostatnio sie nie pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.06.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam sobotnio, A co robiliscie z zielskiem z dzialki nie mam jeszcze kompostownika i tego bedzie duzo . Podsuszyć i na ognisko tez prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts