Jancio Wodnik 28.06.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich Dzieki wszystkim za gratulacje z wiezba tylko ona jeszcze nie skonczona ma byc jeszcze nad garazem Ale fajny jest ten etap bo dom zaczyna miec ksztalt He he miłe złego początki - oby nie Już pisałem, że po zakończeniu stanu surowego góral (mój wykonawca) mi powiedział: "Pikny domek, he, he, masz zrobione 70 % i wydane 30 % kasy teraz będzie odwrotnie he he " teraz te he, he siedzi mi w głowie i jak słyszę o nowych cenach od wykonawców to - he, he pozdrowienia i zapału równego mojemu trzeba szybko te budowanie zakończyć i spokojnie spłacać kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.06.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich Dzieki wszystkim za gratulacje z wiezba tylko ona jeszcze nie skonczona ma byc jeszcze nad garazem Ale fajny jest ten etap bo dom zaczyna miec ksztalt He he miłe złego początki - oby nie Już pisałem, że po zakończeniu stanu surowego góral (mój wykonawca) mi powiedział: "Pikny domek, he, he, masz zrobione 70 % i wydane 30 % kasy teraz będzie odwrotnie he he " teraz te he, he siedzi mi w głowie i jak słyszę o nowych cenach od wykonawców to - he, he pozdrowienia i zapału równego mojemu trzeba szybko te budowanie zakończyć i spokojnie spłacać kredyt To wszystko prawda ale aby szlo do przodu i trafiac na porzadne ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 28.06.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich!!! Był dziś u mnie architekt z wiadomością, że jedzie do Starostwa i powinnam dziś dostać PnB!!! Mam nadzieję, że tak będzie, a nie kolejne rozczarowanie. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 28.06.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Już pisałem, że po zakończeniu stanu surowego góral (mój wykonawca) mi powiedział: "Pikny domek, he, he, masz zrobione 70 % i wydane 30 % kasy teraz będzie odwrotnie he he " Mądry ten Twój wykonawca, ale z drugiej strony - jaka szkoda, że ma rację! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 28.06.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Bo Bryta: Gdzie budujesz swój domek? ____________PozdrowionkaAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.06.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Bo Bryta: Gdzie budujesz swój domek? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Prawobrzeze Wielgowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 28.06.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 temat na dziś : PODBITKA Na co zwracać uwagę przy zakupie podbitki drewnianej? Czy świerk jest o.k.? Czy kupowaliście pióro-wpust, czy bez pióra ? Czy cena 31,72 zł brutto/m2 (świerk,bez pióra) jest o.k.? Czy po zakupie maluje się ją tylko lakierobejcą, czy czymś jeszcze zabezpiecza ? Jakie preparaty ? wszystkie opinie - jak zwykle mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 28.06.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich, czy ktoś wie kiedy ta paskudna pogoda się zmieni maro74 kiedy zaczynasz??? Ponoc kanalizacja rusza u Was?? Kanalizacja sanitarna u nas już jest zrobiona. Teraz rusza deszczówka i woda. Jeśli chodzi o mój start to jeszce trochę muszę zaczekać bo dopiero pod koniec lipca mam mieć pozwolenie i jak do tego czasu sprzedam mieszkanie to ruszę pełną parą a jak nie sprzedam to będę dłubał na pół gwizdka, . Na początek będę stawiał płot z okorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 28.06.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Może ktoś może polecić jakieś dobre biuro nieruchomości w celu zlecenia sprzedaży mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 temat na dziś : PODBITKA Na co zwracać uwagę przy zakupie podbitki drewnianej? Czy świerk jest o.k.? Czy kupowaliście pióro-wpust, czy bez pióra ? Czy cena 31,72 zł brutto/m2 (świerk,bez pióra) jest o.k.? Czy po zakupie maluje się ją tylko lakierobejcą, czy czymś jeszcze zabezpiecza ? Jakie preparaty ? wszystkie opinie - jak zwykle mile widziane Kupowałam świerk z piórowpustem (podobno gdzieś spod Żywca ). Ma mniej sęków niż sosna, a jak się sprawdzi pod dachem, to zobaczymy. Jeśli kupujesz piórowpust, to warto spradzić jakość frezu. Płaciłam podobną cenę. Malowana 2x impregnatem do drewna altaxin (musiałabym sprawdzić, czy to lakierobejca ). Do stolarki w kolorze złotego dębu pięknie wygląda "kasztan" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witajcie podpowiedzcie gdzie w Szczecinie jest największy wybór glazury i terakoty, najlepiej z zaaranżowanymi łazienkami, prosze podpowiedzcie... muszę trochę poobwozić żonkę po sklepach...pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.06.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witajcie podpowiedzcie gdzie w Szczecinie jest największy wybór glazury i terakoty, najlepiej z zaaranżowanymi łazienkami, prosze podpowiedzcie... muszę trochę poobwozić żonkę po sklepach... pozdrawiam m. zajrzyj do bokaro na heyki - ostatnio mieli u siebie remont ale powinni już skończyć, a wybór mają duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witajcie podpowiedzcie gdzie w Szczecinie jest największy wybór glazury i terakoty, najlepiej z zaaranżowanymi łazienkami, prosze podpowiedzcie... muszę trochę poobwozić żonkę po sklepach... pozdrawiam m. zajrzyj do bokaro na heyki - ostatnio mieli u siebie remont ale powinni już skończyć, a wybór mają duży dzięki... ktoś jeszcze coś podpowie?? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witajcie podpowiedzcie gdzie w Szczecinie jest największy wybór glazury i terakoty, najlepiej z zaaranżowanymi łazienkami, prosze podpowiedzcie... muszę trochę poobwozić żonkę po sklepach... pozdrawiam m. zajrzyj do bokaro na heyki - ostatnio mieli u siebie remont ale powinni już skończyć, a wybór mają duży dzięki... ktoś jeszcze coś podpowie?? pozdrawiam m. Hiper-Glazur na Świerczewskiej, Mak - róg Świerczewskiej i Santockiej Carmen na Santockiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witajcie podpowiedzcie gdzie w Szczecinie jest największy wybór glazury i terakoty, najlepiej z zaaranżowanymi łazienkami, prosze podpowiedzcie... muszę trochę poobwozić żonkę po sklepach... pozdrawiam m. zajrzyj do bokaro na heyki - ostatnio mieli u siebie remont ale powinni już skończyć, a wybór mają duży dzięki... ktoś jeszcze coś podpowie?? pozdrawiam m. Hiper-Glazur na Świerczewskiej, Mak - róg Świerczewskiej i Santockiej Carmen na Santockiej Dzięki Meg... jak zawsze dobrze poinformowana pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 28.06.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witajcie podpowiedzcie gdzie w Szczecinie jest największy wybór glazury i terakoty, najlepiej z zaaranżowanymi łazienkami, prosze podpowiedzcie... muszę trochę poobwozić żonkę po sklepach... pozdrawiam m. zajrzyj do bokaro na heyki - ostatnio mieli u siebie remont ale powinni już skończyć, a wybór mają duży dzięki... ktoś jeszcze coś podpowie?? pozdrawiam m. Hiper-Glazur na Świerczewskiej, Mak - róg Świerczewskiej i Santockiej Carmen na Santockiej Dzięki Meg... jak zawsze dobrze poinformowana pozdrawiam m. Ja również polecam okolice Santockiej i Świerczewskiej -oprócz w/wymienionego masz tam jeszcze salon firmy Ceramik (b.duza wystawa) i salon łazienkowy Mak. Poza tym nasz typ to salon łazienek na terenie ABA (na Struga) pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witajcie podpowiedzcie gdzie w Szczecinie jest największy wybór glazury i terakoty, najlepiej z zaaranżowanymi łazienkami, prosze podpowiedzcie... muszę trochę poobwozić żonkę po sklepach... pozdrawiam m. zajrzyj do bokaro na heyki - ostatnio mieli u siebie remont ale powinni już skończyć, a wybór mają duży dzięki... ktoś jeszcze coś podpowie?? pozdrawiam m. Hiper-Glazur na Świerczewskiej, Mak - róg Świerczewskiej i Santockiej Carmen na Santockiej Dzięki Meg... jak zawsze dobrze poinformowana pozdrawiam m. Ja również polecam okolice Santockiej i Świerczewskiej -oprócz w/wymienionego masz tam jeszcze salon firmy Ceramik (b.duza wystawa) i salon łazienkowy Mak. Poza tym nasz typ to salon łazienek na terenie ABA (na Struga) pozdrowienia Dzięki... a pytanie z innej beczki.... czy spotkaliście się z możliwością robienia w sklepach z ceramiką zdjęć? najchętniej popstrykałbym sobie to co będzie się względnie widziało, aby potem na spokojnie w domku wszystko sobie pooglądać, myslicie że taki numer przejdzie? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.06.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich, czy ktoś wie kiedy ta paskudna pogoda się zmieni maro74 kiedy zaczynasz??? Ponoc kanalizacja rusza u Was?? Kanalizacja sanitarna u nas już jest zrobiona. Teraz rusza deszczówka i woda. Jeśli chodzi o mój start to jeszce trochę muszę zaczekać bo dopiero pod koniec lipca mam mieć pozwolenie i jak do tego czasu sprzedam mieszkanie to ruszę pełną parą a jak nie sprzedam to będę dłubał na pół gwizdka, . Na początek będę stawiał płot z okorków to masz szczęście, u nas ani słychu o kanalizacji, a na szambo nie dadza ponoć pozwolenia, ochrona wód czy cos tam, dostali tylko ci wczesniej co składali o pozwolenie na budowe, jak nie było projektu kanalizacji A co do sprzedazy mieszkania nie chcesz w hacjendzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.06.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 temat na dziś : PODBITKA Na co zwracać uwagę przy zakupie podbitki drewnianej? Czy świerk jest o.k.? Czy kupowaliście pióro-wpust, czy bez pióra ? Czy cena 31,72 zł brutto/m2 (świerk,bez pióra) jest o.k.? Czy po zakupie maluje się ją tylko lakierobejcą, czy czymś jeszcze zabezpiecza ? Jakie preparaty ? wszystkie opinie - jak zwykle mile widziane ponoć dobry jest sadolin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.06.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 [ Dzięki... a pytanie z innej beczki.... czy spotkaliście się z możliwością robienia w sklepach z ceramiką zdjęć? najchętniej popstrykałbym sobie to co będzie się względnie widziało, aby potem na spokojnie w domku wszystko sobie pooglądać, myslicie że taki numer przejdzie? pozdrawiam m. a czemu nie gdybym miała cyfrowke to bym tak zrobiła i nawet bym nie pomyslala że to moze komus sie nie spodobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts