Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

witam, rzucę bez kontekstu ale w dzisiejszym świecie jak się spotka UCZCIWEGO,NIEPAZERNEGO,SŁOWNEGO...człowieka z branży budowlanej i okolice to aż człowiek pędzi światu o tym zakomunikować.... dotyczy to pana -usługi transportowe...stoi pod castoramą ale usługi prywatne...normalna cena...można negocjować...pomaga załadować,wyładować...nie robi problemów z niczym...zawiezie pod dom sam i jeszcze zadzwoni ze swojej komórki że wszystko ok.....budowałam dom , jeszcze buduję ..więc komentarz do mojego "zachwutu" niepotrzebny....telefon pana : 507 803 661

Witam wszystkich,

Prosba o doprecyzowanie: spod której Castoramy ten Pan? Bo jak spod Gumieniec to mu chyba średnio będzie pasowało uskuteczniać kursy po Prawobrzeżu i okolicach :-)

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Witam wsystkich,

cy ktoś z Was ma pokryty dach dachówką bitumiczną. Zastanawiam się jakie są opinie, wrażenia, jak ekipa sobie z tym poradziłą, czy efekt końcowy jest zadowalający.

Proszę o info

Widzialem kilka dachow z gontem bitumicznym, i moim zdaniem najistotniejsze jest rowne polozenie deskowania oraz sama jakosc tego deskowania. Jezeli grubosci desek sa nierowne to widac to pozniej na dachu.

Najchętniej zobaczyłabym taki dach "na żywo" i porozmawiała z właścicielami. Jakoś nie mogę trafić na dom takim dachem.

Zastanawia mnie jescze dobór ekipy budowlanej.

Witam wsystkich,

cy ktoś z Was ma pokryty dach dachówką bitumiczną. Zastanawiam się jakie są opinie, wrażenia, jak ekipa sobie z tym poradziłą, czy efekt końcowy jest zadowalający.

Proszę o info

ja mam :)

pokrycie jest fajne, szczelne, ciche!

wazne jest aby gont byl sklejany (wulkanizowany) na jak

najwiekszej powierzchni, nie ma co oszczedzac na materiale

ekipa byla do kitu dopiero kolejna poprawiala

efekt na zdjeciach

pozdr

jeszcze się upewnię po pd czy o tym samym Gołębiowskim mówimy ale ten co mieszał w Bezrzeczu to nie polecam...trudny gość w rozmowie nie sposób się umówić, niesłowny, sąsiadom robił poddasze, wełna regipsy...i mają taki pokój gdzie nie są w stanie nagrzać zimą wyżej niż 17 stopni...mostki term...

Czy ktoś miał do czynienia z firmą p. Bogusława Gołębowskiego?

Człowiek robi wykończeniówkę, ale parał się też stanami surowymi. Za wszelkie opinie będę wdzięczna :)

jeszcze się upewnię po pd czy o tym samym Gołębiowskim mówimy ale ten co mieszał w Bezrzeczu to nie polecam...trudny gość w rozmowie nie sposób się umówić, niesłowny, sąsiadom robił poddasze, wełna regipsy...i mają taki pokój gdzie nie są w stanie nagrzać zimą wyżej niż 17 stopni...mostki term...

Człowiek robi wykończeniówkę, ale parał się też stanami surowymi. Za wszelkie opinie będę wdzięczna :)

Chodzi mi o Gołębowskiego z Recza

Witam wszystkich .

Dzisiaj juz w lepszym nastroju :D wczoraj myslalam ze bede strzelac :-?

Najpierw moj mechanik i dobry znajomy wywinal numer (glupota tatalna )

Wyjal mi z auta wiatrak od klimatyzacji do naprawy .Poniewaz mialam mnostwo terminow i roboty skrecil auto i zostalo bez klimy .Pojechalam do domu i nagle trzask .Okazalo sie ze nie zabezpieczyl kabla od klimy i ten wkrecil sie w wiatrak chlodnicy .Musial mnie cholowac znowu rozbierac auto tego kabla oczywiscie od reki nie dostaniesz :evil: .

Auto zkrecone (oczywiscie bez klimy duszno ) wiec aby nie meczyc starego psa zostawilam go w domu .

Przyjezdzam do domu po jakis 4 godzina a okazuje sie ze moj zbzikowany na starosc pies rozdrapal sobie do krwi cale ucho (ucho wygladalo jak wielka rana ) sciana w pokoju tak upierniczona krwia ze jak by ktos zobaczyl to pomyslal ze to jakies psychole

Po tym wszystkim tak sie wkurzylam :evil: :evil: :evil: ze wiele by nie brakowalo aby zwariowac :wink: 8)

mialam...i cholera chce o nim zapomniec:(:(:( kladzenie glazury skonczylo sie wyrzuceniem faceta...