dzióbek 05.07.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam Potrzebuje namiaru na wełne mineralną do elewacji. Wełny na dach jest wszedzie całkiem sporo ale na elewacje straszą mnie terminami do 6 miesięcy Szukam około 160 m2 o grubości 15 cm Może coś się Komuś obiło o uszy albo jakiś namiar na skład budowlany w Niemczech w okolicach Szczecina ja tez szukam 250m2, moze przy wiekszym zamowieniu hurtownie by sie bardziej postarały, potrzebuje na wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.07.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Słuchajcie o co chodzi z tym opijaniem wieźby. jak to o co - jak nie "podlejecie" więźby, to się rozeschnie i wypaczy a tak na poważnie to po skończeniu więźby wiesza się wiechę i to jest moment tradycyjnego opijania przyszłości domu, ekipy budowlanej etc.... Krótko mówiac mam postawic flaszke ekipie , juz teraz wiem czemu tak czekaja na ta wiechę flaszke i grillka, bo na pusty żołądek to nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.07.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam trobe priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.07.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy robiac instalacje elektryczna sami kupowaliscie materialy Mój elektryk twierdzi że takich upustów to ja nie dostane w hurtowni jak on więc on kupuje materiały na siebie. niech ci pokaże które rzeczy kupił z duzym rabatem /na którym ty korzystasz a nie on :)/ z pewnoscią znajdziesz ten towar w podobnej cenie na rynku - wiem z doświadczenia potwierdzam, wiele rzeczy można w castoramie kupić taniej niż fachowiec kupi ze swoim rabatem w hurtowni. a czasami w hurtowni można dostać większy rabat niż fachowiec - płatność od ręki gotówką plus oświadczenie, że na allegro czy castoramie można kupić taniej mocno zbija cenę witam czyli smiało można kupowac w castoramie osprzet elektryczny?nie szukajac gdzies o wiele tanszych tego samego producenta-nie chce mi sie latac za tymi pierdołami.A jesli chodzi o hurtownie to także udało mi sie wynegocjowac lepsze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.07.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 tomadyna, a czy Klaus wspominał coś może o uaktualnieniu i rozesłaniu listy? Klaus ostatnio ostro buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.07.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam tomadyna, a czy Klaus wspominał coś może o uaktualnieniu i rozesłaniu listy? Klaus ostatnio ostro buduje Scigacie sie ?? Czemu tynk gipsowy jest be? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.07.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 szydas jak tam stajk u was w Szpitalu? oficjalnie ciągle trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.07.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Słuchajcie o co chodzi z tym opijaniem wieźby. jak to o co - jak nie "podlejecie" więźby, to się rozeschnie i wypaczy a tak na poważnie to po skończeniu więźby wiesza się wiechę i to jest moment tradycyjnego opijania przyszłości domu, ekipy budowlanej etc.... Szydas może podać jakiej firmy masz tynk, a szczególnie numer kolorku, bardzo mi sie podoba tynk mamy caparola kupiony sawisie, ale numer koloru podam jak wrócę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam tomadyna, a czy Klaus wspominał coś może o uaktualnieniu i rozesłaniu listy? Klaus ostatnio ostro buduje Scigacie sie ?? Czemu tynk gipsowy jest be? poszukaj na forum, wiele razy o tym pisano. w skrócie: -miękki i łatwo go uszkodzić -nie oddycha i gromadzi wilgoć -żre wszystkie niezabezpieczone żelastwo -nie znajdziesz kabla zwykłym detektorem ma oczywiście zalety, ale o nie nie pytałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.07.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Słuchajcie o co chodzi z tym opijaniem wieźby. jak to o co - jak nie "podlejecie" więźby, to się rozeschnie i wypaczy a tak na poważnie to po skończeniu więźby wiesza się wiechę i to jest moment tradycyjnego opijania przyszłości domu, ekipy budowlanej etc.... Szydas może podać jakiej firmy masz tynk, a szczególnie numer kolorku, bardzo mi sie podoba tynk mamy caparola kupiony sawisie, ale numer koloru podam jak wrócę do domu dzięki, będe wdzięczna bo na małych próbkach to wyglada inaczej, niz na dużej powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.07.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam tomadyna, a czy Klaus wspominał coś może o uaktualnieniu i rozesłaniu listy? Klaus ostatnio ostro buduje Scigacie sie ?? Czemu tynk gipsowy jest be? poszukaj na forum, wiele razy o tym pisano. w skrócie: -miękki i łatwo go uszkodzić -nie oddycha i gromadzi wilgoć -żre wszystkie niezabezpieczone żelastwo -nie znajdziesz kabla zwykłym detektorem ma oczywiście zalety, ale o nie nie pytałeś W odpowedzi: - fakt, po 3 latach z górką potwierdzam, w tym roku robilismy "remont" ścian przy schodach - tego nie wiem, ale nic nie zauważyłam - póki co karnisze ze ścian mi nie odpadają - tu musze zaprotestować, zwykły detektor kupiony w realu za 2 zł sobie spokojnie radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.07.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Słuchajcie o co chodzi z tym opijaniem wieźby. jak to o co - jak nie "podlejecie" więźby, to się rozeschnie i wypaczy a tak na poważnie to po skończeniu więźby wiesza się wiechę i to jest moment tradycyjnego opijania przyszłości domu, ekipy budowlanej etc.... Szydas może podać jakiej firmy masz tynk, a szczególnie numer kolorku, bardzo mi sie podoba tynk mamy caparola kupiony sawisie, ale numer koloru podam jak wrócę do domu Jak bys jeszcze przy zerknieciu na rachunek zobaczyl namiary na serwis byla bym wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.07.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.07.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 W jakiej agencji ubezpieczyliście dom?? Może ktos da namiary na agenta który przyjedzie do Polic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.07.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 pozdrawiam piatkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 06.07.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam Wszystkich Nareszcie piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.07.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 W jakiej agencji ubezpieczyliście dom?? Może ktos da namiary na agenta który przyjedzie do Polic?? Ja ubezpieczalam budowe w Warcie ale biuro ma u siebie roznych ubezpieczycieli .Znajduje sie w centrum Sz-na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 06.07.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Bryta a duży jest koszt ubezpieczenia budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 06.07.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 W jakiej agencji ubezpieczyliście dom?? Może ktos da namiary na agenta który przyjedzie do Polic?? A mało to agencji w Policach? . Po czorta szukać w Szczecinie, podjedź na Wyszyńskiego do Warty albo do budynku SM Odra tam agencji jest pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts