trobe 07.07.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Czy poza drzwiami KMT macie jeszcze jakieś pomysły na drzwi zewnętrzne, tył garażu wyjście na ogród. Jeśli antywłamamniowe, to jeszcze Zbigmet, Donimet, Dierre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 07.07.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 bimbelt, pomalutku, a do przodu, nawet się nie obejrzysz jak i Ty bedziesz meble kupował. Ja też miałam trudna droge do celu, wieczny stres, nerwy, awantury z mężem praktycznie o pierdoły, uff nie chcę do tego wracać. Trzymam kciuki, a i Ty za chwilę podzielisz się z nami taką nowiną. Dzieki za slowa pocieszenia. Ja jestem z tych niecierpliwych i chcialbym juz mieszkac. Z drugiej strony wiem, ze przez wszystko trzeba przejsc i kiedys pewnie bede wspominal czas budowy z lezka w oku. Dzisiaj milo mi sie zrobilo, gdy moglem poobserwowac ksztalt rosnacego dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.07.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 bimbelt, pomalutku, a do przodu, nawet się nie obejrzysz jak i Ty bedziesz meble kupował. Ja też miałam trudna droge do celu, wieczny stres, nerwy, awantury z mężem praktycznie o pierdoły, uff nie chcę do tego wracać. Trzymam kciuki, a i Ty za chwilę podzielisz się z nami taką nowiną. Dzieki za slowa pocieszenia. Ja jestem z tych niecierpliwych i chcialbym juz mieszkac. Z drugiej strony wiem, ze przez wszystko trzeba przejsc i kiedys pewnie bede wspominal czas budowy z lezka w oku. Dzisiaj milo mi sie zrobilo, gdy moglem poobserwowac ksztalt rosnacego dachu. Fakt ze dom z dachem zaczyna miec cos magicznego w sobie Tez sie ciesze ze zaczyna byc cos widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.07.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Czy poza drzwiami KMT macie jeszcze jakieś pomysły na drzwi zewnętrzne, tył garażu wyjście na ogród. Niestety..... tyż mam takie wychodziły tanio....... swego czasu widziałam antywłamaniowe w castoramie za chyba 800 zł A co bardzo złe te drzwi? niee ... całkiem ok , ale jak sie budujesz to sie szybko przyzwyczajasz ze masz duzy wybór i zawsze takiego oczekujesz , a niektóre produkty sa w okreslonym wąskim asortymencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 07.07.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Mam pytanie: Gdy jest już stan surowy zamknięty, to jaka ma być kolejność następnych prac? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 08.07.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Mam pytanie: Gdy jest już stan surowy zamknięty, to jaka ma być kolejność następnych prac? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Zalezy do jakiego momentu wykończenie masz na myśli. To pewnie wiesz że najpierw idzie elektryka, tynki, instalacje i wylewki. A później to prawie wszystko mozna na raz. Ja natomiast po tynkach poczekam jak wyschna i ocieple dom bo styropian mam juz kupiony a na instalacje na razie nie mam kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 08.07.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Mam pytanie: Gdy jest już stan surowy zamknięty, to jaka ma być kolejność następnych prac? ___________ Pozdrowionka Aleksandra instalacja elektryczna,instalacja wodno-kanalizacyjna,tynki,instalacja c.o,wylewanie podług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 08.07.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ja tez mam pytanie do was. Powoli przymierzam sie do tynków. Czy kładzie sie tynki w łazienkach? Czy jesli w garazu bedę ocieplać sufit jest sens kłaść tynki na styropianie czy później po tynkach na spokojnie ocieplić sufit i wyrównać samemu ? Tam gdzie beda sufity podwieszane to oczywiście nie robimy tynków? Wybaczcie mi za te dziwne pytania ale jestem tylko babą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ja tez mam pytanie do was. Powoli przymierzam sie do tynków. Czy kładzie sie tynki w łazienkach? Czy jesli w garazu bedę ocieplać sufit jest sens kłaść tynki na styropianie czy później po tynkach na spokojnie ocieplić sufit i wyrównać samemu ? Tam gdzie beda sufity podwieszane to oczywiście nie robimy tynków? Wybaczcie mi za te dziwne pytania ale jestem tylko babą witam niedzielnie- 1-my w łazienkach tynkowalismy ale tylko dlatego ze nie mielismy jeszcze koncepcji obmyslonej w jaki sposób połozymy kafelki -czy do sufitu ,czy inaczej-mozna było zaoszczedzic i materiał i czas+ gotówka np tam gdzie bedą zabudowane geberity 2-w garazu jak tylko na poczatku wytynkowali sciany(bez sufitu) to według projektu został ocieplony sufit 10 cm styropianem,na to siatka i gipsowanie 2 razy 3-jeśli już masz koncepcje gdzie sufity podwieszane to jasne że szkoda kłasc tynk- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 08.07.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Czy poza drzwiami KMT macie jeszcze jakieś pomysły na drzwi zewnętrzne, tył garażu wyjście na ogród. castorama - 500 zł tylko trzeba lekko poprawic chiński zamek by chodził bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 08.07.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Czy poza drzwiami KMT macie jeszcze jakieś pomysły na drzwi zewnętrzne, tył garażu wyjście na ogród. castorama - 500 zł tylko trzeba lekko poprawic chiński zamek by chodził bez problemów Witam wszystkich, Krzyspx myslisz, że zamki do innych drzwi robią pod Luwrem albo nieopodal Bramy Brnadenburskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Z radościa chciałam Wam również oznajmić, że 1 sierpnia przeprowadzam się do swojego domku. pozdrowionka Iwonka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Mam pytanie: Gdy jest już stan surowy zamknięty, to jaka ma być kolejność następnych prac? ___________ Pozdrowionka Aleksandra elektryka, tynki, instalacje wylewki...i wykanczanie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witam. Halo, halo, gdzie kupowaliście/- jecie farby do malowania wnętrz? Kupiłam w firmie STO ( maluje ogromne powierzchnie równiez zewnętrzne) farba latex 3000 i 4000 rewelacyjnie wyglada i podobno super sie maluje w przeliczeniu na litr wyszła taniej niz najdroższa z mieszalnika ........ trzeba miec tylko fachowca który kupi wszystko na siebie detalisa nie sprzedają czy farba lateksowa jest paroprzepuszczalna? hmm...nie wiem w kazdym razie mam takowa wszedzie i jak narazie jest dobrze, a nawet lepiej....pare razy juz szorowalam sciane w wiatrolapie... jedyny minus....nastepne malowanko...tez takowa farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 niedzielnie i popoludniowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 niedzielnie i popoludniowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 niedzielnie i popoludniowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 niedzielnie i popoludniowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 niedzielnie i popoludniowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 forum zwariowalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts