ewamin 22.06.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 M3 przyjmijcie w takim razie moje gratulacje i wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 22.06.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam Wszystkich Właśnie przeczytałam wiadomość o taniejących materiałach budowlanych ( http://biznes.onet.pl/0,1558395,wiadomosci.html ) czy zauważyliście sami faktycznie jakieś spadki cen? Ja zauważyłem. Stal 30-40% taniej niz na początku kwietnia. Kultura obsługi się poprawiła. Hurtownie nie każą się odp...ć ale przyjmują zestawienia do wyceny, robią je, przesyłają, negocjują ceny!!! i dają termin do zapłaty!!!! Szok w porównaniu z tym z czym spotykałem się na koniec marca i w kwietniu czy też w maju!!! Oczywiście ceny sa masakrycznie wysokie w porównaniu z końcem lutego czy początkiem marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Witam Wszystkich Właśnie przeczytałam wiadomość o taniejących materiałach budowlanych ( http://biznes.onet.pl/0,1558395,wiadomosci.html ) czy zauważyliście sami faktycznie jakieś spadki cen? Ja nie zauwazylem, a wrecz przeciwnie :/ A ja zauważyłem. Wczoraj utargowałem 3,5zł. na m2 wełny i jeszcze sami dzwonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 23.06.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Witam Wszystkich Właśnie przeczytałam wiadomość o taniejących materiałach budowlanych ( http://biznes.onet.pl/0,1558395,wiadomosci.html ) czy zauważyliście sami faktycznie jakieś spadki cen? Ja nie zauwazylem, a wrecz przeciwnie :/ A ja zauważyłem. Wczoraj utargowałem 3,5zł. na m2 wełny i jeszcze sami dzwonią Wiesz, targowac to sie zawsze mozna bylo. No moze ostatnio troche trudniej. Niestety nijak to sie ma do stale rosnacych cen materialow. Ja wlasnie pozbylem sie nadmiarowej cegly. Obecnie Poroton 24 Robena kosztuje o 2zl wiecej na sztuce niz w marcu i nadal jest bardzo trudno dostepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 23.06.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Czy mnie moje piękne oczy nie mylą czy też prawdziwie widzę u kolegi na podwórcu zrzucone elementy więźby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.06.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 witam wszystkich i w pierwszych słowach mojego listu zapytuję o namiary na ludzi od ogrodzeń z klinkieru - ceny, wrażenia etc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klarinia 23.06.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 witam wszystkich i w pierwszych słowach mojego listu zapytuję o namiary na ludzi od ogrodzeń z klinkieru - ceny, wrażenia etc.... Dolaczam sie do prosby i jeszcze blagam o namiary na dobrego, sprawdzonego ogrodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Witam wszystkich, Wiadomość dla wszystkich panien, wdów, rozwódek i napalonych mężatek : Od dziś, od godz. 15 jestem mężem M, tj. Mamy małej M. Jako, że też jestem M jesteśmy już M3 "pełna gębą"!!! i w imieniu prawa! wiec gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 witam wszystkich i w pierwszych słowach mojego listu zapytuję o namiary na ludzi od ogrodzeń z klinkieru - ceny, wrażenia etc.... czy podawalam ci telefon do klinkieciarza Józka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 witam popoludniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 23.06.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Witam wszystkich, Wiadomość dla wszystkich panien, wdów, rozwódek i napalonych mężatek : Od dziś, od godz. 15 jestem mężem M, tj. Mamy małej M. Jako, że też jestem M jesteśmy już M3 "pełna gębą"!!! i w imieniu prawa! Ach, coz za zawod i jakaz strata!!! Wielu lat szczescia, co najmniej M4 i wspanialej Nocy Kupaly! I samych dobrych "naj"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 23.06.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Czy mnie moje piękne oczy nie mylą czy też prawdziwie widzę u kolegi na podwórcu zrzucone elementy więźby? Ano wiezba dojechala cala i zdrowa. Jechala az z drugiego konca Polski. Przy okazji ze wzgledu na ilosc desek, dowiedzialem sie, ze mam pelne deskowanie. Nie wiem czemu zarowno mi, jak i mojemu wykonawcy ten szczegol jakos umknal. Czy przy pelnym deskowaniu daje sie folie paroizolacyjna czy tylko pokrycie z papy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.06.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 witam wszystkich i w pierwszych słowach mojego listu zapytuję o namiary na ludzi od ogrodzeń z klinkieru - ceny, wrażenia etc.... czy podawalam ci telefon do klinkieciarza Józka???? już sprawdzam....hmmm.... nie, do niego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.06.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Czy mnie moje piękne oczy nie mylą czy też prawdziwie widzę u kolegi na podwórcu zrzucone elementy więźby? Ano wiezba dojechala cala i zdrowa. Jechala az z drugiego konca Polski. Przy okazji ze wzgledu na ilosc desek, dowiedzialem sie, ze mam pelne deskowanie. Nie wiem czemu zarowno mi, jak i mojemu wykonawcy ten szczegol jakos umknal. Czy przy pelnym deskowaniu daje sie folie paroizolacyjna czy tylko pokrycie z papy? wystarczy papa, żadna folia jej nie podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 23.06.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Czy mnie moje piękne oczy nie mylą czy też prawdziwie widzę u kolegi na podwórcu zrzucone elementy więźby? Ano wiezba dojechala cala i zdrowa. Jechala az z drugiego konca Polski. Przy okazji ze wzgledu na ilosc desek, dowiedzialem sie, ze mam pelne deskowanie. Nie wiem czemu zarowno mi, jak i mojemu wykonawcy ten szczegol jakos umknal. Czy przy pelnym deskowaniu daje sie folie paroizolacyjna czy tylko pokrycie z papy? wystarczy papa, żadna folia jej nie podskoczy A czy papa jest materialem paroprzepuszczalnym? W projekcie mam folie, a wykonawca namawia mnie na pape. Prosze o podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.06.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Czy mnie moje piękne oczy nie mylą czy też prawdziwie widzę u kolegi na podwórcu zrzucone elementy więźby? Ano wiezba dojechala cala i zdrowa. Jechala az z drugiego konca Polski. Przy okazji ze wzgledu na ilosc desek, dowiedzialem sie, ze mam pelne deskowanie. Nie wiem czemu zarowno mi, jak i mojemu wykonawcy ten szczegol jakos umknal. Czy przy pelnym deskowaniu daje sie folie paroizolacyjna czy tylko pokrycie z papy? wystarczy papa, żadna folia jej nie podskoczy A czy papa jest materialem paroprzepuszczalnym? W projekcie mam folie, a wykonawca namawia mnie na pape. Prosze o podpowiedzi. nie jest ani paro, ani wodo ani gazoprzepuszczalna. izoluje na mur beton, oczywiście dobrze położona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.06.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 witam grupkę wstawać śpiochy i na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 24.06.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witam niedzielnie. Jakies g....ki zrobily prezet urodzinowy mojemu mezowi w postaci wylamanych lusterek w samochodzie Pól roku temu dorwali sie do przednich drzwi lomem, nic nie wskurali, ale drzwi calkowicie do wymiany. Blokowiska...wrrr. Mam nadzieje, ze na wlasnej posesji autko bedzie bardziej bezpieczne Troche nam jeszcze przyjdzie poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 24.06.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witam Grupkę w niedzielne południe. Spokój tu dzisiaj. U mnie nic nowego. Architekt się nie odzywa i nie odbiera telefonu. Chyba w poniedziałek sama pojadę do Starostwa zapytać co z moim PnB. Dobrze, że Wykonawca się nie burzy. Prosił tylko, żeby od razu dać znać, gdy będzie PnB, bo Mu się domki nawarstwiają. Mówi, że jeśli ruszy na początku lipca, to stan surowy zamknięty będzie gotowy w połowie września. Oby wreszcie dali to PnB!!! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 24.06.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witajcie po długiej przerwie. Czy ma ktoś z was aktualne informacje o cenach na wykończeniówkę? 1. ocieplenie dachu + regipsy 2. głaź gipsowa x2 3. malowanie A może dobrych wykonawców ktoś zna? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. ocieplenie + regipsy - 50/m2 znam, mam ale nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts