bryta 12.07.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Gdzie moge dostac folie ekranowa albo( wytlaczany stropian ale tez pokryty folia ekranowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam wszystkich w patio kupowałem drzwi dre, oni swoich chyba nie produkują a wybrałem, bo dobre i tanie, sprawdzone przez znajomych. jeśli chodzi o schody to trudno porównywać ceny, bo przecież zależy ona od ilości materiału - a więc liczby stopni, szerokości, poręczy, barierek itp., oraz samego materiału. zdziwiłem się trochę, bo wybrany projekt z drewna egzotycznego (merbau, taki jak podłoga) wychodzi taniej niż bejcowany buk czy dąb a nie ma ryzyka, że za parę lat pojawią się jaśniejsze przetarcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.07.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam wszystkich w patio kupowałem drzwi dre, oni swoich chyba nie produkują a wybrałem, bo dobre i tanie, sprawdzone przez znajomych. jeśli chodzi o schody to trudno porównywać ceny, bo przecież zależy ona od ilości materiału - a więc liczby stopni, szerokości, poręczy, barierek itp., oraz samego materiału. zdziwiłem się trochę, bo wybrany projekt z drewna egzotycznego (merbau, taki jak podłoga) wychodzi taniej niż bejcowany buk czy dąb a nie ma ryzyka, że za parę lat pojawią się jaśniejsze przetarcia... A gdzie je kupowales bo nie doczytalam Cos ostatnio ciezko przychodzi mi myslenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.07.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 U nas bedą dębowe schody za 9 tys. ci sami stolarze będą wam robić? Nie - u tamtego stolarza nie podobał mi się sposób montażu trepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.07.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 U nas bedą dębowe schody za 9 tys. ci sami stolarze będą wam robić? Nie - u tamtego stolarza nie podobał mi się sposób montażu trepów To jak przetestujesz to tez poprosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 12.07.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam w czwartek witam wszystkich w patio kupowałem drzwi dre, oni swoich chyba nie produkują a wybrałem, bo dobre i tanie, sprawdzone przez znajomych. jeśli chodzi o schody to trudno porównywać ceny, bo przecież zależy ona od ilości materiału - a więc liczby stopni, szerokości, poręczy, barierek itp., oraz samego materiału. zdziwiłem się trochę, bo wybrany projekt z drewna egzotycznego (merbau, taki jak podłoga) wychodzi taniej niż bejcowany buk czy dąb a nie ma ryzyka, że za parę lat pojawią się jaśniejsze przetarcia... Z czego są te drzwi i jaka cena (jeśli można wiedzieć)? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.07.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam wszystkich, po długich i ciężkich zatwierdziłam wczoraj projekt kuchni. Dzisiaj pomiar Ja też się przymierzam do kuchni. Czy zdecydowałaś się na któreś studio kuchenne czy robisz u stolarza? Zdecydowałam się na fronty z MDF, będzie wykonana przez firmę, która zajmuje się projektowaniem, montażem kuchni, szaf i innych, ale mówić o nich studio kuchenne - to trochę na wyrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.07.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Czy znacie taka firme chyba Extra Dach ulica Krakowska albo Wroclawska potrzebuje telefonu a nie moge ich znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.07.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Czy znacie taka firme chyba Extra Dach ulica Krakowska albo Wroclawska potrzebuje telefonu a nie moge ich znalesc nie jestem pewna ale chyba 437 97 84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.07.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Czy znacie taka firme chyba Extra Dach ulica Krakowska albo Wroclawska potrzebuje telefonu a nie moge ich znalesc Są na liście rankingowej "extraDACH" Dachy, pokrycia, klinkier tel. 4319784, tel. kom. 692968228, adres: ul. Krakowska 61A, Szczecin http://www.extradach.com Kupowałem u nich polecam kontakt z Panem Krzysztofem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.07.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Dzieki juz do nich dzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam wszystkich, dzis o 13.30 przy pieknej pogodzie wylali nam chudziaka! A o 17 piękny deszcz. Czasami nawet głupol ma szczęście Jeszcze ocieplenie fundamentów i stan "zero" będzie zakończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 gdzie wpisac mam sprawdzonych stolarzy od mebli kuchennych i nie tylko?? no bo nie mam meila do klausa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam grupke.... wczoraj przywieziono mi drewno do kominka - polecam.....mam namiar bezposrednio dopracujacych w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.07.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 TESKA Rzuć okiem na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 TESKA Rzuć okiem na PRIV dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.07.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 gdzie wpisac mam sprawdzonych stolarzy od mebli kuchennych i nie tylko?? no bo nie mam meila do klausa..... między innymi - do mnie. Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.07.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam wszystkich, po długich i ciężkich zatwierdziłam wczoraj projekt kuchni. Dzisiaj pomiar Ja też się przymierzam do kuchni. Czy zdecydowałaś się na któreś studio kuchenne czy robisz u stolarza? Zdecydowałam się na fronty z MDF, będzie wykonana przez firmę, która zajmuje się projektowaniem, montażem kuchni, szaf i innych, ale mówić o nich studio kuchenne - to trochę na wyrost A co to za firma? Jak wyszedł kosztorys? Jakie terminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 gdzie wpisac mam sprawdzonych stolarzy od mebli kuchennych i nie tylko?? no bo nie mam meila do klausa..... między innymi - do mnie. Poproszę Maggie z czystym sumieniem moge polecic.....bardzo porzadny fachowcy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 12.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam grupke.... wczoraj przywieziono mi drewno do kominka - polecam.....mam namiar bezposrednio dopracujacych w lesie. Witam! Teska czy mogłabym prosić o ten kontakt na drewno bo czas zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts