bikosa 07.03.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Teska, nie zachęcaj, nie zachęcaj- bo będziemy intensywnie korzystać Antoś się zrehabilitował A swoją drogą pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.03.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 ...Bikosa... a cio tam..przeciez nie przeszkadzacie juz mam wszedzie prądzik...wiec nie ma problemku z herbatką.. Ivette....poproś tam na górze nio zeby cieplej... Joasiu cos sie stało????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 07.03.2004 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 8 Marca Z okazji Święta Kobiet uprzejmie proszę Nasze Panie o przyjęcie miłych i serdecznych życzeń wraz z wirtualnymi naręczami Waszych ulubionych, pięknych kwiatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 07.03.2004 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Dziękuję w imieniu Pań i jednocześnie witam w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsov1 07.03.2004 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Witam 8 marca i przylaczam sie do zyczen dla wszystkich szczecinskich i nie tylko forumowiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 08.03.2004 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dla wszystkich Pań kwiatów... http://republika.pl/nuages/images/tulipanki.jpg ...i tęczy http://republika.pl/nuages/images/tecza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Z okazji waszego święta kobitki.. chciałbym życzyć wam pogody ducha, optymizmu i żeby uśmiech nie schodził z waszych twarzyczek, no i najważniejsze.. żebyście miały zawsze oparcje w waszych facetach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 08.03.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dzień Kobiet Dziś Będę grzeczny Sylwiuś kocham Cię!! Wszystkim kobietkom czynu w dniu ich święta: wytrwałości i spełenienia marzeń przy realizacji najskrytszych pragnień i przeżyciu VAT-u 22%. mariuszsan Czupurek-potrzeba mi tagiego chłopa na budowę za wikt i spanie - pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 witam jako ze jestem kobietką dziękuję wszystkim miłym Panom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 08.03.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 wszystkiego najlepszego kobitki!http://www.naszdom.erb.pl/pic/marzec.jpg Czy ja coś przegapiłam??? Był jakis zlot czarownic? Beze mnie? nie u mnie? buu. Teska -dzwoniłam - ale nieaktualne - miałam pytanko natury ekonomiczno - ulgowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 ech....a czemu Ci Panowie trzymają te kartki...fajniej byłoby gdyby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.03.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 witam wszystkich poniedziałkowo linka - ale z ciebie niezły klejnocik mariuszr - dogadamy się panom za życzenia dla nas dziękuję dzisiaj w pracy muszę troszku potyrać życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.03.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Witam w nowym tygodniu, dziękuję wszystkim panom za życzenia, Joasiu, jaki ładny bukiet "przebiśniegów" ! Czas budzić się z zimowego letargu, więc na pierwszy ogień zmieniam sobie logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.03.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 maggie - ale masz emblemacik. od poniedziałku tak ciężko zaczęłaś pracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Czupurku, niestety niektórzy nie mają taryfy ulgowej i musza zasuwac od poniedzialku... byle do piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.03.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ja też witam wszystkich w Dniu Kobiet i dziękuję za życzenia! Dołączam się do postulatu Teski, coby panowie z obrazka Joasi zdjęli karteczki Teksa - a na co mam się przygotować wraz z innymi babkami? Też coś przegapiłam? Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 08.03.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ale milusio.Dziękuję Szanownym Panom za życzenia, pierwsze dzisiaj. Wspominamy z dziewczynami w pracy jak z poprzednim szefem miło i elegancko obchodziłyśmy dzień kobiet. Obecny nawet dzieńdobry nam nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Czy ktoś mógłby poinformować jak wyglądają przygotowania do spotkania, bo to już chyba w ten piątek? lista obecnosci? program? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.03.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 maksiu - ja nie twierdzę, że ktoś ma taryfę ulgową. osobiście też zasuwam. w kwestii spotkania w piątek. no chyba się wścieknę, chyba chcą mi pokrzyżować plany właśnie dostałam zaproszenie od Prezesa mojej firmy na galę wręczenia certyfikatu ISO do Baranowa k/Poznania (przecież musi być medialnie). ale nie popuszczę, na pieszo, na czworakach, w stanie wskazującym lub nie, dotrę do Imoli, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.03.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Oj zaczął się ciężki tydzień, to fakt. Szczególnie, że cały piątek i pół soboty spędziłam na bieganiu po urzędach w Choszczenie i Drawnie oraz rozmowach z branżowcami od instalacji. Nawet nie przypuszczałam, że już na etapie projektu będzie trzeba podjąć tyle szczegółowych i wiążących decyzji, np. jaki typ kominka. A tu, jak mawiają sąsiedzi Qual der Wahl, a czasu niewiele. No cóż, zawsze można zmienić jeszcze w trakcie realizacji.Parę dni temu uśmiałam się z postu Józi S o obudowywaniu psa budą, a tu proszę też mnie podobne rozwiązanie czeka - samo życie. Co prawda chodzi nie o psa, a o studzienkę wodomierzową, którą mają mi wykopać wiosną, a potem obudować garażem. Czupurek Liczymy bardzo na Ciebie w piątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts