bryta 04.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ile płaciliście kierownikowi budowy? Mój chce za całość budowy 2.000 zł. To dużo czy normalnie? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Bardzo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Hejka! Mam PnB!!! Tak długo czekałam, że teraz nie mogę w to uwierzyć. Teraz tylko uprawomocnienie i ruszam. Nie mogę się doczekać. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Serdeczne gratulacje! A przy okazji zostałaś stałym bywalcem forum ! 2000zł to bardzo dobra cena, o ile kierownik rzeczywiście ma bywać często na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 04.07.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam wsystkich, cy ktoś z Was ma pokryty dach dachówką bitumiczną. Zastanawiam się jakie są opinie, wrażenia, jak ekipa sobie z tym poradziłą, czy efekt końcowy jest zadowalający. Proszę o info ja mam pokrycie jest fajne, szczelne, ciche! wazne jest aby gont byl sklejany (wulkanizowany) na jak najwiekszej powierzchni, nie ma co oszczedzac na materiale ekipa byla do kitu dopiero kolejna poprawiala efekt na zdjeciach pozdr witam, efekt mi się podoba, czy mogę prosić o namiary gdzie znajduje się ten dom. Objeździłam okolice ale nigdzie nie znalazłam z takim dachem. Chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 04.07.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ile płaciliście kierownikowi budowy? Mój chce za całość budowy 2.000 zł. To dużo czy normalnie? Pozdrowionka Aleksandra Czy mogę prosić o namiar na kierownika na priv? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 04.07.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Mam prośbę , czy mógłby mi ktoś przesłać listę rankingową, Klaus się nie odzywa a ja musze zorganizować nowych wykonawców bo nasi trochę przesadzili z wyceną swojej pracy Wyślij mi na priva swój adres internetowy. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Czy też mogę prosić? Ile płacieliście za projekty przyłączy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 04.07.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 M 3 Jak tam budowa Całkiem, całkiem - teraz jest lekka zadyszka. Częściowo przeze mnie, częściowo przez ekipe. Chłopaki za szybko wystartowali. Bylismy umowieni ze startem na ostatni tydzień czerwca a oni zaczeli (a ja nie stopowałem ) juz w polowie. W efekcie kilku dni brakuje by zakonczyc stan zero a mi by zostac bankrutem! Dalej nie wydolę na oszczednosciach, pozyczka, kolejnych pozyczkach i pozyczonych pozyczkach. Muszę w końcu dopiąć sprawe kredytu! Ciężko jest! witam-ja dopiero zaczynam http://www.z500.pl/index.php?projekt=14&ogolne=1&lustro=0 + garaz .czy orientowaliscie sie w sprawach kredytu? w jakim banku jest najkorzystniej? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaMarcin1719502044 04.07.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Hej - witam wszystkich. Nasza budowa ruszyła - niedługo wstawiamy okna potem idą instalacje. Macie jakieś kontatky na instalatorów co i wod-kan. I jakich cen można się spodziewać. I jak tam wygląda sprawa terminów? Chciałbym skończyć domek w tym roku. Domek 145m z garazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 04.07.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Czy jest ktoś kto zwalnia ekipę budującą pod koniec sierpnia ,może ją polecić i podać namiary?Może jeszcze ktoś się znajdzie kto zechce mi postawić w tym roku st surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 04.07.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam Widzę, że pojawiły się nowe osoby w naszym gronie, które serdecznie witam Aleksandra M05a gratuluję pozwolenia a co do kierownika to cena faktycznie nie wysoka. My naszemu płacimy 3.000 zł. A nasza budowa przez te deszcze się opóźnia bo nie mogą wejść z zagęszczarką ale mam nadzieję, że to się niebawem zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 04.07.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ile płaciliście kierownikowi budowy? Mój chce za całość budowy 2.000 zł. To dużo czy normalnie? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Wg mnie dobra cena!! Kwestia co za tę 2 tys. w zamian otrzymasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.07.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam Widzę, że pojawiły się nowe osoby w naszym gronie, które serdecznie witam Aleksandra M05a gratuluję pozwolenia a co do kierownika to cena faktycznie nie wysoka. My naszemu płacimy 3.000 zł. A nasza budowa przez te deszcze się opóźnia bo nie mogą wejść z zagęszczarką ale mam nadzieję, że to się niebawem zmieni Ja sie ciesze ze dach pokryli mi folia dachowa . Czy aby robic tynki trzeba sprawdzac wilgotnosc scian (przy tej pogodzie jest duza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.07.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam Wszystkich. Co tam Trobe u Ciebie, czy już skończyliście dom? Asia Lepiej nie pytaj, bo u mnie "do szkoły pod górkę i berecik przybity". Mam jednak nadzieję, że przeprowadzka będzie jesienią. Zresztą, jeśli będziecie w pobliżu, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.07.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ... Czy ja juz sie powinnam zacząć pakować???? ile potrzeba czasu na spakowanie ok 100 mkw ?? Ale 100m2 w jednej warstwie, czy kilku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.07.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ... Czy ktos z was robil tynki przed zamontowaniem okien Nie, ale można je robic, szczególnie jeśli mają byc okna drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.07.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Tylko pamietaj, by zaczac formalnosci duzo wczesniej. Lepiej miec zapas czasu na negocjacje, bo banki coraz czesciej dyktuja twardo swoje warunki. Gdzie wzięliście kredyt? Ja podchodzę do tematu jak pies do jeża, ale muszę się w końcu zdecydowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.07.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A czy wypozyczajac kibelek mozna wypozyczyc go na krotko Macie jakies amiary na takie firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.07.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Tylko pamietaj, by zaczac formalnosci duzo wczesniej. Lepiej miec zapas czasu na negocjacje, bo banki coraz czesciej dyktuja twardo swoje warunki. Gdzie wzięliście kredyt? Ja podchodzę do tematu jak pies do jeża, ale muszę się w końcu zdecydowac. to tak jak ja tez nie lubie kredytow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 04.07.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam wszystkich Na dniach chcę zakupic dachówkę na szałas Na razie na celowniku mam Robena czarno-brązową i potrzebuje informacji od osób które ją użytkują Poczytałem trochę na róznych forach o niej i niestety wychodzi ze to jednak nie najlepszy produkt,czy aby na pewno? Prosze o małą rade Mam Robena plus antracyt - wygląda nieźle. Ale "fachowcy" natłukli ich całe mnóstwo przy kładzeniu wrrrrr. W porównaniu z cementową zapłaciłem 2 500 zł więcej /200 m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 04.07.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Tylko pamietaj, by zaczac formalnosci duzo wczesniej. Lepiej miec zapas czasu na negocjacje, bo banki coraz czesciej dyktuja twardo swoje warunki. Gdzie wzięliście kredyt? Ja podchodzę do tematu jak pies do jeża, ale muszę się w końcu zdecydowac. Mam kredyt w Raiffeisenie, ktorego nie polecam. Nie polecam takze GE Money, wiecej mozna poczytac w historii naszej grupy i na moim blogu. Generalnie papierologia trwala zbyt dlugo i w koncu musialem wziac kredyt na nienajlepszych warunkach, bo inaczej budowa by stanela :/ Dlatego za sprawy kredytowe polecam zabrac sie z odpowiednim wyprzedzeniem. Mysle, ze 2 miesiace wcale nie beda przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 04.07.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Mam prośbę , czy mógłby mi ktoś przesłać listę rankingową, Klaus się nie odzywa a ja musze zorganizować nowych wykonawców bo nasi trochę przesadzili z wyceną swojej pracy Wyślij mi na priva swój adres internetowy. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Czy też mogę prosić? Ile płacieliście za projekty przyłączy ?? Czy w tym szacownym gronie nikt nie robił projektów przyłączy? Ponawiam prośbę o "listę Klausa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts