dobrzykowice 08.03.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Roman zaprosiłabym ale ja samotna kobietka mężuś wraca w czerwcu...wiec musze sama te podłogi sasiad też do tej pracy się może nadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dobrzyku miły.... sasiada niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 08.03.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 dobrzykowice! Takie rady są złe. Sąsiad to ogródek, psa przypilnować, gałęzie przyciąć w ogrodzie itp. Od innych prac są fachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 08.03.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 dobrzykowice! Takie rady są złe. Sąsiad to ogródek, psa przypilnować, gałęzie przyciąć w ogrodzie itp. Od innych prac są fachowcy. masz na myśli Siebie czy mi sie tylko wydaje ? Teska - niedługo macie spotkanie, idealna okazja do wyznaczenia wśród panów tygodniowych dyżurów Słyszałem, że mężczyźni z okolic Szczecina są bardzo uczynni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.03.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 A RomanW namieszał... i zniknął, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 08.03.2004 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 ooooooooo............. już wtorek! A tak było pięknie! Jak ten czas leci! Na osłodę po wczorajszym dniu polecam płytę CD "Soyka Sings Love Songs". Sprawdzone - pomaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.03.2004 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ktoś tu nie może spać Witaj we wtorek ... a ja słucham Marillion - cover my eyes tez polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 09.03.2004 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Witaj Linka! Krzyczą na mnie to nie śpię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Witajcie.... widze ze forumowe zycie nocne kwitnie no i dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 09.03.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 cześć,posłuchajcie, jakie mają podejście do życiahttp://www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.03.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Witam i zamawiam ładną pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.03.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 witam wszystkich wtorkowo Spotkanie 12 marca - piątek w IMOLI ul. Parkowa godz. 18.30[/b] [/b] o jak super, dopiero teraz doczytałam, że 18.30 więc moje szanse, że zdążę obrócić Szczecin-Poznań-Szczecin wzrastają, a zresztą przecież trochę tam posiedzicie, więc nawet jak się spóźnię, to jakiś kufelek piwa znajdzie się jeszcze dla mnie życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.03.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Witam SP - i jak mury rosną????? ja sprzatam. Dobrzyku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.03.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 aha mam pytanko czy macie kogos kto układa drewniane podłogi??? pilnie szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.03.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 cześć, posłuchajcie, jakie mają podejście do życia http://www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf uśmiałam się, niezły ten motylek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.03.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Teska, rosną oj rosną.Trochę poczytałam forum i nie wiem na co mamy się szykować.Chcieliśmy z Markiem zrobić ci nalot, ale może wpierw zadzwonię.Poczty od ciebie nie otrzymałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.03.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Tak wogóle, to chyba zamieszkam na tej budowie. Wczoraj pojechaliśmy i okazało się, że nie mamy okien we wiatrołapie, ale już są. Poza tym ekipa bez większych zastrzeżen, na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.03.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 SP jeszcze raz wysle, kurcze pare osób juz mi to mowi ze nie dostali meili...hmm spróbuje raz jeszcze ... Nalocik - mozecie zrobić..tylko wczesniej fonik czy gdzies nie wyszłam...jestem na budowie od rana do poznego popołudnia.. Napisze melia na priv moze z adresem cos pomieszałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.03.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 MAKSIU to Ty tez pewnie nic nie dostałes?? czy po prostu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 teska: gdybym cos dostal napewno już byś dostała linki do wkleienia.. i twoja insynuacja jest poprostu nie na miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts