M3 04.07.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Tylko pamietaj, by zaczac formalnosci duzo wczesniej. Lepiej miec zapas czasu na negocjacje, bo banki coraz czesciej dyktuja twardo swoje warunki. Gdzie wzięliście kredyt? Ja podchodzę do tematu jak pies do jeża, ale muszę się w końcu zdecydowac. Ja składam wnioski do Kredyt Banku, Fortisa i Nordei. Na wszelki wypadek złożę jeszcze w PKO BP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 04.07.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Mam prośbę , czy mógłby mi ktoś przesłać listę rankingową, Klaus się nie odzywa a ja musze zorganizować nowych wykonawców bo nasi trochę przesadzili z wyceną swojej pracy Wyślij mi na priva swój adres internetowy. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Czy też mogę prosić? Ile płacieliście za projekty przyłączy ?? Czy w tym szacownym gronie nikt nie robił projektów przyłączy? Ponawiam prośbę o "listę Klausa" Robił ale np. miał to wszystko w jednej cenie za adaptację projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 04.07.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Jesli ktos rozwaza zakup kominow systemowych IBF, to zapraszam do lektury mojego bloga. W skrocie - nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 04.07.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam wieczorkiem. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 04.07.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam Wszystkich. Co tam Trobe u Ciebie, czy już skończyliście dom? Asia Lepiej nie pytaj, bo u mnie "do szkoły pod górkę i berecik przybity". Mam jednak nadzieję, że przeprowadzka będzie jesienią. Zresztą, jeśli będziecie w pobliżu, zapraszam. Chętnie skorzystamy ale wcześniej zadzwonimy. Na razie ja z dziećmi jadę "wypoczywać" a Robert pracuje. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 04.07.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Jesli ktos rozwaza zakup kominow systemowych IBF, to zapraszam do lektury mojego bloga. W skrocie - nie polecam. Ja widziałem, że kupiłeś i już się przymierzałem do szczegółowych pytań ale ... widze, że szczegóły w blogu. Spieszę się zapoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 04.07.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam Jesli ktos rozwaza zakup kominow systemowych IBF, to zapraszam do lektury mojego bloga. W skrocie - nie polecam. Hmm. Piszesz ze miales problemy z dostawca i sama firma, co d ojakosci komina na tym etapie tez masz zastrzezenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 04.07.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Do wszystkich pytanko "z innej beczki": czy ktoś ma jakieś doświadczenia z oknami Oknoplast Kraków? Widziałem, że rozprowadza je Eko-Dom i mocno propaguje. Czekam na wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 04.07.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 zainstalowałem okna drewniane w niezłej ceniePCV wycenili mi na 14 tysKowalscy na 26 tysja dałem za swoje 20 tysjakość dla mnie OK - sosna !dla zainteresowanych namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ile w palecie jest przecietnie sztuk cegly klinkierowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.07.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam grupkę Niedawno u niektórych pojawiły sie gniazdka, niestety u mnie tez w nocy zagościły ptaszki Co mam z tym zrobić, wynieść do lasu, wezwać kogos?? Co Wy zrobiliście ze swoimi dzikimi lokatorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A czy wypozyczajac kibelek mozna wypozyczyc go na krotko Macie jakies amiary na takie firmy Na krótko, to znaczy na ile? U mnie było ok. 1/2 roku - Firma Gigant (095) 73 21 857. Transnet - Police 312 11 20 lub 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.07.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A czy wypozyczajac kibelek mozna wypozyczyc go na krotko Macie jakies amiary na takie firmy Na krótko, to znaczy na ile? U mnie było ok. 1/2 roku - Firma Gigant (095) 73 21 857. Transnet - Police 312 11 20 lub 21 Zapisze dzieki . Blizej nie ma takich firm na prawobrzezu Na krotko to znaczy nie dluzej niz 3-4 mies . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.07.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam grupkę Niedawno u niektórych pojawiły sie gniazdka, niestety u mnie tez w nocy zagościły ptaszki Co mam z tym zrobić, wynieść do lasu, wezwać kogos?? Co Wy zrobiliście ze swoimi dzikimi lokatorami? Eksmisja z ciężkim sercem . Próbowały jeszcze ze dwa razy na nowo uwić gniazda, aż ociepliliśmy poddasze i elewacje i zatkaliśmy szpary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A czy wypozyczajac kibelek mozna wypozyczyc go na krotko Macie jakies amiary na takie firmy Na krótko, to znaczy na ile? U mnie było ok. 1/2 roku - Firma Gigant (095) 73 21 857. Transnet - Police 312 11 20 lub 21 Zapisze dzieki . Blizej nie ma takich firm na prawobrzezu Na krotko to znaczy nie dluzej niz 3-4 mies . Gigant jest z Gorzowa, więc na prawobrzeże ma nawet bliżej niż do mnie . Na początku była właśnie mowa o 3-4 miesiącach, ale przedłużyliśmy dzierżawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.07.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Maggi Widze ze juz otynkowalas elewacje bardzo ladna podbitka .Tak sie zastanawiam jakadac u mnie czy taka ciemna jak okna czy inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dodałam do swojej strony kilka nowych zdjęć z prac ociepleniowych. Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dodałam do swojej strony kilka nowych zdjęć z prac ociepleniowych. Zapraszam do oglądania To jaki tynk wybralas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 04.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Czy w tym szacownym gronie nikt nie robił projektów przyłączy? Ponawiam prośbę o "listę Klausa" U mnie było w cenie całej adaptacji, ale wiem, że kosztowały 1500 zł. Wyślij mi adres internetowy na priva. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.07.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dodałam do swojej strony kilka nowych zdjęć z prac ociepleniowych. Zapraszam do oglądania To jaki tynk wybralas W końcu mineralny Knaufa, na razie bez malowania. Zaczęłam robić systemem Knaufowskim (siatka i klej), więc stwierdziłam, że resztę też dam tego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts