M3 17.07.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam wszystkich, Mam wielką prośbę o namiar na jakiegoś uczciwego kierowcę w raz z duuużym samochodem z HDS - najlepiej z Prawobrzeża / przewóz w środę prawie 2 tys. BK z hurtowni na Jesiennej do Klinisk. Zadzwoń pod ten nr.604566786 spory z HDS`em Zapytać sie zawsze mozna co jak i za ile Dzieki za namiar - zapisałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 17.07.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam wieczorkowo Dziś doczekałem się bramy garażowej http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/20070717.jpg Nie moge się tylko doczytać dlaczego po otwarciu bramy światło mruga Moja koncepcja jest taka, że pewnie mruga z zachwytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.07.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Podoba mi się dachówka. Rówież myślę o takiej. Jaki to producent? Brass DS ceglasty - na palecie wyglądała jak pomarańczowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 17.07.2007 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Hejka! Budowa ruszyła. Co prawda na razie wytyczono budynek i zaczęto kopać, ale bardzo się cieszę, że nareszcie zaczęło się coś dziać. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 17.07.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam! Torbe i Aleksandra bardzo wam dziękuję i wygląda na to że mnie przekonałyście co do gresu. Torbe dzięki za zaproszenie ale właśnie decyzję muszę podjąć na dniach bo czas ucieka a domek... Pozdrawiam sedecznie! PS. a gdzie Wy się budujecie? Ja buduję w Mierzynie w rejonie Ekologicznej i Komercyjnej. A Ty? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 17.07.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 kto potzrebuje fachmanow do wykonczenowki domku....sluze namiarem - daje lapy obciac za jakosc!!! Jeśli możesz, to wyślij mi na priv. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 18.07.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kto uzytkuje rynny Bryza? Jestescie z nich zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 18.07.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 bardzo fajne kolorki chyba ze zdjecia nie oddaja oddają oddają tylko każde pomieszczenie ma inny kolor może trzeba było jakoś ujednolicić .... prawdziwych ,zazdroszcze postepu prac ,a my tak daleko w tyle,,,, ten postęp prac kosztował sporo nerwów przez ostatni miesiąc non stop pracowało od 8 do 15 ludzi jednocześnie , teraz tez gonimy z terminem pod koniec lipca mamy zamieszkać trochę bedzie surowo , ale za to ekipe po zakonczeniu polece dalej pracuja jak motorki , nie narzekaja ,maja kilku specjalistów (regipsy , kafelki , malowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.07.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kto uzytkuje rynny Bryza? Jestescie z nich zadowoleni? Witam wszystkich Mialam je miec ale w koncu kupilam Kaniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.07.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam, Kacha72, kolorki pastelowe, wyglądają sympatycznie . Co to za odcień rozbielonego różu w pokoju Twojej córci? Moja też chce mieć różowe ściany, a taki typowo cukierkowy to dla mnie trudny do zaakceptowania . Aleksandra M05a, gratulacje! tomadyna, ładna brama, czy to Normstahl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 18.07.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kto uzytkuje rynny Bryza? Jestescie z nich zadowoleni? Witam wszystkich Mialam je miec ale w koncu kupilam Kaniona A co cie skusilo? Ja doszedlem do wniosku, ze wole kupic tansze, a w najgorszym przypadku za 10 lat wymienie. Wymiana rynien nie stanowi az tak wielkiego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.07.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam mam juz kolory na ścianach ....... troche przesadziłam Eeee. Jest super Gdy pomalowaliśmy ściany w pokoju córki (żółto/niebieskie) mój mąż powiedział, że zgłupiałam bo jest ciemno jak w norze i że należy natychmiast przemalować. Prawdę mówiąc znajomi którzy byli zaraz po pomalowaniu powiedzieli to samo. Ale ja byłam uparta bo oczami wyobraźni widziałam jak te kolory komponują się z panelami i meblami. Gdy panele i meble już byli ci sami znajomi zapytali czy rozjaśniliśmy kolory, mój mąż natomiast: "miałaś rację". Nie chcałam być już podła i powiedzieć: "a nie mówiłam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.07.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kto uzytkuje rynny Bryza? Jestescie z nich zadowoleni? Witam wszystkich Mialam je miec ale w koncu kupilam Kaniona A co cie skusilo? Ja doszedlem do wniosku, ze wole kupic tansze, a w najgorszym przypadku za 10 lat wymienie. Wymiana rynien nie stanowi az tak wielkiego problemu. Kaniona sa drozsze ale bardziej mi sie podobaly .Mialam wycene na Bryza na gdanskiej przy rabacie 25 % 1900 zl .Kupowalam dodatki dachowe w Extra dachu i na rynny Kanion zaproponowali mi 15% .Powiedzialam i pokazalam ze na gdanskiej daja 25 % to oni dali mi 26% i oczywiscie kupilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.07.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam Tomadyna ładny wzór bramy - taki sam jak mój, tylko w innym kolorze Ale przynajmniej widzę teraz, ze podjelismy słuszną decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.07.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam mam juz kolory na ścianach ....... troche przesadziłam przesadzasz bardzo ładne ciepłe kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam, tomadyna, ładna brama, czy to Normstahl? Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 kto potzrebuje fachmanow do wykonczenowki domku....sluze namiarem - daje lapy obciac za jakosc!!! Witam, to ja też poproszę , jestem dokładnie w momencie poszukiwań. pozdrawiam poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.07.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 kto potzrebuje fachmanow do wykonczenowki domku....sluze namiarem - daje lapy obciac za jakosc!!! Bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.07.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam! Torbe i Aleksandra bardzo wam dziękuję i wygląda na to że mnie przekonałyście co do gresu. Torbe dzięki za zaproszenie ale właśnie decyzję muszę podjąć na dniach bo czas ucieka a domek... Pozdrawiam sedecznie! PS. a gdzie Wy się budujecie? Warszewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts