Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witam wszystkich,

Mam wielką prośbę o namiar na jakiegoś uczciwego kierowcę w raz z duuużym samochodem z HDS - najlepiej z Prawobrzeża / przewóz w środę prawie 2 tys. BK z hurtowni na Jesiennej do Klinisk.

Zadzwoń pod ten nr.604566786 spory z HDS`em

Zapytać sie zawsze mozna :D co jak i za ile

Dzieki za namiar - zapisałem!

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

Torbe i Aleksandra bardzo wam dziękuję i wygląda na to że mnie przekonałyście co do gresu. Torbe dzięki za zaproszenie ale właśnie decyzję muszę podjąć na dniach bo czas ucieka a domek...:)

Pozdrawiam sedecznie!

PS. a gdzie Wy się budujecie?

Ja buduję w Mierzynie w rejonie Ekologicznej i Komercyjnej. A Ty?

Pozdrowionka

Aleksandra

bardzo fajne kolorki :lol: chyba ze zdjecia nie oddaja

oddają oddają tylko każde pomieszczenie ma inny kolor może trzeba było jakoś ujednolicić ....

prawdziwych ,zazdroszcze postepu prac ,a my tak daleko w tyle,,,, :(

ten postęp prac kosztował sporo nerwów przez ostatni miesiąc non stop pracowało od 8 do 15 ludzi jednocześnie , teraz tez gonimy z terminem pod koniec lipca mamy zamieszkać trochę bedzie surowo , ale za to ekipe po zakonczeniu polece dalej pracuja jak motorki , nie narzekaja ,maja kilku specjalistów (regipsy , kafelki , malowanie)

Witam,

Kacha72, kolorki pastelowe, wyglądają sympatycznie :) . Co to za odcień rozbielonego różu w pokoju Twojej córci? Moja też chce mieć różowe ściany, a taki typowo cukierkowy to dla mnie trudny do zaakceptowania :roll: .

Aleksandra M05a, gratulacje! :D

tomadyna, ładna brama, czy to Normstahl?

Witam

mam juz kolory na ścianach ....... troche przesadziłam :o :o :o

Eeee. Jest super :D

Gdy pomalowaliśmy ściany w pokoju córki (żółto/niebieskie) mój mąż powiedział, że zgłupiałam bo jest ciemno jak w norze i że należy natychmiast przemalować. Prawdę mówiąc znajomi którzy byli zaraz po pomalowaniu powiedzieli to samo. Ale ja byłam uparta bo oczami wyobraźni widziałam jak te kolory komponują się z panelami i meblami. Gdy panele i meble już byli ci sami znajomi zapytali czy rozjaśniliśmy kolory, mój mąż natomiast: "miałaś rację". Nie chcałam być już podła i powiedzieć: "a nie mówiłam" :wink:

Kto uzytkuje rynny Bryza? Jestescie z nich zadowoleni?

Witam wszystkich

Mialam je miec ale w koncu kupilam Kaniona :D

A co cie skusilo? Ja doszedlem do wniosku, ze wole kupic tansze, a w najgorszym przypadku za 10 lat wymienie. Wymiana rynien nie stanowi az tak wielkiego problemu.

Kaniona sa drozsze ale bardziej mi sie podobaly .Mialam wycene na Bryza na gdanskiej przy rabacie 25 % 1900 zl .Kupowalam dodatki dachowe w Extra dachu i na rynny Kanion zaproponowali mi 15% .Powiedzialam i pokazalam ze na gdanskiej daja 25 % to oni dali mi 26% i oczywiscie kupilam :D