krzyspx 24.06.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witam wszystkich, poszukuję dobrego tynkarza do cementowo-wapiennych tynków i do wylania podłóg. Mam dobrą ekipę ale ceny jakie właśnie nam przedstawili za te prace są raczej nie do przyjęcia np: tynki cem-wap 22zł szpachlowanie 2 razy 18zł posadzki z izolacją i ociepleniem 20zł to są ceny oczywiście samej robocizny i netto, nie wiem może zachodniopomorskie jest takie drogie, ale ekipa jest ze stargardu i spodziewałam się cen trochę przystępniejszych tynki 18/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 24.06.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witam Wszystkich Właśnie przeczytałam wiadomość o taniejących materiałach budowlanych ( http://biznes.onet.pl/0,1558395,wiadomosci.html ) czy zauważyliście sami faktycznie jakieś spadki cen? Ja zauważyłem. Stal 30-40% taniej niz na początku kwietnia. Kultura obsługi się poprawiła. Hurtownie nie każą się odp...ć ale przyjmują zestawienia do wyceny, robią je, przesyłają, negocjują ceny!!! i dają termin do zapłaty!!!! Szok w porównaniu z tym z czym spotykałem się na koniec marca i w kwietniu czy też w maju!!! Oczywiście ceny sa masakrycznie wysokie w porównaniu z końcem lutego czy początkiem marca. potwierdzam w PBS z wełną prawi bez kłopotu i nawet mogę po zakupie zostawić do odbioru /miesiąc temu nie chcieli o tym slyszeć/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 24.06.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witam Wszystkich Właśnie przeczytałam wiadomość o taniejących materiałach budowlanych ( http://biznes.onet.pl/0,1558395,wiadomosci.html ) czy zauważyliście sami faktycznie jakieś spadki cen? Ja nie zauwazylem, a wrecz przeciwnie :/ A ja zauważyłem. Wczoraj utargowałem 3,5zł. na m2 wełny i jeszcze sami dzwonią poszukuję wełny zewnętrznej 12 cm w dużych płytach na lipiec - czy ktoś wie gdzie mogę dostać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 24.06.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 witam wszystkich i w pierwszych słowach mojego listu zapytuję o namiary na ludzi od ogrodzeń z klinkieru - ceny, wrażenia etc.... Dolaczam sie do prosby i jeszcze blagam o namiary na dobrego, sprawdzonego ogrodnika. do wykonania czy zaprojektowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.06.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witam niedzielnie. Poszukiję ekipy do wykoanania elewacji. Czas dowolny, ważne by prace zakończone były do listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 24.06.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Pytanko do Szydasa czy u Pana okna mają wymiar taki sam jak w projekcie (okna w salonie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.06.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Pytanko do Szydasa czy u Pana okna mają wymiar taki sam jak w projekcie (okna w salonie) w zasadzie tak, różnice są naprawdę centymetrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 witam wszystkich i w pierwszych słowach mojego listu zapytuję o namiary na ludzi od ogrodzeń z klinkieru - ceny, wrażenia etc.... czy podawalam ci telefon do klinkieciarza Józka???? już sprawdzam....hmmm.... nie, do niego nie to zerknij na privka. Bardzo, ale to bardzo porzadny czlek i klinkieciarz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 niedzielnie, popoludniowo witam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.06.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Ze styropianem tak jest - raz taniej za chwilę drożeje a za chwilę znowu tanieje I mam pytanie z innej beczki: czy wiecie gdzie mogę kupić (a może ktoś ma do sprzedania) książkę z przepisami dla małego alergika? I jeszcze gdzie mogę kupić mąkę ryżową? Didi make ryzowa kupisz np. na 5 lipca w sklepie ze zdrowa zywnoscia (blisko dawnego colloseum), drugi sklep jest kolo turzunu, boczna Boh. Warszawy (zapomnialam jak sie nazywa ta ulica). Tez mam w domu alergika ciekawe czy gdzieś na prawym brzegu dostanę - jest skle ze zdrową żywnościa wiec jutro tam wstąpie Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z produktami dietetycznymi w Szczecinie jest na ul. Jagiellońskiej. O ile pamietam nr 15. Nazywa się Palma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 24.06.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witam wszystkich Poszukuję działki pod budowę domku na Mierzynie lub Bezrzeczu. Tylko te dwa miejsca. Jeżeli obiło się się komuś o uszy to proszę o kontakt na priv. Z góry dziękuję za pomoc[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 24.06.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 w zasadzie tak, różnice są naprawdę centymetrowe Faktycznie nie uwzgledniłem wyniesienia fundamentów dlatego wydawały sie mniejsze Ja mam podloge prawie na poziomie gleby ,mysle ze nie pozałuje takiej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 24.06.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 mam pytanko - czym sie różni poroton wienerbergera od porothermu wienerbergera?? z odpowiedzią mają problemy (lub nie chcą odpowiedzieć) nawet w hurtowniach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 mam pytanko - czym sie różni poroton wienerbergera od porothermu wienerbergera?? z odpowiedzią mają problemy (lub nie chcą odpowiedzieć) nawet w hurtowniach budowlanych głównie tym, że poroton jest produkowany i importowany z niemiec, a porotherm jest produkowany w polsce - też przez wienerbergera. różnią się też trochę kształtem perforacji - polskie mają skośną, niemieckie prostokątną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 24.06.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Porotherm -Wienerbergera jest produkowany w polscePoroton - Wienerbergera produkowany jest w niemczech to samo dotyczy Robena w polsce robią Porotonw niemczech Porotherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 24.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Ze styropianem tak jest - raz taniej za chwilę drożeje a za chwilę znowu tanieje I mam pytanie z innej beczki: czy wiecie gdzie mogę kupić (a może ktoś ma do sprzedania) książkę z przepisami dla małego alergika? I jeszcze gdzie mogę kupić mąkę ryżową? Didi make ryzowa kupisz np. na 5 lipca w sklepie ze zdrowa zywnoscia (blisko dawnego colloseum), drugi sklep jest kolo turzunu, boczna Boh. Warszawy (zapomnialam jak sie nazywa ta ulica). Tez mam w domu alergika ciekawe czy gdzieś na prawym brzegu dostanę - jest skle ze zdrową żywnościa wiec jutro tam wstąpie Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z produktami dietetycznymi w Szczecinie jest na ul. Jagiellońskiej. O ile pamietam nr 15. Nazywa się Palma. tomek 1950 a skąd u ciebie taka wiedza przecież nie mieszkasz w Szczecinie .Ale do rzeczy istnieje sklep na Witkiewicza nazywa sie filipinka bardzo dobrze zapatrzony wiem bo mam syna alergika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.06.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Mariobros, 20 lat pracowałem w Piekarni Bezglutenowej w Warszawie jako technolog i kirownik. Wysyłalismy tam produkty przez wiele lat. Konkurencja też. A z alergią pokarmową, i nie tylko, mam doświadczenia od lat 27. Jak masz jakies pytania to daj na priva lub maila. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.06.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam poniedziałkowo Czy naprawdę nikt nie jest w stanie polecić ekipy do wykonania elewacji ?? P.S. Moja żona poszukuje wykonawcy kuchni - może ktoś jakieś namiary jest w stanie podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.06.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Poniedziałkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 25.06.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 mam pytanko - czym sie różni poroton wienerbergera od porothermu wienerbergera?? z odpowiedzią mają problemy (lub nie chcą odpowiedzieć) nawet w hurtowniach budowlanych głównie tym, że poroton jest produkowany i importowany z niemiec, a porotherm jest produkowany w polsce - też przez wienerbergera. różnią się też trochę kształtem perforacji - polskie mają skośną, niemieckie prostokątną Nie wiem jak teraz, ale kiedys roznil sie takze wymiarami. Polski mial szerokosc 24,9cm, a niemiecki 24cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts