bimbelt 10.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A mnie dzisiaj dobila firma IBF. Mialem odebrac brakujace elementy kominow. Pojechalem do hurtowni i co? Zamiast trojnika przyslali zwykla rure. Noz sie w kieszeni normalnie otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.07.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Bimbelt to tak jak u mnie Ytong wk.... Krzyspx swietny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 10.07.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 krzyspx dom w w stanie surowym zamknietym - szt 1 - jest uff - pełnia szczęścia - gdyby nie ta piekielna zasada 30:70 Gratulacje Ach też bym chciała być już na tym etapie a tu narazie wciąż tylko dziura A ja nawet nie mam dziury w ziemi! Super domek!!! ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.07.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 pozdrawiam srodkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.07.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Ja też witam środowo krzyspx, mnie też bardzo podoba się Twój domek . Co do zasady 30:70 - coś w tym jest... Pieniądze topnieją w zastraszającym tempie, a tyle jeszcze do zrobienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.07.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Gdzie w Szczecinie można znaleźć luksfery w większym wyborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.07.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam Wszystkich . Chyba jestem pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 11.07.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam Właśnie się dowiedziałam, że znów po deszczowej przerwie ruszyło się na budowie dziś zagęszczają teren i jeśli wszystko dobrze pójdzie to w środę za tydzień będą pierwsze wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 11.07.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Hejka! Życzę wszystkim udanej środy. Od rana słońce i od razu optymistyczne nastawienie do życia. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 witam wszystkich! Teska zerknij na priva. odpisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Temat KOMINKI: Czy może ktoś w telegraficznym skrócie jest mi w stanie powiedzieć na co powinienem zwrócić uwagę odnośnie wkładu kominkowego. Dla mnie istotne było, aby kominek był odlewany jako monolityczny dla mnie to też był bardzo ważny argument, chociaż z tego powodu praktycznie nie było wyboru: została tarnava i jedna szwedzka firma, na której wzorowała się tarnava padło na tarnavę i nie ma problemów jescze norweski Jotul jest monilityczny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 dom w w stanie surowym zamknietym - szt 1 - jest uff - pełnia szczęścia - gdyby nie ta piekielna zasada 30:70 http://images26.fotosik.pl/22/dc3cc69e1c91a32d.jpg ale za to jaki ladny hmm..musze zerknac jak bede przejezdzac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 witam wszystkich.... i dobra wiadomosc dla budujacych....od soboty upały maja byc, niby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.07.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 witam wszystkich.... i dobra wiadomosc dla budujacych....od soboty upały maja byc, niby od której soboty? Wczoraj rano wyciągnęłam z szafy sztormiak na polarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Temat KOMINKI: Czy może ktoś w telegraficznym skrócie jest mi w stanie powiedzieć na co powinienem zwrócić uwagę odnośnie wkładu kominkowego. Dla mnie istotne było, aby kominek był odlewany jako monolityczny dla mnie to też był bardzo ważny argument, chociaż z tego powodu praktycznie nie było wyboru: została tarnava i jedna szwedzka firma, na której wzorowała się tarnava padło na tarnavę i nie ma problemów jescze norweski Jotul jest monilityczny.... I ten sam problem - brak kominków typu "L" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Temat KOMINKI: Czy może ktoś w telegraficznym skrócie jest mi w stanie powiedzieć na co powinienem zwrócić uwagę odnośnie wkładu kominkowego. Dla mnie istotne było, aby kominek był odlewany jako monolityczny dla mnie to też był bardzo ważny argument, chociaż z tego powodu praktycznie nie było wyboru: została tarnava i jedna szwedzka firma, na której wzorowała się tarnava padło na tarnavę i nie ma problemów jescze norweski Jotul jest monilityczny.... I ten sam problem - brak kominków typu "L" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 witam wszystkich.... i dobra wiadomosc dla budujacych....od soboty upały maja byc, niby od której soboty? Wczoraj rano wyciągnęłam z szafy sztormiak na polarze od tej co bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 a ja czekam na drewno...zamowiłam całe 5 m akacji....od pana z muratora....czy ktos juz kupil? czy ja jestem pierwsza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 11.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Czy ktoś ma namiary na ekipy od tynków spoza listy? Interesuja mnie tynki cementowo-wapienne, najlepiej maszynowe. Pytanie dodatkowe - ile kosztuje material na m2 tynku? Zastanawiam sie jak porownac oferty z materialem od tych bez materialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.07.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 WITAM, ufff - kafelki wybrane Teraz jeszcze parapety i farby Przyjemna wykończeniówka, ale tyle dylematów i niepewności co do ostatecznego efektu ... Czy ktoś z Was użytkuje lodówkę side-by-side ? Jakie opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts