Teska 13.07.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 witam nowych i starych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Didi nie zapomnij o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 13.07.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam! Ząbkowanie to straszny czas. Po dzisiejszej nocy czuję się i wyglądam jak zombi Didi to są już nas dwie zombi Mój młody od 3 nocy szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Didi nie zapomnij o mnie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 13.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam Gdzie najtaniej kupię siatkę leśną? Ostatnio było najtaniej w Castoramie... Aleksandra a słupki jakie wbijasz ?? I gdzie kupiłaś i za ile Z ogłoszenia w Kontakcie: Stemple budowlane sosnowe sprzedam, tel. 0697 390 090. Zapłaciliśmy 7 zł/szt. Wzięliśmy 55 szt., więc dowóz był gratis. Umówiliśmy się z facetem, żeby nam wybrał stemple o średnicy 10-12 cm. Taniej niż w Castoramie siatki nie kupię? Tam 50 m jest po 197 zł, wys. 1,6 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 13.07.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Didi Małgolinka też wiem co to znaczy. Mój przy pierwszych 8 zębach zawsze dostawał katar, którym oczywiście też zarażał i mnie. Teraz przy trzonowcach natomiast upodobał sobie gryzienie mnie a kupiłam mu specjalny gryzak ale niestety ja mu bardziej odpowiadam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 13.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Z tematow budowlanych: Ile placiliscie za elektryke? Ja dostalem oferte 6500zl za instalacje obejmujaca: kable (elektryka, aneteny, telefon, siec komputerowa), puszki, rozdzielnie, podciagniecie sily do domu. Dom 135m2 + garaz 2stanowiskowy + pomieszczenie nad garazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 13.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Oj zapomniałam się pzrywitać WITAM WSZYSTKICH Jak się cieszę, że już weekend Bryta moja mama jest w Świecie Książki już od baaaardzo długiego czasu (ma nawet złotą lub srebrną kartę). Z jednej strony jest zadowolona bo to mobilizuje aby kupić raz na kwartał jakąś książkę ale czasami ciężko wybrać coś ciekawego (nie lubi kupować kryminałów czy romansideł) no i po takim czasie bycia w klubie sa słabe rabaty bo tylko na wybrane jakieś książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.07.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam! Ząbkowanie to straszny czas. Po dzisiejszej nocy czuję się i wyglądam jak zombi Didi to są już nas dwie zombi Mój młody od 3 nocy szaleje a może masz jakiś sposób, aby ulżyć dziecku (oprócz żelu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 13.07.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam! Ząbkowanie to straszny czas. Po dzisiejszej nocy czuję się i wyglądam jak zombi Didi to są już nas dwie zombi Mój młody od 3 nocy szaleje a może masz jakiś sposób, aby ulżyć dziecku (oprócz żelu)? Można dać łyżeczkę Paracetamolu w syropku - złagodzi ból i dziecko jest spokojniejsze. Najlepsze, że mój młody to nie wiem czemu tak teraz szaleje on tak co jakiś czas ma - może mu wychodzą zęby - trudno to określić, bo dziąsła spuchnięte od dawna Jak mu wychodziły jedynki to dziąsła wyglądały przez 3 miesiące jakby chciały wystrzelić - i jak w końcu pękły.... od razu wyszedł cały ząb Z drugiej strony wczoraj od północy do 2-3 śpiewał na całe gardło i ogólnie był cały w skowronkach Także pewnie to nie zęby tylko jakieś artystyczne natchnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 mozna tez gryzaka zmrozic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.07.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam! Ząbkowanie to straszny czas. Po dzisiejszej nocy czuję się i wyglądam jak zombi Didi to są już nas dwie zombi Mój młody od 3 nocy szaleje a może masz jakiś sposób, aby ulżyć dziecku (oprócz żelu)? Można dać łyżeczkę Paracetamolu w syropku - złagodzi ból i dziecko jest spokojniejsze. Najlepsze, że mój młody to nie wiem czemu tak teraz szaleje on tak co jakiś czas ma - może mu wychodzą zęby - trudno to określić, bo dziąsła spuchnięte od dawna Jak mu wychodziły jedynki to dziąsła wyglądały przez 3 miesiące jakby chciały wystrzelić - i jak w końcu pękły.... od razu wyszedł cały ząb Z drugiej strony wczoraj od północy do 2-3 śpiewał na całe gardło i ogólnie był cały w skowronkach Także pewnie to nie zęby tylko jakieś artystyczne natchnienie Moja też śpiewała ale innym głosem a potem gdy udało nam się ją uspokoić to nie spała od 12stej do 2.30 a teraz non stop płacze mąż kupił jakieś czopki na bolesne ząbkowanie - Boże oby pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.07.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Didi a żele łagodzące ząbkowanie stosujesz? ja używałam Dentinoxu - nawet na jakiś czas pomagał witam piątkowo jutro ma być 29 stopni a w poniedziałek 35 - tak podają niemieckie źródła uwierzę jak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.07.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Czy możecie podać jakieś inne agencje monitoringu poza : Gustawem i Alkonem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 13.07.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Czy możecie podać jakieś inne agencje monitoringu poza : Gustawem i Alkonem ?? SOLID SECURITY tel. 091-435-70-00, Al. Wojska Polskiego 186. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.07.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Didi a żele łagodzące ząbkowanie stosujesz? ja używałam Dentinoxu - nawet na jakiś czas pomagał na okrągło i nic gryzaczki też nic zasnęła - czyżby po czopku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 13.07.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Didi a żele łagodzące ząbkowanie stosujesz? ja używałam Dentinoxu - nawet na jakiś czas pomagał na okrągło i nic gryzaczki też nic zasnęła - czyżby po czopku? Witam! Tak czytam wasze wypowiedzi dot. ząbkowania i jestem przerażona. Moja córcia ma osiem miesięcy i ani jednego zęba i aż boję się pomyśleć co może być. Nadzieja w tym że u starszej córki nie wiem kiedy urosły zęby. Może będzie tak i teraz. Opiekunka mojej siostry dzieci powiedziała że dzieciom należy smarować dziąsła sokiem z cytryny (wtedy robią się miękkie i nie bolą przy ząbkowaniu). Robiła tak dzieciom mojej siostry i ona też nie wie co to zęby. Ja byłam trochę przerażona bo to cytryna i dzieci nie powinny ale z drugiej strony przeciez one tego soku nie piją to są znikome ilości. Zastosowałam u pierwszej córki. Nie wiem co myśleć o tej metodzie ale nie cierpiala z tym ze smarowałam już od 4 czy 5 miesiąca tak jak mi się przypomniało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.07.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Didi a żele łagodzące ząbkowanie stosujesz? ja używałam Dentinoxu - nawet na jakiś czas pomagał na okrągło i nic gryzaczki też nic zasnęła - czyżby po czopku? Witam! Tak czytam wasze wypowiedzi dot. ząbkowania i jestem przerażona. Moja córcia ma osiem miesięcy i ani jednego zęba i aż boję się pomyśleć co może być. Nadzieja w tym że u starszej córki nie wiem kiedy urosły zęby. Może będzie tak i teraz. Opiekunka mojej siostry dzieci powiedziała że dzieciom należy smarować dziąsła sokiem z cytryny (wtedy robią się miękkie i nie bolą przy ząbkowaniu). Robiła tak dzieciom mojej siostry i ona też nie wie co to zęby. Ja byłam trochę przerażona bo to cytryna i dzieci nie powinny ale z drugiej strony przeciez one tego soku nie piją to są znikome ilości. Zastosowałam u pierwszej córki. Nie wiem co myśleć o tej metodzie ale nie cierpiala z tym ze smarowałam już od 4 czy 5 miesiąca tak jak mi się przypomniało. Pozdrawiam U mojej starszej córki przy ząbkowaniu wystąpiła tylko gorączka i nic poza tym, a ta cierpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 13.07.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Hej mam pytanie czy ktoś z Was ma gruntowy wymiennik ciepła bądź coś słyszał na ten temat, czy warto inwestować w to?Będę bardzo wdzięczna za jakieś informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.07.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 mozna tez gryzaka zmrozic ja własnie miałam takiego gryzaczka gumowego napełnionego wodą i trzymałam w lodówce, przynosił ulge, lubiła go gryżć. U mojej pierwsze ząbki jak miała 10 miesięcy, zniosła dobrze, natomiast następne szły naraz i odchorowała to mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts