Maggie 19.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 maksiu, styropian to najtańszy był późną zimą, w lutym, coś mi się pamięta, że 110-120 netto, sporo tańszy niż np. w październiku, gdy ocieplałam fundament. W ciągu pół roku zdrożał o 100% - zgroza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.06.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 gdzie najtaniej styropian elewacyjny 12 ? pytanie o panią Olę - nieaktualne 1,5 miesiąca temu najtaniej mieli w Agromie-bud w Dąbiu, a jak jest teraz to nie wiem dzwoniłam i cena jest : 200 zl brutto za 1 m3 i faktycznie najtaniej. A ile ty płacilaś ? ze styropianem to jest dziwnie.. sam się trochę czaje na styropian, ale na podłogę, półtora miesiąca temu kosztował 195zl/m3, pytałem się tydzień temu 275zł/m3, pytałem się wczoraj... 245zł/m3, sam nie wiem ... czekać z nadzieją ze jeszcze cena spadnie, czy kupować już w obawie ze jeszcze pojdzie w górę? widziałem ze spadają ceny np. porothernu... moze i to samo bedzie ze styropianem? co radzicie? pozdrawiam m. Ja tez sie nad tym zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 gdzie najtaniej styropian elewacyjny 12 ? pytanie o panią Olę - nieaktualne 1,5 miesiąca temu najtaniej mieli w Agromie-bud w Dąbiu, a jak jest teraz to nie wiem dzwoniłam i cena jest : 200 zl brutto za 1 m3 i faktycznie najtaniej. A ile ty płacilaś ? popytaj jeszcze w hurtowni Level (możesz się na nas powołać) tel. 483-21-48 tam dostaliśmy w zeszłym roku naljepszą cenę na Swispoora. Mamy też na zbyciu kilkanaście worków kleju do styropianu jakbyście byli zainteresowani Martelia i jak siatka gdzie wychodzi najtaniej? pozdrawiam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.06.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Ze styropianem tak jest - raz taniej za chwilę drożeje a za chwilę znowu tanieje I mam pytanie z innej beczki: czy wiecie gdzie mogę kupić (a może ktoś ma do sprzedania) książkę z przepisami dla małego alergika? I jeszcze gdzie mogę kupić mąkę ryżową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.06.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Ze styropianem tak jest - raz taniej za chwilę drożeje a za chwilę znowu tanieje I mam pytanie z innej beczki: czy wiecie gdzie mogę kupić (a może ktoś ma do sprzedania) książkę z przepisami dla małego alergika? I jeszcze gdzie mogę kupić mąkę ryżową? Ja zawsze najpierw przeszukuje co jest na rynku http://www.merlin.pl a pozniej kupuje roznie czasami wysylkowo czasami w ksiegarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 I jeszcze gdzie mogę kupić mąkę ryżową? może w tzw. sklepach ze zdrową żywnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 19.06.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 gdzie najtaniej styropian elewacyjny 12 ? pytanie o panią Olę - nieaktualne 1,5 miesiąca temu najtaniej mieli w Agromie-bud w Dąbiu, a jak jest teraz to nie wiem dzwoniłam i cena jest : 200 zl brutto za 1 m3 i faktycznie najtaniej. A ile ty płacilaś ? popytaj jeszcze w hurtowni Level (możesz się na nas powołać) tel. 483-21-48 tam dostaliśmy w zeszłym roku naljepszą cenę na Swispoora. Mamy też na zbyciu kilkanaście worków kleju do styropianu jakbyście byli zainteresowani Martelia i jak siatka gdzie wychodzi najtaniej? pozdrawiam grupę hej, na klej jesteśmy jak najbardziej chętni i z tego co wiem to chłopaki się już dogadali. co do siatki : najtańsza jest w Castoramie, pojawia się kwestia jej jakości. Z Teleportu stwierdził : że nie kupiłby jej nawet za dopłatą. Nie wydaje się naciągaczem, który chce sprzedać to co ma, za wszelką cenę. w weekend sprawdzę tę w Castoramie : grubość drutu, przekrój słupków, czy i jak ocynkowane. Bardzo poważnie zastanawiam się jednak nad zgrzewaną w Teleporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 na klej jesteśmy jak najbardziej chętni i z tego co wiem to chłopaki się już dogadali. co do siatki : najtańsza jest w Castoramie, pojawia się kwestia jej jakości. Z Teleportu stwierdził : że nie kupiłby jej nawet za dopłatą. Nie wydaje się naciągaczem, który chce sprzedać to co ma, za wszelką cenę. w weekend sprawdzę tę w Castoramie : grubość drutu, przekrój słupków, czy i jak ocynkowane. Bardzo poważnie zastanawiam się jednak nad zgrzewaną w Teleporcie. ok. dzięki jak będziesz coś więcej na temat siatki wiedziała to daj znać. Będę wdzięczna No coś tam gadali o tym kleju ale nie byłam pewna czy jesteście zdecydowani. W Levelu jak chcesz powołaj się na Tomka jego tam bardziej znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.06.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Ze styropianem tak jest - raz taniej za chwilę drożeje a za chwilę znowu tanieje I mam pytanie z innej beczki: czy wiecie gdzie mogę kupić (a może ktoś ma do sprzedania) książkę z przepisami dla małego alergika? I jeszcze gdzie mogę kupić mąkę ryżową? Didi... odpowiem inaczej.. napisz priva do Tomek1950 on jest specjalistą z zakresu alergii żywieniowych, pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.06.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Ze styropianem tak jest - raz taniej za chwilę drożeje a za chwilę znowu tanieje I mam pytanie z innej beczki: czy wiecie gdzie mogę kupić (a może ktoś ma do sprzedania) książkę z przepisami dla małego alergika? I jeszcze gdzie mogę kupić mąkę ryżową? Didi... odpowiem inaczej.. napisz priva do Tomek1950 on jest specjalistą z zakresu alergii żywieniowych, pozdrawiam m. napisałam....dziekuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.06.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 gdzie najtaniej styropian elewacyjny 12 ? pytanie o panią Olę - nieaktualne 1,5 miesiąca temu najtaniej mieli w Agromie-bud w Dąbiu, a jak jest teraz to nie wiem dzwoniłam i cena jest : 200 zl brutto za 1 m3 i faktycznie najtaniej. A ile ty płacilaś ? popytaj jeszcze w hurtowni Level (możesz się na nas powołać) tel. 483-21-48 tam dostaliśmy w zeszłym roku naljepszą cenę na Swispoora. Mamy też na zbyciu kilkanaście worków kleju do styropianu jakbyście byli zainteresowani Martelia i jak siatka gdzie wychodzi najtaniej? pozdrawiam grupę hej, na klej jesteśmy jak najbardziej chętni i z tego co wiem to chłopaki się już dogadali. co do siatki : najtańsza jest w Castoramie, pojawia się kwestia jej jakości. Z Teleportu stwierdził : że nie kupiłby jej nawet za dopłatą. Nie wydaje się naciągaczem, który chce sprzedać to co ma, za wszelką cenę. w weekend sprawdzę tę w Castoramie : grubość drutu, przekrój słupków, czy i jak ocynkowane. Bardzo poważnie zastanawiam się jednak nad zgrzewaną w Teleporcie. my mamy całość zrobioną z castoramy - siatka, słupki i cała reszta. obejrzane dokładnie i trudno się czegokolwiek przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 my mamy całość zrobioną z castoramy - siatka, słupki i cała reszta. obejrzane dokładnie i trudno się czegokolwiek przyczepić moja znajoma też ma i nie narzeka, może ta siatka wcale taka najgorsza nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.06.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 my mamy całość zrobioną z castoramy - siatka, słupki i cała reszta. obejrzane dokładnie i trudno się czegokolwiek przyczepić moja znajoma też ma i nie narzeka, może ta siatka wcale taka najgorsza nie jest ja tez mam siadke z castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 19.06.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 popatrzę i zdecyduję wariant najtańszy : prefabrykowane cokoły z Teleportu ( 3-4 tyg. oczekiwania na deski betonowe) + siatka i słupki z Castoramy + dogadana robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 19.06.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Ze styropianem tak jest - raz taniej za chwilę drożeje a za chwilę znowu tanieje I mam pytanie z innej beczki: czy wiecie gdzie mogę kupić (a może ktoś ma do sprzedania) książkę z przepisami dla małego alergika? I jeszcze gdzie mogę kupić mąkę ryżową? Didi make ryzowa kupisz np. na 5 lipca w sklepie ze zdrowa zywnoscia (blisko dawnego colloseum), drugi sklep jest kolo turzunu, boczna Boh. Warszawy (zapomnialam jak sie nazywa ta ulica). Tez mam w domu alergika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.06.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Ze styropianem tak jest - raz taniej za chwilę drożeje a za chwilę znowu tanieje I mam pytanie z innej beczki: czy wiecie gdzie mogę kupić (a może ktoś ma do sprzedania) książkę z przepisami dla małego alergika? I jeszcze gdzie mogę kupić mąkę ryżową? Didi make ryzowa kupisz np. na 5 lipca w sklepie ze zdrowa zywnoscia (blisko dawnego colloseum), drugi sklep jest kolo turzunu, boczna Boh. Warszawy (zapomnialam jak sie nazywa ta ulica). Tez mam w domu alergika ciekawe czy gdzieś na prawym brzegu dostanę - jest skle ze zdrową żywnościa wiec jutro tam wstąpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 19.06.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Hejka, właśnie się dowiedziałam, że w przyszłym tygodniu ma zjechać mój Ytong! Bardzo się cieszę. Nie wiem jeszcze jaka cena i jestem ciekawa. Może jutro będzie coś wiadomo o PnB. Oby pozytywnie! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 19.06.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Didi powinnas dostac. Aleksandra jakie tempo My tez bedziemy budowac z Ytonga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.06.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Hejka, właśnie się dowiedziałam, że w przyszłym tygodniu ma zjechać mój Ytong! Bardzo się cieszę. Nie wiem jeszcze jaka cena i jestem ciekawa. Może jutro będzie coś wiadomo o PnB. Oby pozytywnie! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Jak mozna kupowac i nie wiedziec jaka cena oj chyba jestem niedzisiejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts