M3 25.06.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 witam, rzucę bez kontekstu ale w dzisiejszym świecie jak się spotka UCZCIWEGO,NIEPAZERNEGO,SŁOWNEGO...człowieka z branży budowlanej i okolice to aż człowiek pędzi światu o tym zakomunikować.... dotyczy to pana -usługi transportowe...stoi pod castoramą ale usługi prywatne...normalna cena...można negocjować...pomaga załadować,wyładować...nie robi problemów z niczym...zawiezie pod dom sam i jeszcze zadzwoni ze swojej komórki że wszystko ok.....budowałam dom , jeszcze buduję ..więc komentarz do mojego "zachwutu" niepotrzebny....telefon pana : 507 803 661 Witam wszystkich, Prosba o doprecyzowanie: spod której Castoramy ten Pan? Bo jak spod Gumieniec to mu chyba średnio będzie pasowało uskuteczniać kursy po Prawobrzeżu i okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 25.06.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam Witam wsystkich, cy ktoś z Was ma pokryty dach dachówką bitumiczną. Zastanawiam się jakie są opinie, wrażenia, jak ekipa sobie z tym poradziłą, czy efekt końcowy jest zadowalający. Proszę o info Widzialem kilka dachow z gontem bitumicznym, i moim zdaniem najistotniejsze jest rowne polozenie deskowania oraz sama jakosc tego deskowania. Jezeli grubosci desek sa nierowne to widac to pozniej na dachu. Najchętniej zobaczyłabym taki dach "na żywo" i porozmawiała z właścicielami. Jakoś nie mogę trafić na dom takim dachem. Zastanawia mnie jescze dobór ekipy budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.06.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Zaczyna wygladac jak dom http://images30.fotosik.pl/8/cc1c6fd4bd01f0aa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 26.06.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Bryta oby tak dalej Witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.06.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam wsystkich, cy ktoś z Was ma pokryty dach dachówką bitumiczną. Zastanawiam się jakie są opinie, wrażenia, jak ekipa sobie z tym poradziłą, czy efekt końcowy jest zadowalający. Proszę o info ja mam pokrycie jest fajne, szczelne, ciche! wazne jest aby gont byl sklejany (wulkanizowany) na jak najwiekszej powierzchni, nie ma co oszczedzac na materiale ekipa byla do kitu dopiero kolejna poprawiala efekt na zdjeciach pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.06.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 26.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam we wtorek Bryta, jakze ja Tobie zazdroszcze... Bylam w niedziele na mojej dzialce - ptaszki spiewaja, psy oszalaly z zachwytu... Ja sie chce juz przeprowadzic... a maz mi jedynie namiot zaproponowal, poki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 26.06.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 jeszcze się upewnię po pd czy o tym samym Gołębiowskim mówimy ale ten co mieszał w Bezrzeczu to nie polecam...trudny gość w rozmowie nie sposób się umówić, niesłowny, sąsiadom robił poddasze, wełna regipsy...i mają taki pokój gdzie nie są w stanie nagrzać zimą wyżej niż 17 stopni...mostki term... Czy ktoś miał do czynienia z firmą p. Bogusława Gołębowskiego? Człowiek robi wykończeniówkę, ale parał się też stanami surowymi. Za wszelkie opinie będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 26.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 a tak wogóle to witam wtorkowo....kiedy znów słonko wyjdzie...nie mogę się nigdy nacieszyć ogrodem ....tyle tam do zrobienia....a we mnie się odezwał ogrodnik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 26.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Maro74, kiedy ja dopiero przed rozmowami i chciałam się rozpytać, czego się spodziewać Witam! Ja słyszałam o 10 zł za punkt. pzdr Co to znaczy 10 zł / punkt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.06.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 jeszcze się upewnię po pd czy o tym samym Gołębiowskim mówimy ale ten co mieszał w Bezrzeczu to nie polecam...trudny gość w rozmowie nie sposób się umówić, niesłowny, sąsiadom robił poddasze, wełna regipsy...i mają taki pokój gdzie nie są w stanie nagrzać zimą wyżej niż 17 stopni...mostki term... Czy ktoś miał do czynienia z firmą p. Bogusława Gołębowskiego? Człowiek robi wykończeniówkę, ale parał się też stanami surowymi. Za wszelkie opinie będę wdzięczna Chodzi mi o Gołębowskiego z Recza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.06.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Wtorkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 26.06.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Zaczyna wygladac jak dom Niezle idziesz. U mnie drewno i dachowki czekaja, ale ekipa cos sie obija. Wszyscy mnie przescigneli :/ Musze opieprzyc kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.06.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam wszystkich . Dzisiaj juz w lepszym nastroju wczoraj myslalam ze bede strzelac Najpierw moj mechanik i dobry znajomy wywinal numer (glupota tatalna ) Wyjal mi z auta wiatrak od klimatyzacji do naprawy .Poniewaz mialam mnostwo terminow i roboty skrecil auto i zostalo bez klimy .Pojechalam do domu i nagle trzask .Okazalo sie ze nie zabezpieczyl kabla od klimy i ten wkrecil sie w wiatrak chlodnicy .Musial mnie cholowac znowu rozbierac auto tego kabla oczywiscie od reki nie dostaniesz . Auto zkrecone (oczywiscie bez klimy duszno ) wiec aby nie meczyc starego psa zostawilam go w domu . Przyjezdzam do domu po jakis 4 godzina a okazuje sie ze moj zbzikowany na starosc pies rozdrapal sobie do krwi cale ucho (ucho wygladalo jak wielka rana ) sciana w pokoju tak upierniczona krwia ze jak by ktos zobaczyl to pomyslal ze to jakies psychole Po tym wszystkim tak sie wkurzylam ze wiele by nie brakowalo aby zwariowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.06.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Zaczyna wygladac jak dom Niezle idziesz. U mnie drewno i dachowki czekaja, ale ekipa cos sie obija. Wszyscy mnie przescigneli :/ Musze opieprzyc kierownika Tez ci tak pozalewalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 26.06.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Zaczyna wygladac jak dom Niezle idziesz. U mnie drewno i dachowki czekaja, ale ekipa cos sie obija. Wszyscy mnie przescigneli :/ Musze opieprzyc kierownika Tez ci tak pozalewalo Co pozalewalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.06.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Zaczyna wygladac jak dom Niezle idziesz. U mnie drewno i dachowki czekaja, ale ekipa cos sie obija. Wszyscy mnie przescigneli :/ Musze opieprzyc kierownika Tez ci tak pozalewalo Co pozalewalo? Strop przez te deszcze i troche parter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 26.06.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 No pozalewalo dosc mocno, mam nadzieje, ze szybko wyschnie po postawieniu dachu. W koncu mamy lato jakby nie patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.06.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 No pozalewalo dosc mocno, mam nadzieje, ze szybko wyschnie po postawieniu dachu. W koncu mamy lato jakby nie patrzec Tak tylko codziennie sprawdzam pogode a tam tylko opady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Czy ktoś miał do czynienia z firmą p. Bogusława Gołębowskiego? Człowiek robi wykończeniówkę, ale parał się też stanami surowymi. Za wszelkie opinie będę wdzięczna mialam...i cholera chce o nim zapomniec:(:( kladzenie glazury skonczylo sie wyrzuceniem faceta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts