Maggie 25.06.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ile kosztuje obecnie biały montaż? I jak to liczyć - od punktu czy inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.06.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ze styropianem tak jest - raz taniej za chwilę drożeje a za chwilę znowu tanieje I mam pytanie z innej beczki: czy wiecie gdzie mogę kupić (a może ktoś ma do sprzedania) książkę z przepisami dla małego alergika? I jeszcze gdzie mogę kupić mąkę ryżową? Didi make ryzowa kupisz np. na 5 lipca w sklepie ze zdrowa zywnoscia (blisko dawnego colloseum), drugi sklep jest kolo turzunu, boczna Boh. Warszawy (zapomnialam jak sie nazywa ta ulica). Tez mam w domu alergika ciekawe czy gdzieś na prawym brzegu dostanę - jest skle ze zdrową żywnościa wiec jutro tam wstąpie Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z produktami dietetycznymi w Szczecinie jest na ul. Jagiellońskiej. O ile pamietam nr 15. Nazywa się Palma. Tomek - bardzo Ci dziękuję za okazaną pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.06.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam w nowym tygodniu Teska mam pewne kłopoty z uzyskaniem tego numeru telefonu. Zaczynam się zastanawiać czy ten facet zna panią syndyk. Może uda mi się choć jej nazwisko zdobyć. Ale cały czas robię co mogę. Naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.06.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ile kosztuje obecnie biały montaż? I jak to liczyć - od punktu czy inaczej? Witam wszystkich. Biały montaż z reguły liczy się za punkt, bo jak inaczej to wycenić. Można i za całość ale lepiej liczyć poszczególne punkty. Wrzuć jakieś ceny to będzie można coś podpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.06.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Maro74, kiedy ja dopiero przed rozmowami i chciałam się rozpytać, czego się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 25.06.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam z nowym tygodniem. Wicki, ale Wam ladny dach urosl! Nie ma co, teraz to juz naprawde domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 25.06.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam Szanowni forumowiczeczy ktoś z was zdecydował się na instalacje odgromową bo wiem że nie trzeba,jak to wygląda w przypadku ubezpieczenia,wymagane czy nie ?? jancio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.06.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 25.06.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Potrzebuję informacji o możliwości zakupów towaru u naszego zachodniego sąsiadaKtoś może już kupywał ?Przymierza się do zakupujak wygląda sprawa podatku, czy można coś z tym zrobić ?Pytam o drobniejsze sprawy a pieruńsko drogie np. glazurę, armaturę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.06.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Potrzebuję informacji o możliwości zakupów towaru u naszego zachodniego sąsiada Ktoś może już kupywał ? Przymierza się do zakupu jak wygląda sprawa podatku, czy można coś z tym zrobić ? Pytam o drobniejsze sprawy a pieruńsko drogie np. glazurę, armaturę..... Glazura wcale nie jest tańsza jak i inne pierdoły, zobacz ile w castoramie niemców kupuje, to chyba o czymś świadczy Aramaturę dobrych firm taniej można kupić na Allegro. sam kupowałem stelaze Grohe do kibelka i wyszło 200 zł taniej za komplet niż w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 25.06.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 witam, rzucę bez kontekstu ale w dzisiejszym świecie jak się spotka UCZCIWEGO,NIEPAZERNEGO,SŁOWNEGO...człowieka z branży budowlanej i okolice to aż człowiek pędzi światu o tym zakomunikować.... dotyczy to pana -usługi transportowe...stoi pod castoramą ale usługi prywatne...normalna cena...można negocjować...pomaga załadować,wyładować...nie robi problemów z niczym...zawiezie pod dom sam i jeszcze zadzwoni ze swojej komórki że wszystko ok.....budowałam dom , jeszcze buduję ..więc komentarz do mojego "zachwutu" niepotrzebny....telefon pana : 507 803 661 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 25.06.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam niedzielnie. Poszukiję ekipy do wykoanania elewacji. Czas dowolny, ważne by prace zakończone były do listopada podłączam się do poszukiwań.....Bezrzecze puc + malowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.06.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam w nowym tygodniu Teska mam pewne kłopoty z uzyskaniem tego numeru telefonu. Zaczynam się zastanawiać czy ten facet zna panią syndyk. Może uda mi się choć jej nazwisko zdobyć. Ale cały czas robię co mogę. Naprawdę to chociaz nazwisko.....podobno ta syndyk z prawobrzeza.....ale nie wiem nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.06.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 witam popolodniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.06.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Czy ktoś miał do czynienia z firmą p. Bogusława Gołębowskiego? Człowiek robi wykończeniówkę, ale parał się też stanami surowymi. Za wszelkie opinie będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 25.06.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam wsystkich,cy ktoś z Was ma pokryty dach dachówką bitumiczną. Zastanawiam się jakie są opinie, wrażenia, jak ekipa sobie z tym poradziłą, czy efekt końcowy jest zadowalający. Proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.06.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam wsystkich, cy ktoś z Was ma pokryty dach dachówką bitumiczną. Zastanawiam się jakie są opinie, wrażenia, jak ekipa sobie z tym poradziłą, czy efekt końcowy jest zadowalający. Proszę o info bodekku ma gont bitumiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 25.06.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam Witam wsystkich, cy ktoś z Was ma pokryty dach dachówką bitumiczną. Zastanawiam się jakie są opinie, wrażenia, jak ekipa sobie z tym poradziłą, czy efekt końcowy jest zadowalający. Proszę o info Widzialem kilka dachow z gontem bitumicznym, i moim zdaniem najistotniejsze jest rowne polozenie deskowania oraz sama jakosc tego deskowania. Jezeli grubosci desek sa nierowne to widac to pozniej na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.06.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam wszystkich Dobrze ze ten dzien bo byl paskudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 25.06.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Maro74, kiedy ja dopiero przed rozmowami i chciałam się rozpytać, czego się spodziewać Witam! Ja słyszałam o 10 zł za punkt. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts