Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Tylko pamietaj, by zaczac formalnosci duzo wczesniej. Lepiej miec zapas czasu na negocjacje, bo banki coraz czesciej dyktuja twardo swoje warunki.

Gdzie wzięliście kredyt? Ja podchodzę do tematu jak pies do jeża, ale muszę się w końcu zdecydowac.

Ja składam wnioski do Kredyt Banku, Fortisa i Nordei. Na wszelki wypadek złożę jeszcze w PKO BP.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Mam prośbę :D , czy mógłby mi ktoś przesłać listę rankingową, Klaus się nie odzywa a ja musze zorganizować nowych wykonawców bo nasi trochę przesadzili z wyceną swojej pracy

Wyślij mi na priva swój adres internetowy.

Pozdrowionka

Aleksandra

Czy też mogę prosić?

Ile płacieliście za projekty przyłączy ??

Czy w tym szacownym gronie nikt nie robił projektów przyłączy?

Ponawiam prośbę o "listę Klausa"

Robił ale np. miał to wszystko w jednej cenie za adaptację projektu :-)

Witam Wszystkich.

Co tam Trobe u Ciebie, czy już skończyliście dom? Asia

Lepiej nie pytaj, bo u mnie "do szkoły pod górkę i berecik przybity". Mam jednak nadzieję, że przeprowadzka będzie jesienią. Zresztą, jeśli będziecie w pobliżu, zapraszam.

Chętnie skorzystamy ale wcześniej zadzwonimy. Na razie ja z dziećmi jadę "wypoczywać" a Robert pracuje. Asia

Jesli ktos rozwaza zakup kominow systemowych IBF, to zapraszam do lektury mojego bloga.

W skrocie - nie polecam.

Ja widziałem, że kupiłeś i już się przymierzałem do szczegółowych pytań ale ... widze, że szczegóły w blogu. Spieszę się zapoznać.

A czy wypozyczajac kibelek mozna wypozyczyc go na krotko :lol:

Macie jakies amiary na takie firmy :lol:

Na krótko, to znaczy na ile? U mnie było ok. 1/2 roku - Firma Gigant (095) 73 21 857.

Transnet - Police 312 11 20 lub 21

Zapisze dzieki .

Blizej nie ma takich firm na prawobrzezu :roll:

Na krotko to znaczy nie dluzej niz 3-4 mies .

Witam grupkę :lol:

Niedawno u niektórych pojawiły sie gniazdka, niestety u mnie tez w nocy zagościły ptaszki :x Co mam z tym zrobić, wynieść do lasu, wezwać kogos?? Co Wy zrobiliście ze swoimi dzikimi lokatorami? :-?

Eksmisja z ciężkim sercem :roll: . Próbowały jeszcze ze dwa razy na nowo uwić gniazda, aż ociepliliśmy poddasze i elewacje i zatkaliśmy szpary.

A czy wypozyczajac kibelek mozna wypozyczyc go na krotko :lol:

Macie jakies amiary na takie firmy :lol:

Na krótko, to znaczy na ile? U mnie było ok. 1/2 roku - Firma Gigant (095) 73 21 857.

Transnet - Police 312 11 20 lub 21

Zapisze dzieki .

Blizej nie ma takich firm na prawobrzezu :roll:

Na krotko to znaczy nie dluzej niz 3-4 mies .

Gigant jest z Gorzowa, więc na prawobrzeże ma nawet bliżej niż do mnie 8) . Na początku była właśnie mowa o 3-4 miesiącach, ale przedłużyliśmy dzierżawę.