czupurek 08.03.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 no i kto tu mija się z cenzurą józiu? a tak wogóle to gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.03.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Maksiu, bo ty jesteś siła egzekucyjna. Jako założyciel grupy szczecińskiej masz prawo wykluczać jej członków. po co ci to mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.03.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Czupurek, jak ja lubię ludzi, co mówią co myślą. Na spotkaniu w Imoli dam ci buzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.03.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Czupurek zaskakujesz mnie......... I nie boisz się Maksia? To Maksia trzeba się bać? Czemu jest taki groźny? Bo mnie się wydaje,że to przesymaptyczny człowiek o łagodności baranka! Pozdrawiam szczeciniaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.03.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 tak przy wszystkich?! ło matko (super ten zwrocik teski), no to tym bardziej będę pędzić z tego Pacanowa, tzn. Baranowa a, zapomniałabym się pochwalić. dzisiaj energetyka przestawia mi szafki energet. o całe 10 m dalej. super już nie będą stały w moich, przyszłych, pięknistych drzwiach, a i sąsiedzi nie będą się nabijać, że szewc bez butów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Przynajmniej ktoś napisał prawdę a najlepsza część to ta o przesymaptycznym człowieku, pozdrowienia dla Opola.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 08.03.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Przy Dzienniku z Beskidów się pobeczałam............... ze śmiechu oczywista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 08.03.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Od jutra do 4 kwietnia jestem "oddelegowana". Buuuuuuuuu , już mi Was brakuje. Postaram się chociaż wieczorkami zaglądnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.03.2004 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Czupurek - suuuuuuuuuper kawały! Siostra Ivette jest pod wrażeniem! Praojcze Maksiu - Imola zamówiona A czemuż to Praojciec nie wpisał się na listę? Lista aktualna jest 2-3 posty niżej. Józia - solidaryzuję się! Do juterka! P.S. Po pracy jadę do "Duetu" po tort truskawkowy i zrobimy sobie z moimi córeczkami-kobietkami Dzień Kobiet - a co! Mąż zjedzie niestety dopiero po 20.00, to poświętujemy same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.03.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 ...ale się naczytałam, jak mnie nie ma to dzieją się bardzo wesołe rzeczy Ja w sprawie spotkania. Czy są jeszcze wolne dwa miejsca w Imoli? Czy już z mężem się nie zmieścimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.03.2004 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Spotkanie 12 marca - piątek w IMOLI ul. Parkowa godz. 18.30[/b] [/b] - do dzisiaj zgłosili się: Didi - 2 osoby MamaTa i Tatuj - 2 osoby Grapusek - 2 osoby Ulcia i Krzyś - 2 osoby Czupurek - 2 osoby bodekku - 2 osoby S.P. - 2 osoby Maggie - 2 osoby Ivette - 2 osoby Ewar - 2 osoby Iwona G - 1 osoba Wociek - 2 osoby Lalka - 1 osoba Józia S - 1 osoba Żona Felka - 1 osoba Linka - 2 osoby Teska - 1 osoba RAZEM: 29 osób Brakuje Joasi z Jasiem i Maksia - proszę się zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.03.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Linka - wpisałam Ciebie z mężusiem na listę. Zmieścicie się, bo przezornie zarezerwowałam miejsca dla około 30 osób - niezła impreska będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.03.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dzięki Ivette!!! Tylko 30 osób hihi?Wiesz, jeszcze paru osób nie ma z naszego forum... i pewnie boją się już zapisywać, skoro limit miejsc ograniczony:)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 08.03.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ivette! Wiedziałem, że coś (oprócz geriavitu) zapomniałem! Zapisz mnie proszę po francusku na tę imprezę w Imoli o której wyżej! Tak na wszelki wypadek bez żony (tj. 1 osobę płci wysportowanej) - przyjdzie przecież kilka fajnych babek, to sobie o cegłach lub ekologii porozmawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 08.03.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ivette, czy jeśli uda mi się wyrwac do Was na godzinkę (bez Antka)- to mogę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 08.03.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ooooooooooooo ....... właśnie Bikosa - to mi się podoba! Tak trzymać! i ............... o smoku porozmawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 witajcie ło matko ale mam pyłu w domu...kto zna sposób aby jak zaczne myc te podłogi itp..zeby sie nie mazało...ktos mi podpowiedział ze najlepsza woda z octem Prawda to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Teska też słyszałam, że woda z octem....na pierwsze mycie okien też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 08.03.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Teska! Do tej podłogi to zaproś męża! Co się będzie wylegiwał przed telewizorem! Didi Ta woda z octem to przed, czy po? Lekko ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Roman zaprosiłabym ale ja samotna kobietka mężuś wraca w czerwcu...wiec musze sama te podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts