Didi 05.07.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witajcie, długo mnie tu nie było widzę parę nowych twarzy Józia S. co u Ciebie? kolejny dom zamierzasz budować? kilka osób poszło już w Twoje ślady np. Jolly ( ja też mam drugą budowę ale nie domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 05.07.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Już mam dosyć pada i pada No właśnie. A ja będę budować w Mierzynie, gdzie wody gruntowe są wysokie. Okropnie się boję wykopu, że będzie mnóstwo wody i dojdą dodatkowe koszty przy "zerówce". Może ktoś zna prognozę długoterminową na to lato? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.07.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam! Już mam dosyć pada i pada Ja powiem tak delikatnie, że też mam dosyć, ale aż mi się cisną inne określenia na tą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Józia S. co u Ciebie? kolejny dom zamierzasz budować? kilka osób poszło już w Twoje ślady np. Jolly ( ja też mam drugą budowę ale nie domu) Wiesz Didi, że chodzi mi to po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 05.07.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Didi napisał: Witam! Już mam dosyć pada i pada Ja powiem tak delikatnie, że też mam dosyć, ale aż mi się cisną inne określenia na tą pogodę Zgadzam się z Wami w 100% przez te deszcze ledwo co rozpoczęte prace a już musiały bć wstrzymane buuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Józia S. co u Ciebie? kolejny dom zamierzasz budować? kilka osób poszło już w Twoje ślady np. Jolly ( ja też mam drugą budowę ale nie domu) Wiesz Didi, że chodzi mi to po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.07.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A u mnie zaczyna przypominac domek http://images28.fotosik.pl/17/ff8d990aad34d3ed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 05.07.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Do Bryty: Piękny dom! Bardzo mi się takie proste budynki podobają. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 05.07.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Didi napisał: Witam! Już mam dosyć pada i pada Ja powiem tak delikatnie, że też mam dosyć, ale aż mi się cisną inne określenia na tą pogodę Zgadzam się z Wami w 100% przez te deszcze ledwo co rozpoczęte prace a już musiały bć wstrzymane buuuuuuuuu Ja bylem dzisiaj rano na budowie i malo nie utonalem. Ciekawe ile mi dom bedzie schnac. Stan na dzien dzisiejszy, to kaluze na stropie i na posadzce na dole oraz wokol domu. O ociekajacych scianach nie wspomne. Szkoda, ze nie udalo sie wczesniej zadaszyc :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Do Bryty: Piękny dom! Bardzo mi się takie proste budynki podobają. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Byl jeszcze okres ze marzylo sie o domu z wiekszym rozmachem ale teraz przy tym cenowym szale dziekuje mezowi ze wybralismy prosty zwykly domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.07.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Didi napisał: Witam! Już mam dosyć pada i pada Ja powiem tak delikatnie, że też mam dosyć, ale aż mi się cisną inne określenia na tą pogodę Zgadzam się z Wami w 100% przez te deszcze ledwo co rozpoczęte prace a już musiały bć wstrzymane buuuuuuuuu Ja bylem dzisiaj rano na budowie i malo nie utonalem. Ciekawe ile mi dom bedzie schnac. Stan na dzien dzisiejszy, to kaluze na stropie i na posadzce na dole oraz wokol domu. O ociekajacych scianach nie wspomne. Szkoda, ze nie udalo sie wczesniej zadaszyc :/ tez sie tym martwie u mnie beton kom. Myslisz ze jak by bylo takie lato to trzeba bedzie dosuszac przy tynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.07.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy ktos z was ma wzor umowy z dekarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.07.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam Melduję że tynki się wykonują. Dalej poszukuje ekipy do wykonania elewacji !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.07.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam Melduję że tynki się wykonują. Dalej poszukuje ekipy do wykonania elewacji !! To coraz blizej do konca .Na jakie sie zdecydowales i z czego bonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.07.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A u mnie zaczyna przypominac domek http://images28.fotosik.pl/17/ff8d990aad34d3ed.jpg bryta -piekna chalupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.07.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam Melduję że tynki się wykonują. Dalej poszukuje ekipy do wykonania elewacji !! To coraz blizej do konca .Na jakie sie zdecydowales i z czego bonie Tynki "niestety" gipsowe. Jeśli chodzi o bonie to styropian, jednak sąsiad Klaus mi odradza że będzie się brudziła szybciej elewacja Niestety instalator WOD-KAN wejdzie 7 dni później niż założyłem czyli 23.07 zamiast 16.07 - no ale cóż kiedyś musi być ten pierwszy poślizg , mam nadzieję że to będzie jednocześnie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.07.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Bodekku dzieki Tomadyna widzialam ze gotowe bonie ma tez firma sto ta od tynku ale nie drazylam tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.07.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam Melduję że tynki się wykonują. Dalej poszukuje ekipy do wykonania elewacji !! priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.07.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam, ale paskudna pogoda ! bryta, a jaki będziesz miała dach? Myślę, że deskę czołową i podbitkę można zharmonizować z kolorem stolarki albo dachu, albo otynkować pod kolor elewacji. Do innych zestawień kolorystycznych brakuje mi wyobraźni . Witam wszystkich . Dachowke bede miala wisniowo-brazowa (w zaleznosci od swiatla ) okna ciemny braz tynki chcielismy zolto-budyniowe Ja bym wzięła deseczkę pomalowaną próbką bejcy w kolorze okien i drugą w kolorze dachu (bodajże drewnochron mahoń ma taki rubinowo-brązowy kolor) i przyłożyła do połaci dachu. Bardzo ładny domek, a jeszcze ten las w tle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.07.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam, ale paskudna pogoda ! bryta, a jaki będziesz miała dach? Myślę, że deskę czołową i podbitkę można zharmonizować z kolorem stolarki albo dachu, albo otynkować pod kolor elewacji. Do innych zestawień kolorystycznych brakuje mi wyobraźni . Witam wszystkich . Dachowke bede miala wisniowo-brazowa (w zaleznosci od swiatla ) okna ciemny braz tynki chcielismy zolto-budyniowe Ja bym wzięła deseczkę pomalowaną próbką bejcy w kolorze okien i drugą w kolorze dachu (bodajże drewnochron mahoń ma taki rubinowo-brązowy kolor) i przyłożyła do połaci dachu. Bardzo ładny domek, a jeszcze ten las w tle... Z tego Lasu z trzech stron to sie ciesze najbardziej dzialka jak marzenie Mam deseczke trzeba bedzie pojezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts