Maggie 05.07.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Jeśli chodzi o bonie to styropian, jednak sąsiad Klaus mi odradza że będzie się brudziła szybciej elewacja tomadyna, a czy Klaus wspominał coś może o uaktualnieniu i rozesłaniu listy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.07.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Maggie i Dzióbek - DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.07.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 OGŁOSZONKO Mam do zbycia 2 palety BK24Solec Kujawski do odbioru na Bezrzeczu - jak potrzebowałem to nie mogłem dostać, teraz mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 05.07.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam Potrzebuje namiaru na wełne mineralną do elewacji. Wełny na dach jest wszedzie całkiem sporo ale na elewacje straszą mnie terminami do 6 miesięcy Szukam około 160 m2 o grubości 15 cm Może coś się Komuś obiło o uszy albo jakiś namiar na skład budowlany w Niemczech w okolicach Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.07.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy robiac instalacje elektryczna sami kupowaliscie materialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.07.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy robiac instalacje elektryczna sami kupowaliscie materialy my częściowo tak. Kabel i peszel wychodziły najtaniej w Castoramie. Inne duperelki elektryk kupował w hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.07.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 OGŁOSZONKO Mam do zbycia 2 palety BK24Solec Kujawski do odbioru na Bezrzeczu - jak potrzebowałem to nie mogłem dostać, teraz mi zostało A ja mam do oddania w dobre ręce drzwi na budowę 80-tki z ościeżnicą stalową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 05.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam Melduję że tynki się wykonują. Dalej poszukuje ekipy do wykonania elewacji !! To coraz blizej do konca .Na jakie sie zdecydowales i z czego bonie Tynki "niestety" gipsowe. Jeśli chodzi o bonie to styropian, jednak sąsiad Klaus mi odradza że będzie się brudziła szybciej elewacja Niestety instalator WOD-KAN wejdzie 7 dni później niż założyłem czyli 23.07 zamiast 16.07 - no ale cóż kiedyś musi być ten pierwszy poślizg , mam nadzieję że to będzie jednocześnie ostatni "Pierwsze opóźnienie o 7 dni" !!!! pozazdrościć moja ekipa stanu surowego zeszła 2 mce później a ja i tak się cieszę że już. No cóż kolejny dowód na prawdziwosć teorii względności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 05.07.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam Potrzebuje namiaru na wełne mineralną do elewacji. Wełny na dach jest wszedzie całkiem sporo ale na elewacje straszą mnie terminami do 6 miesięcy Szukam około 160 m2 o grubości 15 cm Może coś się Komuś obiło o uszy albo jakiś namiar na skład budowlany w Niemczech w okolicach Szczecina PSB Mierzyn. Dostałem lamelę 12 bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 05.07.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy robiac instalacje elektryczna sami kupowaliscie materialy tylko osprzęt - na allegro na kablach i puszkach nie zaoszczedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 05.07.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 OGŁOSZONKO Mam do zbycia 2 palety BK24Solec Kujawski do odbioru na Bezrzeczu - jak potrzebowałem to nie mogłem dostać, teraz mi zostało A ja mam do oddania w dobre ręce drzwi na budowę 80-tki z ościeżnicą stalową . wrrrr szukałem 2 tygodnie temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 05.07.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy robiac instalacje elektryczna sami kupowaliscie materialy Mój elektryk twierdzi że takich upustów to ja nie dostane w hurtowni jak on więc on kupuje materiały na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 05.07.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy robiac instalacje elektryczna sami kupowaliscie materialy Mój elektryk twierdzi że takich upustów to ja nie dostane w hurtowni jak on więc on kupuje materiały na siebie. niech ci pokaże które rzeczy kupił z duzym rabatem /na którym ty korzystasz a nie on :)/ z pewnoscią znajdziesz ten towar w podobnej cenie na rynku - wiem z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.07.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 OGŁOSZONKO Mam do zbycia 2 palety BK24Solec Kujawski do odbioru na Bezrzeczu - jak potrzebowałem to nie mogłem dostać, teraz mi zostało A ja mam do oddania w dobre ręce drzwi na budowę 80-tki z ościeżnicą stalową . wrrrr szukałem 2 tygodnie temu a ja się już raz przecież ogłaszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 05.07.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Słuchajcie o co chodzi z tym opijaniem wieźby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Słuchajcie o co chodzi z tym opijaniem wieźby. jak to o co - jak nie "podlejecie" więźby, to się rozeschnie i wypaczy a tak na poważnie to po skończeniu więźby wiesza się wiechę i to jest moment tradycyjnego opijania przyszłości domu, ekipy budowlanej etc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.07.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy robiac instalacje elektryczna sami kupowaliscie materialy Mój elektryk twierdzi że takich upustów to ja nie dostane w hurtowni jak on więc on kupuje materiały na siebie. niech ci pokaże które rzeczy kupił z duzym rabatem /na którym ty korzystasz a nie on :)/ z pewnoscią znajdziesz ten towar w podobnej cenie na rynku - wiem z doświadczenia potwierdzam, wiele rzeczy można w castoramie kupić taniej niż fachowiec kupi ze swoim rabatem w hurtowni. a czasami w hurtowni można dostać większy rabat niż fachowiec - płatność od ręki gotówką plus oświadczenie, że na allegro czy castoramie można kupić taniej mocno zbija cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 05.07.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Słuchajcie o co chodzi z tym opijaniem wieźby. jak to o co - jak nie "podlejecie" więźby, to się rozeschnie i wypaczy a tak na poważnie to po skończeniu więźby wiesza się wiechę i to jest moment tradycyjnego opijania przyszłości domu, ekipy budowlanej etc.... Krótko mówiac mam postawic flaszke ekipie , juz teraz wiem czemu tak czekaja na ta wiechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 05.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 szydas jak tam stajk u was w Szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.07.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Słuchajcie o co chodzi z tym opijaniem wieźby. jak to o co - jak nie "podlejecie" więźby, to się rozeschnie i wypaczy a tak na poważnie to po skończeniu więźby wiesza się wiechę i to jest moment tradycyjnego opijania przyszłości domu, ekipy budowlanej etc.... Szydas może podać jakiej firmy masz tynk, a szczególnie numer kolorku, bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts