dzióbek 28.06.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 28.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 [ Dzięki... a pytanie z innej beczki.... czy spotkaliście się z możliwością robienia w sklepach z ceramiką zdjęć? najchętniej popstrykałbym sobie to co będzie się względnie widziało, aby potem na spokojnie w domku wszystko sobie pooglądać, myslicie że taki numer przejdzie? pozdrawiam m. a czemu nie gdybym miała cyfrowke to bym tak zrobiła i nawet bym nie pomyslala że to moze komus sie nie spodobać Ja kilkakrotnie robiłemfotki aranżacji łazienek i glazury i nikt mnie nie pogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.06.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 W sobotę czeka mnie fotografowanie ułożonych kabli na ścianach bo w poniedziałek rozpoczynają tynkowanie. Czy może ktoś ma jakieś wskazówki odnośnie tych robienia takich zdjęć ?? Czy Waszym zdaniem wystarczy że za miarkę przyjąłem wielkość bloczków z których są ściany - chyba dokładniejszy przymiar nie będzie potrzebny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 28.06.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Hejka, i cieszyłam się "na darmo". Nadal nie mam PnB, bo Pani, która się tym zajmuje nie zdążyła dziś całego wypisać. Skończy jutro. Mam nadzieję, bo jeśli nie, to będę zła, a nie chcę. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 28.06.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 [ Dzięki... a pytanie z innej beczki.... czy spotkaliście się z możliwością robienia w sklepach z ceramiką zdjęć? najchętniej popstrykałbym sobie to co będzie się względnie widziało, aby potem na spokojnie w domku wszystko sobie pooglądać, myslicie że taki numer przejdzie? pozdrawiam m. a czemu nie gdybym miała cyfrowke to bym tak zrobiła i nawet bym nie pomyslala że to moze komus sie nie spodobać Ja kilkakrotnie robiłemfotki aranżacji łazienek i glazury i nikt mnie nie pogonił Ja też myślę, że spokojnie możesz robić zdjęcia, ale można przecież zapytać w sklepie. Na pewno nie będą mieć nic przeciwko temu. Warto poprosić o katalogi, w których są przykłady aranżacji. Gdy kupowałam dachówkę w Kołbaskowie, to mieli tam również glazurę firm Paradyż i Tubądzin. Sprzedawczyni powiedziała żebym obejrzała sobie przykłady aranżacji np. w Hyper Glazur na Świerczewskiej, a potem zamówiła u Niej, bo będzie dużo taniej. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.06.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 witam piatkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 29.06.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Piatek, piateczek, piatuniek Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 29.06.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam, pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 29.06.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Hejka! Witam wszystkich w piątkowe przedpołudnie. Na razie mam dobry humor, bo mam nadzieję, że dziś pani ze Starostwa skończy wypisywanie mojego PnB i nareszcie je dostanę! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 29.06.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Mam pytanko: Czy ktoś z Was robi wentylację mechaniczną i może kogoś polecić? ____________PozdrowionkaAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Może ktoś może polecić jakieś dobre biuro nieruchomości w celu zlecenia sprzedaży mieszkania. ja moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witajcie podpowiedzcie gdzie w Szczecinie jest największy wybór glazury i terakoty, najlepiej z zaaranżowanymi łazienkami, prosze podpowiedzcie... muszę trochę poobwozić żonkę po sklepach... pozdrawiam m. Maksiu polecam bokaro na heyki, i dla podgladniecia aranzacji carmen na swierczewskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 piateczkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witajcie podpowiedzcie gdzie w Szczecinie jest największy wybór glazury i terakoty, najlepiej z zaaranżowanymi łazienkami, prosze podpowiedzcie... muszę trochę poobwozić żonkę po sklepach... pozdrawiam m. Maksiu polecam bokaro na heyki, i dla podgladniecia aranzacji carmen na swierczewskiej jutro się wybieramy obejrzymy dzieki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.06.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Może ktoś może polecić jakieś dobre biuro nieruchomości w celu zlecenia sprzedaży mieszkania. ja moge No to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.06.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witajcie podpowiedzcie gdzie w Szczecinie jest największy wybór glazury i terakoty, najlepiej z zaaranżowanymi łazienkami, prosze podpowiedzcie... muszę trochę poobwozić żonkę po sklepach... pozdrawiam m. Maksiu polecam bokaro na heyki, i dla podgladniecia aranzacji carmen na swierczewskiej jutro się wybieramy obejrzymy dzieki pozdrawiam m. A ja jeszcze polecam Mak na Świerczewskiej (w podwórzu na rogu z Santocką) - ale wyższy pułap cenowy, Hiper na Świerczewskiej i Ceramik - albo na os. Słonecznym albo na... Świerczewskiej ). Wiem też, że gdzieś na ul. Dąbskiej jest hurtownia polskich produktów. Aha i jeszcze Domex na ul. Nadodrzańskiej 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.06.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam, czy ktoś z Was zgłaszał już zakończenie budowy? Jak to wygląda w praktyce? Na co zwracają uwagę, co można zbagatelizować, czym się martwić itd.? A jakby ktoś jeszcze kończył budowę i składał papiery w goleniowskim Starostwie, to byłbym niezwykle szczęśliwy za wszelkie opisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witajcie podpowiedzcie gdzie w Szczecinie jest największy wybór glazury i terakoty, najlepiej z zaaranżowanymi łazienkami, prosze podpowiedzcie... muszę trochę poobwozić żonkę po sklepach... pozdrawiam m. Maksiu polecam bokaro na heyki, i dla podgladniecia aranzacji carmen na swierczewskiej jutro się wybieramy obejrzymy dzieki pozdrawiam m. A ja jeszcze polecam Mak na Świerczewskiej (w podwórzu na rogu z Santocką) - ale wyższy pułap cenowy, Hiper na Świerczewskiej i Ceramik - albo na os. Słonecznym albo na... Świerczewskiej ). Wiem też, że gdzieś na ul. Dąbskiej jest hurtownia polskich produktów. Aha i jeszcze Domex na ul. Nadodrzańskiej 10 witaj Stasiek czy moze juz mieszkacie??? pozdrow prosze Pauline z rodzinka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam, czy ktoś z Was zgłaszał już zakończenie budowy? Jak to wygląda w praktyce? Na co zwracają uwagę, co można zbagatelizować, czym się martwić itd.? A jakby ktoś jeszcze kończył budowę i składał papiery w goleniowskim Starostwie, to byłbym niezwykle szczęśliwy za wszelkie opisy u mnie dokladnie przygladal sie inspektor sprawom elektrycznym...... do domow jednorodzinnych nie przychodza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 zapytanko i prosba gdyby ktos z was przyuwazyl ze jest gdzies tablica...dom na sprzedaz...byłabym wdzieczna za spisanie numeru....... dom w miescie ( obrzeza odpadaja) wykonczony, z ogrodem tez juz zrobionym,cena nie gra roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts