mirlandia 27.06.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam wieczorkowo Pozwolę sobie na ogłoszenie Mam do sprzedania 2 palety BK24 (Solec) do odbioru na Bezrzeczu. Szykam ekipy do wykonania elewacji. Dziś zawitała do mnie ekipa od elewacjii - jest tego niewiele, wiec skończą za ok dwa tygodnie. Na razie nie mam wyrobionego zdania co i jak - jeśli chcesz to za jakiś tydzień podeślę Ci opinię i ewentualnie namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 słuchajcie.. jak to jest w koncu z tym Leroy Merlin, jest juz czynny czy nie?pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 27.06.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 słuchajcie.. jak to jest w koncu z tym Leroy Merlin, jest juz czynny czy nie? pozdrawiam m. a gdzie ma byc? coś mnie się o uszy obiło ale niedokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 27.06.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam pourlopowo słuchajcie.. jak to jest w koncu z tym Leroy Merlin, jest juz czynny czy nie? pozdrawiam m. a gdzie ma byc? coś mnie się o uszy obiło ale niedokładnie Otwarcie przesunięte na 19 lipca Widzę, że sporo osób duma nad studnią .... my też dumaliśmy, dumaliśmy, bo ceny w Szczecinie kosmiczne 300-350zł/metr aż wkońcu wykręciliśmy sami... 8 metrową ... jestem dumna i blada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 27.06.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Małgolinka ale gdzie ten LM ma powstać dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 27.06.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 na Golisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.06.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 pozdrawiam wieczorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.06.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam wieczorkowo Pozwolę sobie na ogłoszenie Mam do sprzedania 2 palety BK24 (Solec) do odbioru na Bezrzeczu. Szykam ekipy do wykonania elewacji. Dziś zawitała do mnie ekipa od elewacjii - jest tego niewiele, wiec skończą za ok dwa tygodnie. Na razie nie mam wyrobionego zdania co i jak - jeśli chcesz to za jakiś tydzień podeślę Ci opinię i ewentualnie namiar na priv. Polecam się ku pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 27.06.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 i tu następne pytanie - pozwolą mi w dobrej wybudować oczyszczalnię zamiast szamba?? teren gliniasty - ponoć nie chcą pozwalać za oczyszczalnie na mierzynie.... a opróżnianie szamba przez parę lat....... koszty mam ten sam problem Jak w projekcie jest szambo to długa droga do zmiany Nie wszystkie gminy chcą dawać pozwolenia Zakładając nawet że masz wystarczająca ilość miejsca Czytałem w necie że wystarczy zgłoszenie Ale od wykonawców wiem że tak kolorowo to nie jest Przyłączam się do PYTANIA !!! Czy ktoś próbował zmienić szambo na POŚ i jaka jest procedura Ja tak robiłem - składa się do Gminy wniosek o zmianę warunków zabudowy. Nie wiem co w przypadku obowiązywania planu zagospodarowania. PS. Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.06.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam Po paru dniach smutnych, zaswieciło u mnie słońce pomimo deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.06.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 słuchajcie.. jak to jest w koncu z tym Leroy Merlin, jest juz czynny czy nie? pozdrawiam m. jeszcze nie, ale roboty pelna para, teraz robia dojazd, więc pewnie niedługo otwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.06.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam wieczorkowo Pozwolę sobie na ogłoszenie Mam do sprzedania 2 palety BK24 (Solec) do odbioru na Bezrzeczu. Szykam ekipy do wykonania elewacji. a listopad mógłby byc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.06.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Bryta GRATULUJE wiezby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.06.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam wszystkich, czy ktoś wie kiedy ta paskudna pogoda się zmieni maro74 kiedy zaczynasz??? Ponoc kanalizacja rusza u Was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCancer 27.06.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam wszystkich wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 27.06.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Hejka, pewnie już wszyscy śpią, a ja po dwóch dniach "zalatania" wreszcie znalazłam chwilkę, żeby tu zajrzeć. Przeczytałam wszystkie zaległe posty i jestem na bieżąco. Fajnie, że jest to Forum. Bryta - piękny masz domek! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 28.06.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 witam, wylewki - gotowe ! Od 09.07 wchodzi ekipa od elewacji i poddasza, a my będziemy malowali ściany i kafelkowali. Od soboty tygodniowa przerwa : wyjeżdżamy na krótki urlop pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.06.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 28.06.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Bryta gratuluje i życzę powodzenia w kolejnych etapach. U nas w końcu się ruszyło i od dziś na naszej działeczce ciężko pracuje koparka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.06.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich Dzieki wszystkim za gratulacje z wiezba tylko ona jeszcze nie skonczona ma byc jeszcze nad garazem Ale fajny jest ten etap bo dom zaczyna miec ksztalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts