szydas 11.07.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam wieczoem, Od razu z pytaniem: Czy ktoś korzystał z usług firmy PATIO (miesza się na Struga 42 z biurem z opisem VEKA, w tym kompleksie gdzie NOMI) - jest tam taki sympatyczny i uzyteczny chłopak Julian Kramer (dla mnie jedyny konkurent dla Pawła z M&S - pełen profesjonalizm)? Potrzebuję jednak jakiś konkretnych opinii co do jakosci obsługi jak i samego prduktu - może kupił, uzytkował, ma opinie nt. okien firmy VETREX? ja korzystałem, ale kupowałem u nich drzwi wewnętrzne. potwierdzam bardzo miłą i sprawną obsługę. co do okien nie mogę się wypowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 11.07.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam wieczoem, Od razu z pytaniem: Czy ktoś korzystał z usług firmy PATIO (miesza się na Struga 42 z biurem z opisem VEKA, w tym kompleksie gdzie NOMI) - jest tam taki sympatyczny i uzyteczny chłopak Julian Kramer (dla mnie jedyny konkurent dla Pawła z M&S - pełen profesjonalizm)? Potrzebuję jednak jakiś konkretnych opinii co do jakosci obsługi jak i samego prduktu - może kupił, uzytkował, ma opinie nt. okien firmy VETREX? ja korzystałem, ale kupowałem u nich drzwi wewnętrzne. potwierdzam bardzo miłą i sprawną obsługę. co do okien nie mogę się wypowiedzieć. Szydas, dlaczego zdecydowałeś się na ich drzwi wewnętrzne? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.07.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.07.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.07.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 WITAM Klaus dzięki za listę, ale widzę że nie ma moich opinii, czyżby nie dotarły??? Wyślij proszę jeszcze raz. Nie jestem w stanie tego już ustalić. ok wysyłam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.07.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ile teraz kosztuje u stolarza obłożenie schodów betonowych drewnem? Czy 150zł za montaż drewnianych drzwi to dużo? A 300zł za 3x malowanie lakierobejcą i szlifowanie? to zależy my na nasze mieliśmy wyceny w granicach 15-19 000 pl z montażem. jeśli chodzi o drzwi to nie wiem jakie są obowiązujące ceny, bo montowałem sam, ale więcej niż 50 pln bym nie dał. za malowanie góra 100 pln. za obłozenie betonowych schodów drewnem 15 tyś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.07.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam wieczoem, Od razu z pytaniem: Czy ktoś korzystał z usług firmy PATIO (miesza się na Struga 42 z biurem z opisem VEKA, w tym kompleksie gdzie NOMI) - jest tam taki sympatyczny i uzyteczny chłopak Julian Kramer (dla mnie jedyny konkurent dla Pawła z M&S - pełen profesjonalizm)? Potrzebuję jednak jakiś konkretnych opinii co do jakosci obsługi jak i samego prduktu - może kupił, uzytkował, ma opinie nt. okien firmy VETREX? ja korzystałem, ale kupowałem u nich drzwi wewnętrzne. potwierdzam bardzo miłą i sprawną obsługę. co do okien nie mogę się wypowiedzieć. Witam Wszystkich Gdzie sie oni mieszcza i co to za drzwi jestes z nich zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ile teraz kosztuje u stolarza obłożenie schodów betonowych drewnem? Czy 150zł za montaż drewnianych drzwi to dużo? A 300zł za 3x malowanie lakierobejcą i szlifowanie? to zależy my na nasze mieliśmy wyceny w granicach 15-19 000 pl z montażem. jeśli chodzi o drzwi to nie wiem jakie są obowiązujące ceny, bo montowałem sam, ale więcej niż 50 pln bym nie dał. za malowanie góra 100 pln. kosmiczna cena ja mam bukowe, bejcowane za 1/3 tej ceny - stolarz polecony przez peterz witam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.07.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ile teraz kosztuje u stolarza obłożenie schodów betonowych drewnem? Czy 150zł za montaż drewnianych drzwi to dużo? A 300zł za 3x malowanie lakierobejcą i szlifowanie? to zależy my na nasze mieliśmy wyceny w granicach 15-19 000 pl z montażem. jeśli chodzi o drzwi to nie wiem jakie są obowiązujące ceny, bo montowałem sam, ale więcej niż 50 pln bym nie dał. za malowanie góra 100 pln. kosmiczna cena ja mam bukowe, bejcowane za 1/3 tej ceny - stolarz polecony przez peterz witam grupę U nas bedą dębowe schody za 9 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.07.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam wieczoem, Od razu z pytaniem: Czy ktoś korzystał z usług firmy PATIO (miesza się na Struga 42 z biurem z opisem VEKA, w tym kompleksie gdzie NOMI) - jest tam taki sympatyczny i uzyteczny chłopak Julian Kramer (dla mnie jedyny konkurent dla Pawła z M&S - pełen profesjonalizm)? Potrzebuję jednak jakiś konkretnych opinii co do jakosci obsługi jak i samego prduktu - może kupił, uzytkował, ma opinie nt. okien firmy VETREX? ja korzystałem, ale kupowałem u nich drzwi wewnętrzne. potwierdzam bardzo miłą i sprawną obsługę. co do okien nie mogę się wypowiedzieć. Witam Wszystkich Gdzie sie oni mieszcza i co to za drzwi jestes z nich zadowolony i jeszcze jaka cena drzwi ? a najlepiej to jakąś fotkę poglądową byś pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.07.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 U nas bedą dębowe schody za 9 tys. ci sami stolarze będą wam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.07.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ile teraz kosztuje u stolarza obłożenie schodów betonowych drewnem? Czy 150zł za montaż drewnianych drzwi to dużo? A 300zł za 3x malowanie lakierobejcą i szlifowanie? to zależy my na nasze mieliśmy wyceny w granicach 15-19 000 pl z montażem. jeśli chodzi o drzwi to nie wiem jakie są obowiązujące ceny, bo montowałem sam, ale więcej niż 50 pln bym nie dał. za malowanie góra 100 pln. kosmiczna cena ja mam bukowe, bejcowane za 1/3 tej ceny - stolarz polecony przez peterz witam grupę Poprosze tez o namiary co prawda schodow na razie nie robie ale moze kiedys jak juz finansowo odetchne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.07.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ile teraz kosztuje u stolarza obłożenie schodów betonowych drewnem? Czy 150zł za montaż drewnianych drzwi to dużo? A 300zł za 3x malowanie lakierobejcą i szlifowanie? to zależy my na nasze mieliśmy wyceny w granicach 15-19 000 pl z montażem. jeśli chodzi o drzwi to nie wiem jakie są obowiązujące ceny, bo montowałem sam, ale więcej niż 50 pln bym nie dał. za malowanie góra 100 pln. kosmiczna cena ja mam bukowe, bejcowane za 1/3 tej ceny - stolarz polecony przez peterz witam grupę możesz dać mi kontakt do tego stolarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.07.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam wszystkich, po długich i ciężkich zatwierdziłam wczoraj projekt kuchni. Dzisiaj pomiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.07.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ile teraz kosztuje u stolarza obłożenie schodów betonowych drewnem? Czy 150zł za montaż drewnianych drzwi to dużo? A 300zł za 3x malowanie lakierobejcą i szlifowanie? to zależy my na nasze mieliśmy wyceny w granicach 15-19 000 pl z montażem. jeśli chodzi o drzwi to nie wiem jakie są obowiązujące ceny, bo montowałem sam, ale więcej niż 50 pln bym nie dał. za malowanie góra 100 pln. kosmiczna cena ja mam bukowe, bejcowane za 1/3 tej ceny - stolarz polecony przez peterz witam grupę możesz dać mi kontakt do tego stolarza ? Ja też poproszę Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.07.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Monka Dzieki doszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.07.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Gdzie w Szczecinie można znaleźć luksfery w większym wyborze? APA Strip na Gdańskiej Sporo też w Castoramie. Hm, ta odpowiedź była już wcześniej, sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.07.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 bryta nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.07.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam wszystkich, po długich i ciężkich zatwierdziłam wczoraj projekt kuchni. Dzisiaj pomiar Ja też się przymierzam do kuchni. Czy zdecydowałaś się na któreś studio kuchenne czy robisz u stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.07.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Tylko że ja potrzebuję kominek "L" takich odlewanych nie ma. Nie ma wyjścia, musi być szamotowy. Pytanie, czy ma być rekreacyjny, czy do ciągłego palenia. Szamot pęka, ale podobno tylko przy "złej kulturze palenia", poza tym można go wymienić. Opinii na temat różnych firm tyle, ilu je wydających. Ważne: wygląd (czy nie będziesz dostawał drgawek, patrząc na niego), jakość spawów, możliwość doprowadzenia powietrza z zewnątrz, sposób usuwania popiołu (chyba najwygodniej, jeśli ma wiaderko, które można wyjąć), jeśli ma służyć głównie do ogrzewania - załadunek i realny czas spalania oraz dopasowanie mocy grzewczej do powierzchni domu, dostępność serwisu (podpytać sprzedawcy, jak naprawdę wygląda współpraca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts