Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam grupkę :lol:

Niedawno u niektórych pojawiły sie gniazdka, niestety u mnie tez w nocy zagościły ptaszki :x Co mam z tym zrobić, wynieść do lasu, wezwać kogos?? Co Wy zrobiliście ze swoimi dzikimi lokatorami? :-?

Eksmisja z ciężkim sercem :roll: . Próbowały jeszcze ze dwa razy na nowo uwić gniazda, aż ociepliliśmy poddasze i elewacje i zatkaliśmy szpary.

u mnie do tej pory było ok, ale ostatnio grad przerwał mi folie na oknie dachowym i jest dziura. Bede musiała sie do kogos uśmiechnąc, ja nie mam sumienia :-?

Witam

Jesli ktos rozwaza zakup kominow systemowych IBF, to zapraszam do lektury mojego bloga.

W skrocie - nie polecam.

Hmm. Piszesz ze miales problemy z dostawca i sama firma, co d ojakosci komina na tym etapie tez masz zastrzezenia ??

Co do jakosci nie mam zastrzezen. Kominy prezentuja sie naprawde solidnie. Szkoda tylko, ze firma IBF korzysta z koniunktury, a koncowego klienta ma nawyrazniej gleboko w powazaniu.

Witam wsystkich,

cy ktoś z Was ma pokryty dach dachówką bitumiczną. Zastanawiam się jakie są opinie, wrażenia, jak ekipa sobie z tym poradziłą, czy efekt końcowy jest zadowalający.

Proszę o info

ja mam :)

pokrycie jest fajne, szczelne, ciche!

wazne jest aby gont byl sklejany (wulkanizowany) na jak

najwiekszej powierzchni, nie ma co oszczedzac na materiale

ekipa byla do kitu dopiero kolejna poprawiala

efekt na zdjeciach

pozdr

witam,

efekt mi się podoba, czy mogę prosić o namiary gdzie znajduje się ten dom. Objeździłam okolice ale nigdzie nie znalazłam z takim dachem.

Chętnie zobaczę.

priv!

Mam prośbę :D , czy mógłby mi ktoś przesłać listę rankingową, Klaus się nie odzywa a ja musze zorganizować nowych wykonawców bo nasi trochę przesadzili z wyceną swojej pracy

Wyślij mi na priva swój adres internetowy.

Pozdrowionka

Aleksandra

Czy też mogę prosić?

Ile płacieliście za projekty przyłączy ??

Ja płaciłam po 350 zł od sztuki, rok temu. Może teraz zdrożało?

Czy w tym szacownym gronie nikt nie robił projektów przyłączy?

Ponawiam prośbę o "listę Klausa"

600-700zl / przyłącze

Witam, ale paskudna pogoda :roll: !

bryta, a jaki będziesz miała dach? Myślę, że deskę czołową i podbitkę można zharmonizować z kolorem stolarki albo dachu, albo otynkować pod kolor elewacji. Do innych zestawień kolorystycznych brakuje mi wyobraźni 8).

Witam wszystkich .

Dachowke bede miala wisniowo-brazowa (w zaleznosci od swiatla ) okna ciemny braz tynki chcielismy zolto-budyniowe

bryta, a jaki będziesz miała dach? Myślę, że deskę czołową i podbitkę można zharmonizować z kolorem stolarki albo dachu, albo otynkować pod kolor elewacji. Do innych zestawień kolorystycznych brakuje mi wyobraźni 8).

masz Robena antracyt ?

jaki będzie kolor elewacji ?

masz Robena antracyt ?

jaki będzie kolor elewacji ?

Nie wisnie glazurowana creatona :lol: