Teska 17.07.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 kto potzrebuje fachmanow do wykonczenowki domku....sluze namiarem - daje lapy obciac za jakosc!!! To ja poprosze co prawda zabieramy sie dopiero za dach ale onamiar poprosze zerknij priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.07.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Dzieki Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 17.07.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 kto potzrebuje fachmanow do wykonczenowki domku....sluze namiarem - daje lapy obciac za jakosc!!! Mi tez sie pewnie przydadza. Podeslij na priv i moze do Klausa od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomlisek 17.07.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 czy ktos moze podac koszt zrobienia przylaczy wod kan i elektrycznego. z gory dziekuje Przylacze wodociagowe ale nie w studzience tylko garazu 2300+ 200 zl oplaty w ZWiK a elektryczne 1700 a ile kosztowaloby przylacze w studzience itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 17.07.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Bryta tak jak Teska napisała chyba dworcowa dokładnie nie pamiętam ten klub jest na rogu i wchodzi się od strony ronda. Teska to ja też poproszę o namiar na tę firmę, co prawda u nas ten etap to dopiero raczej przyszły rok ale zawsze się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.07.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 czy ktos moze podac koszt zrobienia przylaczy wod kan i elektrycznego. z gory dziekuje Przylacze wodociagowe ale nie w studzience tylko garazu 2300+ 200 zl oplaty w ZWiK a elektryczne 1700 a ile kosztowaloby przylacze w studzience itd? Trudno powiedziec ale chyba ta cena + cena studzienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 17.07.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 kto potzrebuje fachmanow do wykonczenowki domku....sluze namiarem - daje lapy obciac za jakosc!!! Mi tez sie pewnie przydadza. Podeslij na priv i moze do Klausa od razu. witam wszystkich mi również, lista Klausa również, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 kto potzrebuje fachmanow do wykonczenowki domku....sluze namiarem - daje lapy obciac za jakosc!!! Mi tez sie pewnie przydadza. Podeslij na priv i moze do Klausa od razu. poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 kto potzrebuje fachmanow do wykonczenowki domku....sluze namiarem - daje lapy obciac za jakosc!!! Mi tez sie pewnie przydadza. Podeslij na priv i moze do Klausa od razu. witam wszystkich mi również, lista Klausa również, dzięki a koscino w ktorym miejscu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 17.07.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 za tabliczką Kościno, w samej wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 za tabliczką Kościno, w samej wsi. aaaa...tam gdzie stoja juz te domy?? czy dopiero zaczynasz....bo cos nie kojarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 17.07.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Jeszcze nie zaczynam, jestem na etapie "papierologii". brrrrrrrrZbieram jednak różne informacje odnośnie wykonawców. Może będą pomocne. Czy ktoś orientuje się czy Starostwo w Policach wymaga projekty instalacji wewnętrznych, czy wystarczą oświadczenia dostawców (energii, gazu, wody)??Poza tym szukam namiarów do kogoś kto za rosądną cenę wykona projekty przyłączy, zjadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.07.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam wieczorkowo Dziś doczekałem się bramy garażowej http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/20070717.jpg Nie moge się tylko doczytać dlaczego po otwarciu bramy światło mruga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 17.07.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 kto potzrebuje fachmanow do wykonczenowki domku....sluze namiarem - daje lapy obciac za jakosc!!! Witam, to ja też poproszę , jestem dokładnie w momencie poszukiwań. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.07.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam mam juz kolory na ścianach ....... troche przesadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 17.07.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam wieczorkowo Dziś doczekałem się bramy garażowej Nie moge się tylko doczytać dlaczego po otwarciu bramy światło mruga Podoba mi się dachówka. Rówież myślę o takiej. Jaki to producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam mam juz kolory na ścianach ....... troche przesadziłam spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 17.07.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 kto potzrebuje fachmanow do wykonczenowki domku....sluze namiarem - daje lapy obciac za jakosc!!! Witam, to ja też poproszę , jestem dokładnie w momencie poszukiwań. pozdrawiam Witam, dołączam się do prośby, jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 17.07.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam mam juz kolory na ścianach ....... troche przesadziłam bardzo fajne kolorki chyba ze zdjecia nie oddaja prawdziwych ,zazdroszcze postepu prac ,a my tak daleko w tyle,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 17.07.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 czy ktos moze podac koszt zrobienia przylaczy wod kan i elektrycznego. z gory dziekuje Przylacze wodociagowe ale nie w studzience tylko garazu 2300+ 200 zl oplaty w ZWiK a elektryczne 1700 a ile kosztowaloby przylacze w studzience itd? Trudno powiedziec ale chyba ta cena + cena studzienki My płaciliśmy 3200 ze studzienką i z opłatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts