Teska 17.06.2007 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam niedzielnie i do tego bladym switem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2007 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam niedzielnie i do tego bladym switem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.06.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam niedzielnie i do tego bladym switem jaki tam blady świt..... u mnie solary o tej porze już grzeją a tak wogóle witam porannie, niedzielnie, pracowicie i strajkowo , a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.06.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam Wszystkich Ja to nie mam komu postrajkowac no chyba ze mezowi i psowi z jedzeniem Teska widac ze nie wyspana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 17.06.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Ogloszenie Przyjme ziemie z wykopow. Rodzaj bez znaczenia. Moze byc humus, moze byc piach, glina tez nie pogardze. Najlepiej z prawobrzeza i najchetniej za darmo (ewentualnie za kilka piw). Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.06.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Ogloszenie Przyjme ziemie z wykopow. Rodzaj bez znaczenia. Moze byc humus, moze byc piach, glina tez nie pogardze. Najlepiej z prawobrzeza i najchetniej za darmo (ewentualnie za kilka piw). Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie. Jak tam u Ciebie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 17.06.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Hejka, witam wszystkich i życzę udanej niedzieli. Co Ty Teska nie możesz spać? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 17.06.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Ja chcę mieć miedzianą. Mam wycenę instalacji wodno-kanalizacyjnej na 8.200 zł, w tym materiał 6.000 zł. Dom 200 m2. Czy to dobra cena? Lepsze rurki miedziane czy pcv (austriackie, gwarancja na 10 lat, tańsze od miedzianych o 1.200 zł)? ___________ Pozdrowionka Aleksandra A czy to ekipa jakas sprawdzona i tez poprosilabym o namiar Czy instalacje wodno kanal . robi sie przed wylewkami czy po _________________ http://www.bokserywpotrzebie.pl Ekipę polecił mi mój brat, więc zakładam, że dobra. Powiedzieli, że wchodzą przed podłogówką. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Poprosze o namiary _________________ http://www.bokserywpotrzebie.pl Krzysztof Mazurek kom. +48 603 979 394 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 17.06.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Ja chcę mieć miedzianą. Mam wycenę instalacji wodno-kanalizacyjnej na 8.200 zł, w tym materiał 6.000 zł. Dom 200 m2. Czy to dobra cena? Lepsze rurki miedziane czy pcv (austriackie, gwarancja na 10 lat, tańsze od miedzianych o 1.200 zł)? to bardzo dobra cena, o ile np. grzejniki są firmowe a nie jakieś made in china, i z głowicami etc. co do wyższości miedzi nad pcv nie wypowiem się - to temat rzeka. miedź ma szereg zalet, dlatego mamy miedzianą instalację A sama wodno kanalizacyjna ile kosztuje Ta cena dotyczy tylko instalacji wodno-kanalizacyjnej. Podłogówkę robi mi Firma, która będzie instalować pompę ciepła. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam niedzielnie i do tego bladym switem jaki tam blady świt..... u mnie solary o tej porze już grzeją a tak wogóle witam porannie, niedzielnie, pracowicie i strajkowo , a co... dalej strajkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Hejka, witam wszystkich i życzę udanej niedzieli. Co Ty Teska nie możesz spać? ____________ Pozdrowionka Aleksandra no tak wyszlo jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.06.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Teska bylas na Obortyckiej w tym nowo wybudowanym sklepie Liroy^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.06.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam niedzielnie i do tego bladym switem jaki tam blady świt..... u mnie solary o tej porze już grzeją a tak wogóle witam porannie, niedzielnie, pracowicie i strajkowo , a co... dalej strajkujesz? tak jak 75000 innych lekarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 17.06.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam niedzielnie i do tego bladym switem jaki tam blady świt..... u mnie solary o tej porze już grzeją a tak wogóle witam porannie, niedzielnie, pracowicie i strajkowo , a co... dalej strajkujesz? tak jak 75000 innych lekarzy... A gdzie pracujesz, tzn. strajkujesz? Ja popieram. Uważam, że każdy rząd myśli, ie jakoś mu się uda prześlizgnąć i tej sprawy nie załatwić. Tylko czy wytrzymacie? Bo jeśli skapitulujecie, to nic z tego nie wyjdzie. Myślę, że zadziałać może tylko konsekwentne dążenie do celu. Życzę powodzenia. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 17.06.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Teska bylas na Obortyckiej w tym nowo wybudowanym sklepie Liroy^ Czytałam, że sklep ma ruszyć w połowie lipca ponieważ budują drogi dojazdowe. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Teska bylas na Obortyckiej w tym nowo wybudowanym sklepie Liroy^ nawet nie wiem ze takowy jest!!!!! w ktorym miejscu na obotryckiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam niedzielnie i do tego bladym switem jaki tam blady świt..... u mnie solary o tej porze już grzeją a tak wogóle witam porannie, niedzielnie, pracowicie i strajkowo , a co... dalej strajkujesz? tak jak 75000 innych lekarzy... hmmm.....cos nasz rzad....ma to chyba...gdzies:(:( czy tylko mi sie tak wydaje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.06.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Teska bylas na Obortyckiej w tym nowo wybudowanym sklepie Liroy^ nawet nie wiem ze takowy jest!!!!! w ktorym miejscu na obotryckiej??? a mi się wydawało, że liroya budują gdzieś koło ronda hakena, obok ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.06.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 hmmm.....cos nasz rzad....ma to chyba...gdzies:(:( czy tylko mi sie tak wydaje???? teska, wymień 10 rzeczy, których ten rząd nie ma gdzieś, po wykluczeniu ciepłych posadek dla siebie i najbliższych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.06.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 A gdzie pracujesz, tzn. strajkujesz? Ja popieram. Uważam, że każdy rząd myśli, ie jakoś mu się uda prześlizgnąć i tej sprawy nie załatwić. Tylko czy wytrzymacie? Bo jeśli skapitulujecie, to nic z tego nie wyjdzie. Myślę, że zadziałać może tylko konsekwentne dążenie do celu. Życzę powodzenia. od razu się lepiej strajkuje :D :D na unii lubelskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts