Maggie 06.07.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam. Halo, halo, gdzie kupowaliście/- jecie farby do malowania wnętrz? Kupiłam w firmie STO ( maluje ogromne powierzchnie równiez zewnętrzne) farba latex 3000 i 4000 rewelacyjnie wyglada i podobno super sie maluje w przeliczeniu na litr wyszła taniej niz najdroższa z mieszalnika ........ trzeba miec tylko fachowca który kupi wszystko na siebie detalisa nie sprzedają czy farba lateksowa jest paroprzepuszczalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.07.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Przy okazji obróbki lukarny od wewnątrz wyszło, że mam dziury po bokach. Fachowcom nie chciało się dorobić do końca bocznych ścianek pod daszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.07.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Wczoraj mi przeciekł komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 06.07.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Wczoraj mi przeciekł komin Lepiej chyba wczesniej niz pozniej. A swoja droga, to warunki do testowania szczelnosci pokryc mamy idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.07.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam. Halo, halo, gdzie kupowaliście/- jecie farby do malowania wnętrz? ja malowałam tikurilą i kupowałam ją w hiperglazurze Jesteś zadowolona? Podobno teraz się zepsuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.07.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Wczoraj mi przeciekł komin Jaki masz? Mój trzeba było rozbierac i murowac na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.07.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam. Halo, halo, gdzie kupowaliście/- jecie farby do malowania wnętrz? Kupiłam w firmie STO ( maluje ogromne powierzchnie równiez zewnętrzne) farba latex 3000 i 4000 rewelacyjnie wyglada i podobno super sie maluje w przeliczeniu na litr wyszła taniej niz najdroższa z mieszalnika ........ trzeba miec tylko fachowca który kupi wszystko na siebie detalisa nie sprzedają To raczej przepadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Wczoraj mi przeciekł komin Jaki masz? Mój trzeba było rozbierac i murowac na nowo. Odnosnie komina Najlepiej posprawdzac 1 Czy ostatnia warstwa jest z ceglel pelnych lub moga byc zwykle dziurawki ale trzeba przynajmiej 3 warstwy zalewac betonem 2 Wykonanie obrobek komina 3 impregnacja Dopiero pozniej mozna demontowac komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.07.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Czy to zły pomysł, żeby dać drewniane, sosnowe drzwi (w wersji drzwi zewnętrznych na klatkę schodową) między garażem a częścią mieszkalną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 06.07.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam Potrzebuje namiaru na wełne mineralną do elewacji. Wełny na dach jest wszedzie całkiem sporo ale na elewacje straszą mnie terminami do 6 miesięcy Szukam około 160 m2 o grubości 15 cm Może coś się Komuś obiło o uszy albo jakiś namiar na skład budowlany w Niemczech w okolicach Szczecina PSB Mierzyn. Dostałem lamelę 12 bez problemu Dzięki Jeszcze tam nie dotarłem ,ale moze cos tam znajde w rozmiarze 15 cm wszędzie gdzie byłem to prawie nie ma szansy na 15, hurtownie dostają wełne z rozdzielnika i to nie zawsze w ilosć jaką zamawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 raczej zły...zlodziej latwo moze wpakowac sie do garazu ja mam najprostsze gerdy,antywlamaniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam Potrzebuje namiaru na wełne mineralną do elewacji. Wełny na dach jest wszedzie całkiem sporo ale na elewacje straszą mnie terminami do 6 miesięcy Szukam około 160 m2 o grubości 15 cm Może coś się Komuś obiło o uszy albo jakiś namiar na skład budowlany w Niemczech w okolicach Szczecina PSB Mierzyn. Dostałem lamelę 12 bez problemu Dzięki Jeszcze tam nie dotarłem ,ale moze cos tam znajde w rozmiarze 15 cm wszędzie gdzie byłem to prawie nie ma szansy na 15, hurtownie dostają wełne z rozdzielnika i to nie zawsze w ilosć jaką zamawiali ja nie jestem pewna do konca czy to byla 15, ale lamelke widzialam w skladzie budowlanym w drodze do schwedt ale glowy nie dam uciac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 06.07.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Po naszej czy ich stronie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Po naszej czy ich stronie?? no wlasciwie na przedmiesciach schwedt....znaczy sie po ich stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 06.07.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Dzieki serdecznie za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ten sklad jest po lewej stronie jadac ze szczecina. warto tez odwiedzic praktikera i obi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 06.07.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Jeszcze raz Dzieki Narazie to same klopoty z tym budowaniemJak nie wymiana calkowita ziemi pod domem, to czekanie 8 tygodni na strop,albo kierownik budowy o zachowaniu niedorozwinietego dziecka. Teraz problemy z wełną,ciekawe co jeszcze mnie czeka.Przez ten cały bajzel tylko nerwy,i brak czasu dla samego siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Jeszcze raz Dzieki Narazie to same klopoty z tym budowaniem Jak nie wymiana calkowita ziemi pod domem, to czekanie 8 tygodni na strop,albo kierownik budowy o zachowaniu niedorozwinietego dziecka. Teraz problemy z wełną,ciekawe co jeszcze mnie czeka.Przez ten cały bajzel tylko tylko nerwy,i brak czasu dla samego siebie nie martw sie....ja pod koniec budowy byłam strzepkiem nerwow...ale przezyłam....bedzie oki... jak bede w poblizu jakiegos skladu to zapytam o te wełne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 http://www.prokocim.krakow.pl/tostIQ.swf cos taki milutki tescik mi wyszło ze: znam sie na kupach nawet jestem spostrzegawcza i dostałam ; podstawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.07.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Jeszcze raz Dzieki Narazie to same klopoty z tym budowaniem Jak nie wymiana calkowita ziemi pod domem, to czekanie 8 tygodni na strop,albo kierownik budowy o zachowaniu niedorozwinietego dziecka. Teraz problemy z wełną,ciekawe co jeszcze mnie czeka.Przez ten cały bajzel tylko tylko nerwy,i brak czasu dla samego siebie nie martw sie....ja pod koniec budowy byłam strzepkiem nerwow...ale przezyłam....bedzie oki... jak bede w poblizu jakiegos skladu to zapytam o te wełne.... Ja tez mam nadzieje ze przezyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts