trobe 06.07.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam.Halo, halo, gdzie kupowaliście/- jecie farby do malowania wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.07.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 W jakiej agencji ubezpieczyliście dom?? Może ktos da namiary na agenta który przyjedzie do Polic?? A mało to agencji w Policach? . Po czorta szukać w Szczecinie, podjedź na Wyszyńskiego do Warty albo do budynku SM Odra tam agencji jest pełno dzięki, całkiem wyleciało mi z głowy, ze tam sa agencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Bryta a duży jest koszt ubezpieczenia budowy? Ja mam na razie ubezpieczone od zdarzen losowych (typu ulewy ,nawalnice etc) na sume 200 tys za 216 zl .Jak juz bydowa bedzie dalej posunieta to doubezpiecze na wyzsza sume i od kradziezy . Bo kradziez obejmuje na budowie rzeczy tylko zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.07.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam. Halo, halo, gdzie kupowaliście/- jecie farby do malowania wnętrz? ja malowałam tikurilą i kupowałam ją w hiperglazurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 06.07.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam wszystkich! Podpisałam dziś umowę z kierownikiem budowy. Kolejny krok do przodu. Wasze opinie na temat Jego wynagrodzenia bardzom mi pomogły w podjęciu decyzji. Wielkie dzięki. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 06.07.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Pytanko:moja dzialka, ok 900m2, nie jest objeta aktualnym planem, w ktorym byla przeznaczona pod budownictwo (plan wygasl), jest tedy dzialka rolna, klasa gleby IIIb i IV cos-tam.Mam ja odralniac czy nie, a jesli tak, to gdzie? (Dołuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 06.07.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Pytanko: moja dzialka, ok 900m2, nie jest objeta aktualnym planem, w ktorym byla przeznaczona pod budownictwo (plan wygasl), jest tedy dzialka rolna, klasa gleby IIIb i IV cos-tam. Mam ja odralniac czy nie, a jesli tak, to gdzie? (Dołuje). U mnie załatwiał to architekt w ramach adaptacji projektu. Robi sie to w Starostwie w Policach. Odrolniałam tylko obszar pod zabudowę, bo taniej. Za 0,0498 ha zapłaciłam niecałe 500 zł. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Czy mozecie polecic czym malowaliscie deske czolowa przy rynnach . Czy ktos z was robil tynki przed zamontowaniem okien impregnatem tikkurilli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Hejka! Mam PnB!!! Tak długo czekałam, że teraz nie mogę w to uwierzyć. Teraz tylko uprawomocnienie i ruszam. Nie mogę się doczekać. ____________ Pozdrowionka Aleksandra gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ile płaciliście kierownikowi budowy? Mój chce za całość budowy 2.000 zł. To dużo czy normalnie? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Bardzo tanio zdecydowanie tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Mam prośbę , czy mógłby mi ktoś przesłać listę rankingową, Klaus się nie odzywa a ja musze zorganizować nowych wykonawców bo nasi trochę przesadzili z wyceną swojej pracy Wyślij mi na priva swój adres internetowy. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Czy też mogę prosić? Ile płacieliście za projekty przyłączy ?? w ktorej czesci kościna bedziesz budowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Hej - witam wszystkich. Nasza budowa ruszyła - niedługo wstawiamy okna potem idą instalacje. Macie jakieś kontatky na instalatorów co i wod-kan. I jakich cen można się spodziewać. I jak tam wygląda sprawa terminów? Chciałbym skończyć domek w tym roku. Domek 145m z garazem. a po oknach powinny isc tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witajcie, długo mnie tu nie było widzę parę nowych twarzy no bardzo dawno co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Słuchajcie o co chodzi z tym opijaniem wieźby. jak to o co - jak nie "podlejecie" więźby, to się rozeschnie i wypaczy a tak na poważnie to po skończeniu więźby wiesza się wiechę i to jest moment tradycyjnego opijania przyszłości domu, ekipy budowlanej etc.... Krótko mówiac mam postawic flaszke ekipie , juz teraz wiem czemu tak czekaja na ta wiechę oby tylko jedna...i cosik do tej flaszeczki tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 W jakiej agencji ubezpieczyliście dom?? Może ktos da namiary na agenta który przyjedzie do Polic?? privek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam. Halo, halo, gdzie kupowaliście/- jecie farby do malowania wnętrz? ja kupowalam na sciegiennego w salonie tikkurilli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.07.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam. Halo, halo, gdzie kupowaliście/- jecie farby do malowania wnętrz? Kupiłam w firmie STO ( maluje ogromne powierzchnie równiez zewnętrzne) farba latex 3000 i 4000 rewelacyjnie wyglada i podobno super sie maluje w przeliczeniu na litr wyszła taniej niz najdroższa z mieszalnika ........ trzeba miec tylko fachowca który kupi wszystko na siebie detalisa nie sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.07.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 W jakiej agencji ubezpieczyliście dom?? Może ktos da namiary na agenta który przyjedzie do Polic?? privek nic nie dosżło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 didi pamietsasz o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 witam w piatek popoludniowo poszukuje jakies 16 m2 dachowki brazowej Euronita podwoja "s" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts