alabaster33 12.07.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ile teraz kosztuje u stolarza obłożenie schodów betonowych drewnem? Czy 150zł za montaż drewnianych drzwi to dużo? A 300zł za 3x malowanie lakierobejcą i szlifowanie? to zależy my na nasze mieliśmy wyceny w granicach 15-19 000 pl z montażem. jeśli chodzi o drzwi to nie wiem jakie są obowiązujące ceny, bo montowałem sam, ale więcej niż 50 pln bym nie dał. za malowanie góra 100 pln. kosmiczna cena ja mam bukowe, bejcowane za 1/3 tej ceny - stolarz polecony przez peterz witam grupę witam wszystkich, Monka czy mogę prosić o namiar na schody na priv. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster33 12.07.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 gdzie wpisac mam sprawdzonych stolarzy od mebli kuchennych i nie tylko?? no bo nie mam meila do klausa..... Teska, bardzo proszę o namiar do stolarzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagTom 12.07.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witajcie! Rozpoczynamy z Mężem budowę w Dobrej Szczecińskiej i potrzebujemy na budowę WC oraz jakis niedrogi barak na narzędzia. Może ma ktoś z Was do sprzedania, w okolicy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.07.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Maggie a jakie to są drzwi nie wywalą ich jednym kopnięciem? Jaki maja wymiar i jaki koszt? Może my bylibyśmy zainteresowani. Skrzydło 80cm, ościeżnica metalowa 90cm. Drzwi wyglądają jak wejściowe do mieszkania, chyba jest to jakaś płyta. Zamykane na zamek. Okleina miejscami odłazi, więc wygląd mają taki sobie, ale spełniają spokojnie funkcję drzwi budowlanych. Zamontowane u mnie były na czas robienia instalacji, tynków i wylewek. Można je u mnie zobaczyć na budowie. Drzwi są do oddania w dobre ręce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 12.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ile teraz kosztuje u stolarza obłożenie schodów betonowych drewnem? Czy 150zł za montaż drewnianych drzwi to dużo? A 300zł za 3x malowanie lakierobejcą i szlifowanie? to zależy my na nasze mieliśmy wyceny w granicach 15-19 000 pl z montażem. jeśli chodzi o drzwi to nie wiem jakie są obowiązujące ceny, bo montowałem sam, ale więcej niż 50 pln bym nie dał. za malowanie góra 100 pln. za obłozenie betonowych schodów drewnem 15 tyś??? był u mnie stolarz od schodów. Stwierdził że dobre obłozenie schodów murowanych kosztuje prawie tyle co drewniane. U mnie od 10 - 15 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Czy ktos z was nalezy do klubu Swiata Ksiazki Czy warto warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 12.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ile teraz kosztuje u stolarza obłożenie schodów betonowych drewnem? Czy 150zł za montaż drewnianych drzwi to dużo? A 300zł za 3x malowanie lakierobejcą i szlifowanie? to zależy my na nasze mieliśmy wyceny w granicach 15-19 000 pl z montażem. jeśli chodzi o drzwi to nie wiem jakie są obowiązujące ceny, bo montowałem sam, ale więcej niż 50 pln bym nie dał. za malowanie góra 100 pln. kosmiczna cena ja mam bukowe, bejcowane za 1/3 tej ceny - stolarz polecony przez peterz witam grupę za 5 tys? poproszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 gdzie wpisac mam sprawdzonych stolarzy od mebli kuchennych i nie tylko?? no bo nie mam meila do klausa..... Teska, bardzo proszę o namiar do stolarzy. Pozdrawiam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 12.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 gdzie wpisac mam sprawdzonych stolarzy od mebli kuchennych i nie tylko?? no bo nie mam meila do klausa..... np na mój priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 gdzie wpisac mam sprawdzonych stolarzy od mebli kuchennych i nie tylko?? no bo nie mam meila do klausa..... np na mój priv to zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 12.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ile teraz kosztuje u stolarza obłożenie schodów betonowych drewnem? Czy 150zł za montaż drewnianych drzwi to dużo? A 300zł za 3x malowanie lakierobejcą i szlifowanie? to zależy my na nasze mieliśmy wyceny w granicach 15-19 000 pl z montażem. jeśli chodzi o drzwi to nie wiem jakie są obowiązujące ceny, bo montowałem sam, ale więcej niż 50 pln bym nie dał. za malowanie góra 100 pln. kosmiczna cena ja mam bukowe, bejcowane za 1/3 tej ceny - stolarz polecony przez peterz witam grupę Poproszę o namiar!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 12.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ile teraz kosztuje u stolarza obłożenie schodów betonowych drewnem? Czy 150zł za montaż drewnianych drzwi to dużo? A 300zł za 3x malowanie lakierobejcą i szlifowanie? to zależy my na nasze mieliśmy wyceny w granicach 15-19 000 pl z montażem. jeśli chodzi o drzwi to nie wiem jakie są obowiązujące ceny, bo montowałem sam, ale więcej niż 50 pln bym nie dał. za malowanie góra 100 pln. kosmiczna cena ja mam bukowe, bejcowane za 1/3 tej ceny - stolarz polecony przez peterz witam grupę U nas bedą dębowe schody za 9 tys. I o ten kontakt tez poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 12.07.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 gdzie wpisac mam sprawdzonych stolarzy od mebli kuchennych i nie tylko?? no bo nie mam meila do klausa..... Teskuś, i o namiar na Twoich stolarzy poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster33 12.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 gdzie wpisac mam sprawdzonych stolarzy od mebli kuchennych i nie tylko?? no bo nie mam meila do klausa..... Teska, bardzo proszę o namiar do stolarzy. Pozdrawiam priv Teska, serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 12.07.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Gdzie najtaniej kupię siatkę leśną?___________PozdrowionkaAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 13.07.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam Gdzie najtaniej kupię siatkę leśną? Ostatnio było najtaniej w Castoramie... Aleksandra a słupki jakie wbijasz ?? I gdzie kupiłaś i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.07.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam! Ząbkowanie to straszny czas. Po dzisiejszej nocy czuję się i wyglądam jak zombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 13.07.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam! Ząbkowanie to straszny czas. Po dzisiejszej nocy czuję się i wyglądam jak zombi Kurcze a ponoć ludziom 3 razy zęby nie rosną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 gdzie wpisac mam sprawdzonych stolarzy od mebli kuchennych i nie tylko?? no bo nie mam meila do klausa..... Teskuś, i o namiar na Twoich stolarzy poproszę! to podalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.07.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 witam! Ząbkowanie to straszny czas. Po dzisiejszej nocy czuję się i wyglądam jak zombi kurcze a ponoć ludziom 3 razy zęby nie rosną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts