Klaus 21.06.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witajcie po długiej przerwie. Czy ma ktoś z was aktualne informacje o cenach na wykończeniówkę? 1. ocieplenie dachu + regipsy2. głaź gipsowa x23. malowanie A może dobrych wykonawców ktoś zna? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 22.06.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 poranne powitanko dla wszystkich rannych ptaszkow Madaszka ty spać nie możesz i ja witam z bolącą głową I tak oto dobrnelismy do PIATKU!! Witanko Monka niestety nie moge spac...musze codziennie o 6 wstawac i do roboty zasuwac Pogoda nas dzisiaj nie bedzie rozpieszczala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.06.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witajcie po długiej przerwie. Czy ma ktoś z was aktualne informacje o cenach na wykończeniówkę? 1. ocieplenie dachu + regipsy 2. głaź gipsowa x2 3. malowanie A może dobrych wykonawców ktoś zna? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Witaj KLAUS sąsiedzie 100 lat Cię tu nie było Jeśli ktoś się pojawi z wiedzą odnośnie tych cen to ja też poproszę. Jeszcze interesował by mnie m2 kafelkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.06.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witajcie po długiej przerwie. Czy ma ktoś z was aktualne informacje o cenach na wykończeniówkę? 1. ocieplenie dachu + regipsy 2. głaź gipsowa x2 3. malowanie A może dobrych wykonawców ktoś zna? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Witaj KLAUS sąsiedzie 100 lat Cię tu nie było Jeśli ktoś się pojawi z wiedzą odnośnie tych cen to ja też poproszę. Jeszcze interesował by mnie m2 kafelkowania ad3: od 7 do 20 pln za m2, średnio 12 za m2, drożej moim zdaniem nie ma sensu ad4: od 35 za m2 wzwyż - czasami koszt położenia jest równy cenie płytek klaus - dotarły do ciebie dane do listy? kiedy wyślesz nowe wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.06.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 klaus - dotarły do ciebie dane do listy? kiedy wyślesz nowe wersje? jeszcze poczekajcie, dzis wieczorkiem przesle kilka swoich opini, to bedzie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 22.06.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam w pochmurny piątek i mimo nieciekawej pogody miłego dnia życzę. U mnie wczoraj zakończono niwelację terenu. Robota dobrze wykonana i facet robi "z głową". Polecam: TOBI wykopy, zasypy, niwelacja terenu, tel. kom. 691 896 545, 100zł/godz. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.06.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Jak montujecie anteny na swoich dachach? Zastanawiam sie czy warto kupic dachowke antenowa z przelotem na dach. Generalnie wszyscy mi odradzaja, bo droga, a maszt mozna przykrecic do komina. A mi sie maszt antenowy na kominie srednio podoba i boje sie, ze anteny beda sie kopcic (kominek). Ja nie kupilam tej dachowki i nie kupilam tez schodow dla kominiarza chyba bedzie musial nauczyc sie fruwac Żebyś przypadkiem nie miała problemów z odbiorem i z kominiarzem kominiarz nic do tego nie ma..nie znam nikogo kto mialby z tego powodu klopoty A ja znam. hmm...w kazdym razie nie masz wymogu robienia stopni i podstawiania drabin kominiarzowi jak jest u ciebie... teraz mi to mówicie, kiedy ja tyle stopni ponakładałam na dachówki najwyżej poczekam do odbioru, a póżiej wymienie dachówki - kilka sztuk jeszcze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.06.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 WITAM grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.06.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam grupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 22.06.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Przedweekendowo, chmurnie i deszczowo - witam cieplo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 22.06.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam Wszystkich Właśnie przeczytałam wiadomość o taniejących materiałach budowlanych ( http://biznes.onet.pl/0,1558395,wiadomosci.html ) czy zauważyliście sami faktycznie jakieś spadki cen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 22.06.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam Wszystkich Właśnie przeczytałam wiadomość o taniejących materiałach budowlanych ( http://biznes.onet.pl/0,1558395,wiadomosci.html ) czy zauważyliście sami faktycznie jakieś spadki cen? Ja nie zauwazylem, a wrecz przeciwnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.06.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 klaus - dotarły do ciebie dane do listy? kiedy wyślesz nowe wersje? jeszcze poczekajcie, dzis wieczorkiem przesle kilka swoich opini, to bedzie wiecej Witam, ja też się zbieram do pisania, ale to już chyba po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.06.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witajcie po długiej przerwie. Czy ma ktoś z was aktualne informacje o cenach na wykończeniówkę? 1. ocieplenie dachu + regipsy 2. głaź gipsowa x2 3. malowanie A może dobrych wykonawców ktoś zna? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. ad.1 50zł brutto, z fakturą. Wykonawca działa od przedwczoraj, zobaczymy czy dobry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betsii 22.06.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam wszystkich, poszukuję dobrego tynkarza do cementowo-wapiennych tynków i do wylania podłóg. Mam dobrą ekipę ale ceny jakie właśnie nam przedstawili za te prace są raczej nie do przyjęcia np: tynki cem-wap 22złszpachlowanie 2 razy 18złposadzki z izolacją i ociepleniem 20zł to są ceny oczywiście samej robocizny i netto, nie wiem może zachodniopomorskie jest takie drogie, ale ekipa jest ze stargardu i spodziewałam się cen trochę przystępniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.06.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam wszystkich, poszukuję dobrego tynkarza do cementowo-wapiennych tynków i do wylania podłóg. Mam dobrą ekipę ale ceny jakie właśnie nam przedstawili za te prace są raczej nie do przyjęcia np: tynki cem-wap 22zł szpachlowanie 2 razy 18zł posadzki z izolacją i ociepleniem 20zł to są ceny oczywiście samej robocizny i netto, nie wiem może zachodniopomorskie jest takie drogie, ale ekipa jest ze stargardu i spodziewałam się cen trochę przystępniejszych Nie daj się betsii. Dobra cena za tynki to 15zł a szpachlowanie 7,5zł, posadzki 12zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 22.06.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Klaus Dzięki za listę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Jak montujecie anteny na swoich dachach? Zastanawiam sie czy warto kupic dachowke antenowa z przelotem na dach. Generalnie wszyscy mi odradzaja, bo droga, a maszt mozna przykrecic do komina. A mi sie maszt antenowy na kominie srednio podoba i boje sie, ze anteny beda sie kopcic (kominek). Ja nie kupilam tej dachowki i nie kupilam tez schodow dla kominiarza chyba bedzie musial nauczyc sie fruwac Żebyś przypadkiem nie miała problemów z odbiorem i z kominiarzem kominiarz nic do tego nie ma..nie znam nikogo kto mialby z tego powodu klopoty A ja znam. hmm...w kazdym razie nie masz wymogu robienia stopni i podstawiania drabin kominiarzowi jak jest u ciebie... A ja słyszałem - z kilku źródeł - że musi być zapewniony dostęp do komina. Słyszałem, potwierdza to dodatkowo mój cieśla/dekarz. Jaka jest prawda przekonam się w momencie robienia dachu - zapoznam się z literaturą faktu no i dostep dop komina ma..podchodzi do dachu, podstawia drabine i ma komin.....moze na bardzoiej spadzistych dachach...ale jak popatrzysz po dachach to tylko gdzieniegdzie sa jakies stopnie itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 wieczorowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 22.06.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam wszystkich, Wiadomość dla wszystkich panien, wdów, rozwódek i napalonych mężatek : Od dziś, od godz. 15 jestem mężem M, tj. Mamy małej M. Jako, że też jestem M jesteśmy już M3 "pełna gębą"!!! i w imieniu prawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts