Aleksandra M05a 16.06.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Mam jeszcze jedno pytanie: Gdzie znajdę listę sprawdzonych i polecanych wykonawców? ___________ Pozdrowionka Aleksandra liste ma klaus..ale cos ostatnio sie nie pokazuje. Dzięki Teska. Napisałam do Niego na priva. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.06.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Mam pytanie: W poniedziałek jestem umówiona na równanie terenu. Czy catapilar pracuje, gdy pada deszcz, albo gdy jest mokro? jeśli jego obsługa nie boi się deszczu to maszyna sobie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.06.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.06.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janka37 16.06.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Liguster gubi liście. Ja mam żywopłot z żywotnika ( Thuja plicata atrovirens). Właściwie dopiero będę miała, na razie posadziłam i daleko jeszcze do żywopłotu )))). A może ktoś wie ile bedzie mnie kosztować zalegalizwoanie zamurowania okna bez pozwolenia?I jak się za to zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 16.06.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Mam pytanie: W poniedziałek jestem umówiona na równanie terenu. Czy catapilar pracuje, gdy pada deszcz, albo gdy jest mokro? jeśli jego obsługa nie boi się deszczu to maszyna sobie poradzi Dzięki szydas, bo już się martwiłam. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 16.06.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Ja chcę mieć miedzianą. Mam wycenę instalacji wodno-kanalizacyjnej na 8.200 zł, w tym materiał 6.000 zł. Dom 200 m2. Czy to dobra cena? Lepsze rurki miedziane czy pcv (austriackie, gwarancja na 10 lat, tańsze od miedzianych o 1.200 zł)? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.06.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Masz jakis dobry namiar na wykonawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 16.06.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Ja chcę mieć miedzianą. Mam wycenę instalacji wodno-kanalizacyjnej na 8.200 zł, w tym materiał 6.000 zł. Dom 200 m2. Czy to dobra cena? Lepsze rurki miedziane czy pcv (austriackie, gwarancja na 10 lat, tańsze od miedzianych o 1.200 zł)? ____________ Pozdrowionka Aleksandra A czy to ekipa jakas sprawdzona i tez poprosilabym o namiar Czy instalacje wodno kanal . robi sie przed wylewkami czy po _________________ http://www.bokserywpotrzebie.pl Ekipę polecił mi mój brat, więc zakładam, że dobra. Powiedzieli, że wchodzą przed podłogówką. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.06.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Ja chcę mieć miedzianą. Mam wycenę instalacji wodno-kanalizacyjnej na 8.200 zł, w tym materiał 6.000 zł. Dom 200 m2. Czy to dobra cena? Lepsze rurki miedziane czy pcv (austriackie, gwarancja na 10 lat, tańsze od miedzianych o 1.200 zł)? to bardzo dobra cena, o ile np. grzejniki są firmowe a nie jakieś made in china, i z głowicami etc. co do wyższości miedzi nad pcv nie wypowiem się - to temat rzeka. miedź ma szereg zalet, dlatego mamy miedzianą instalację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.06.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Masz jakis dobry namiar na wykonawce z wykonawcy nie jestem zadowolony, nie będę polecał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.06.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Ja chcę mieć miedzianą. Mam wycenę instalacji wodno-kanalizacyjnej na 8.200 zł, w tym materiał 6.000 zł. Dom 200 m2. Czy to dobra cena? Lepsze rurki miedziane czy pcv (austriackie, gwarancja na 10 lat, tańsze od miedzianych o 1.200 zł)? A czy to ekipa jakas sprawdzona i tez poprosilabym o namiar ____________ Pozdrowionka Aleksandra Czy instalacje wodno kanal . robi sie przed wylewkami czy po instalacje robi się przed wylewkami, styropianem itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.06.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Ja chcę mieć miedzianą. Mam wycenę instalacji wodno-kanalizacyjnej na 8.200 zł, w tym materiał 6.000 zł. Dom 200 m2. Czy to dobra cena? Lepsze rurki miedziane czy pcv (austriackie, gwarancja na 10 lat, tańsze od miedzianych o 1.200 zł)? to bardzo dobra cena, o ile np. grzejniki są firmowe a nie jakieś made in china, i z głowicami etc. co do wyższości miedzi nad pcv nie wypowiem się - to temat rzeka. miedź ma szereg zalet, dlatego mamy miedzianą instalację A sama wodno kanalizacyjna ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.06.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam grupke Powiedzcie jak u nas jest z serwisem Vaillanta i Viessmana - nie ma problemu, słyszałam ze z jednym z nich (ale nie pamietam którym ) jest kłopot??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.06.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 jeszcze jedno male pytanko:: Ktos ma lub cos slyszał o kotlach Saunier Duval, teraz to grupa Vaillanta??? Instalator mnie namawia na taki z wbudowanym zasobnikiem 42 litrowym i ponoc ma wystarczyc i nie zabraknąć wody bo on grzeje bodajże 21l/minutę. Wczesniej nie słyszałam nawet że taka frima istnieje i na dodatek robi kondensaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam grupke Powiedzcie jak u nas jest z serwisem Vaillanta i Viessmana - nie ma problemu, słyszałam ze z jednym z nich (ale nie pamietam którym ) jest kłopot??? nie wiem jak z viessmannem, ale z serwisem vaillanta nie mam problemu. serwisantów w szczecinie jest kilku, jak dzwonię do jednego i nie da się problemu rozwiązać przez telefon to najpóźniej za 2 dni jest na miejscu. do innych nie chce mi się dzwonić a jeśli chodzi o saunier duvalla to taka tańsza odmiana vaillanta, prostsza w konstrukcji. mój sąsiad z naprzeciwka zainstalował sobie coś takiego, zimą miał ciepło w domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.06.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 jeszcze jedno male pytanko:: Ktos ma lub cos slyszał o kotlach Saunier Duval, teraz to grupa Vaillanta??? Instalator mnie namawia na taki z wbudowanym zasobnikiem 42 litrowym i ponoc ma wystarczyc i nie zabraknąć wody bo on grzeje bodajże 21l/minutę. Wczesniej nie słyszałam nawet że taka frima istnieje i na dodatek robi kondensaty mnie instalator namawia na taki piecyk: ISOMAX C 28 E ma wlasnie to o czym piszesz... pewnie sie zdecyduje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2007 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam grupke Powiedzcie jak u nas jest z serwisem Vaillanta i Viessmana - nie ma problemu, słyszałam ze z jednym z nich (ale nie pamietam którym ) jest kłopot??? ja z viessmannem nie mam problemów - serwis techsan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2007 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam niedzielnie i do tego bladym switem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2007 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam niedzielnie i do tego bladym switem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts