Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Ze styropianem tak jest - raz taniej za chwilę drożeje a za chwilę znowu tanieje :roll:

I mam pytanie z innej beczki: czy wiecie gdzie mogę kupić (a może ktoś ma do sprzedania) książkę z przepisami dla małego alergika? I jeszcze gdzie mogę kupić mąkę ryżową?

Didi make ryzowa kupisz np. na 5 lipca w sklepie ze zdrowa zywnoscia (blisko dawnego colloseum), drugi sklep jest kolo turzunu, boczna Boh. Warszawy (zapomnialam jak sie nazywa ta ulica). Tez mam w domu alergika :roll:

ciekawe czy gdzieś na prawym brzegu dostanę - jest skle ze zdrową żywnościa wiec jutro tam wstąpie

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z produktami dietetycznymi w Szczecinie jest na ul. Jagiellońskiej. O ile pamietam nr 15. Nazywa się Palma.

Tomek - bardzo Ci dziękuję za okazaną pomoc :D

Potrzebuję informacji o możliwości zakupów towaru u naszego zachodniego sąsiada

Ktoś może już kupywał ?

Przymierza się do zakupu

jak wygląda sprawa podatku, czy można coś z tym zrobić ?

Pytam o drobniejsze sprawy a pieruńsko drogie np. glazurę, armaturę.....

Glazura wcale nie jest tańsza jak i inne pierdoły, zobacz ile w castoramie niemców kupuje, to chyba o czymś świadczy Aramaturę dobrych firm taniej można kupić na Allegro. sam kupowałem stelaze Grohe do kibelka i wyszło 200 zł taniej za komplet niż w sklepie.

witam, rzucę bez kontekstu ale w dzisiejszym świecie jak się spotka UCZCIWEGO,NIEPAZERNEGO,SŁOWNEGO...człowieka z branży budowlanej i okolice to aż człowiek pędzi światu o tym zakomunikować.... dotyczy to pana -usługi transportowe...stoi pod castoramą ale usługi prywatne...normalna cena...można negocjować...pomaga załadować,wyładować...nie robi problemów z niczym...zawiezie pod dom sam i jeszcze zadzwoni ze swojej komórki że wszystko ok.....budowałam dom , jeszcze buduję ..więc komentarz do mojego "zachwutu" niepotrzebny....telefon pana : 507 803 661

Witam w nowym tygodniu

Teska mam pewne kłopoty z uzyskaniem tego numeru telefonu. Zaczynam się zastanawiać czy ten facet zna panią syndyk. Może uda mi się choć jej nazwisko zdobyć.

Ale cały czas robię co mogę. Naprawdę

to chociaz nazwisko.....podobno ta syndyk z prawobrzeza.....ale nie wiem nic :cry: :cry:

Witam

Witam wsystkich,

cy ktoś z Was ma pokryty dach dachówką bitumiczną. Zastanawiam się jakie są opinie, wrażenia, jak ekipa sobie z tym poradziłą, czy efekt końcowy jest zadowalający.

Proszę o info

Widzialem kilka dachow z gontem bitumicznym, i moim zdaniem najistotniejsze jest rowne polozenie deskowania oraz sama jakosc tego deskowania. Jezeli grubosci desek sa nierowne to widac to pozniej na dachu.