Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

[

Dzięki...

a pytanie z innej beczki.... czy spotkaliście się z możliwością robienia w sklepach z ceramiką zdjęć? najchętniej popstrykałbym sobie to co będzie się względnie widziało, aby potem na spokojnie w domku wszystko sobie pooglądać, myslicie że taki numer przejdzie?

pozdrawiam

m.

a czemu nie :lol: gdybym miała cyfrowke to bym tak zrobiła i nawet bym nie pomyslala że to moze komus sie nie spodobać :p

Ja kilkakrotnie robiłemfotki aranżacji łazienek i glazury i nikt mnie nie pogonił

W sobotę czeka mnie fotografowanie ułożonych kabli na ścianach bo w poniedziałek rozpoczynają tynkowanie. Czy może ktoś ma jakieś wskazówki odnośnie tych robienia takich zdjęć ?? Czy Waszym zdaniem wystarczy że za miarkę przyjąłem wielkość bloczków z których są ściany - chyba dokładniejszy przymiar nie będzie potrzebny ?

[

Dzięki...

a pytanie z innej beczki.... czy spotkaliście się z możliwością robienia w sklepach z ceramiką zdjęć? najchętniej popstrykałbym sobie to co będzie się względnie widziało, aby potem na spokojnie w domku wszystko sobie pooglądać, myslicie że taki numer przejdzie?

pozdrawiam

m.

a czemu nie :lol: gdybym miała cyfrowke to bym tak zrobiła i nawet bym nie pomyslala że to moze komus sie nie spodobać :p

Ja kilkakrotnie robiłemfotki aranżacji łazienek i glazury i nikt mnie nie pogonił

Ja też myślę, że spokojnie możesz robić zdjęcia, ale można przecież zapytać w sklepie. Na pewno nie będą mieć nic przeciwko temu. Warto poprosić o katalogi, w których są przykłady aranżacji.

Gdy kupowałam dachówkę w Kołbaskowie, to mieli tam również glazurę firm Paradyż i Tubądzin. Sprzedawczyni powiedziała żebym obejrzała sobie przykłady aranżacji np. w Hyper Glazur na Świerczewskiej, a potem zamówiła u Niej, bo będzie dużo taniej.

Pozdrowionka

Aleksandra

Witajcie

podpowiedzcie gdzie w Szczecinie jest największy wybór glazury i terakoty, najlepiej z zaaranżowanymi łazienkami, prosze podpowiedzcie... muszę trochę poobwozić żonkę po sklepach...

pozdrawiam

m.

Maksiu polecam bokaro na heyki, i dla podgladniecia aranzacji carmen na swierczewskiej

Witajcie

podpowiedzcie gdzie w Szczecinie jest największy wybór glazury i terakoty, najlepiej z zaaranżowanymi łazienkami, prosze podpowiedzcie... muszę trochę poobwozić żonkę po sklepach...

pozdrawiam

m.

Maksiu polecam bokaro na heyki, i dla podgladniecia aranzacji carmen na swierczewskiej

jutro się wybieramy :D obejrzymy :D

dzieki

pozdrawiam

m.

Gość Gosc123
Witajcie

pozdrawiam

m.

dzieki

pozdrawiam

m.

A ja jeszcze polecam Mak na Świerczewskiej (w podwórzu na rogu z Santocką) - ale wyższy pułap cenowy, Hiper na Świerczewskiej i Ceramik - albo na os. Słonecznym albo na... Świerczewskiej :o). Wiem też, że gdzieś na ul. Dąbskiej jest hurtownia polskich produktów. Aha i jeszcze Domex na ul. Nadodrzańskiej 10

Gość Gosc123

Witam,

czy ktoś z Was zgłaszał już zakończenie budowy? Jak to wygląda w praktyce? Na co zwracają uwagę, co można zbagatelizować, czym się martwić itd.?

A jakby ktoś jeszcze kończył budowę i składał papiery w goleniowskim Starostwie, to byłbym niezwykle szczęśliwy za wszelkie opisy :D

Witajcie

pozdrawiam

m.

dzieki

pozdrawiam

m.

A ja jeszcze polecam Mak na Świerczewskiej (w podwórzu na rogu z Santocką) - ale wyższy pułap cenowy, Hiper na Świerczewskiej i Ceramik - albo na os. Słonecznym albo na... Świerczewskiej :o). Wiem też, że gdzieś na ul. Dąbskiej jest hurtownia polskich produktów. Aha i jeszcze Domex na ul. Nadodrzańskiej 10

witaj

Stasiek czy moze juz mieszkacie???

pozdrow prosze Pauline z rodzinka..

Witam,

czy ktoś z Was zgłaszał już zakończenie budowy? Jak to wygląda w praktyce? Na co zwracają uwagę, co można zbagatelizować, czym się martwić itd.?

A jakby ktoś jeszcze kończył budowę i składał papiery w goleniowskim Starostwie, to byłbym niezwykle szczęśliwy za wszelkie opisy :D

u mnie dokladnie przygladal sie inspektor sprawom elektrycznym......

do domow jednorodzinnych nie przychodza...