bimbelt 19.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Po murowaniu kominow, pozostaly mi niewykorzystane elementy: - 5 rur ceramicznych prostych - welna mineralna do ocieplenia rur - 2 pustaki keramzytowe - sam komin - 3 pustaki keramzytowe - komin z wentylacja Wszystko pochodzi z systemu IBF. Pozostaję w pogotowiu (musiałbym przekonsultować z wykonawcą/kierownikiem! Tylko te Twoje perypetie z IBF'em ... Jesli jeszcze nie kupiles komina, to trzymaj sie z dala od IBF. Szkoda nerwow. A jesli kupiles i czegos ci brakuje, to polecam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 19.07.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Na jaki tynk się zdecydowałeś ? Tynk poszedł gipsowy chodziło mi o elewacyjny (mineralny,akrylowy,silo ...coś tam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 19.07.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Po jakim czasie od momentu postawienia budynku wykonywaliście elewację (interesują mnie tylko styropian-owcy). Chodzi mi o to czy mogę rozpocząć elewację świeżo po wykonaniu tynków i jeszcze przed laniem posadzek ?? To ja podlaczam sie do pytania. Chcialbym wstawic okna i ocieplic budynek od razu po zakonczeniu stanu surowego. Potem bede robic dopiero w srodku. Czy to dobry pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 czwarteczkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam wszystkich . Jaka jest jakosc marmurowych parapetow z Pomorskiej Fabryki Okien Gdzie mozna dostac folie ekranowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 19.07.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam Wszystkich Mam pytanko czy widząc zarys swojego domu też mieliście wrażenie, że jest mały? . Mirlandia gratuluje masz bardzo ładny domek i te brzózki...urocze Teska czy mogłabyś przesłać mi namiary na ekipę od wykończeniówki, którą ostatnio polecałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam Wszystkich Mam pytanko czy widząc zarys swojego domu też mieliście wrażenie, że jest mały? . Mirlandia gratuluje masz bardzo ładny domek i te brzózki...urocze Teska czy mogłabyś przesłać mi namiary na ekipę od wykończeniówki, którą ostatnio polecałaś. Moj wydal mi sie olbrzymi ale fakt ze jest szeroki z podwojnym garazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.07.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam! Jeśli macie roztrzepane dzieci lub sami jesteście roztrzepani a zamierzacie kupić sobie lub dziecku MP4 to polecam sprzęt firmy Lark. Wczoraj mojej córce wpadła MP4 do sedesu - rozkręciłam, wysuszyłam i......działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 czwarteczkowo witam Teska pamiętam o Tobie. A co byś powiedział, jakbym napisała na kartce, że jesteś zainteresowana, podałabym twój numer telefonu i przypięła kartkę do ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.07.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam Wszystkich Mam pytanko czy widząc zarys swojego domu też mieliście wrażenie, że jest mały? . Ja że mój dom jest mały myślałam do momentu gdy zaczęłam kupować płytki do łazienek i wymierzyłam ile paneli mi potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 19.07.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam Wszystkich Mam pytanko czy widząc zarys swojego domu też mieliście wrażenie, że jest mały? Ja mialem tak samo. Teraz jest juz wiekszy, choc tez nie powala rozmiarami. Pewnie jak sie wykonczy w srodku, to bedzie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 19.07.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Bryta a można wiedzieć jaką masz powierzchnię parteru bez garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.07.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Bryta a można wiedzieć jaką masz powierzchnię parteru bez garażu? Parter ma 111m +garaz 38 Tyle ze elewacja jest szeroka na 20,5 m i przez to wyglada na wiekszy niz w rzeczywistosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 19.07.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam wszystkich . Jaka jest jakosc marmurowych parapetow z Pomorskiej Fabryki Okien Gdzie mozna dostac folie ekranowa Witam! My mamy parapet z M&S i wygląda z daleka nawet ładnie ale montarzyści tak spaprali sprawę... - reklamacja. Poprostu, mamy go w lukarnie salonu i trzeba było go połączyć w dwóch miejscach. Połączenia są okropne przy przycinaniu poszarpali i jeszcze zrobili koszmarną fugę a w dodatku jest krzywo (podobno ciei zwykłym fleksem i na sucho). Jest już zareklamowany ale jeszcze sprzedający z Gdańskiej go nie widzieli. Nie mam pojęcia co zrobią bo naprawienie tego nie jest chyba możliwe. Na parapecie zauważyłam ponadto jakiś dziwne plamy widodzne pod światło i nie mam pojęcia czy były od początku czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 19.07.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam Proszę o namiary Właśnie jestem na etapie poszukiwań wykonawców wykończenia kto potzrebuje fachmanow do wykonczenowki domku....sluze namiarem - daje lapy obciac za jakosc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 19.07.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam grupę po dłuższym urlopie - nie sama budową człowiek żyje - Potrzebuje pilnie info o cenie posadzek Jańcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 19.07.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 mam pytanki!ile kosztuje doprowadzenie gazu do domu i czy ktoś mógłby podać jakiś namiary do kogoś kto to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.07.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam wszystkich . Jaka jest jakosc marmurowych parapetow z Pomorskiej Fabryki Okien Gdzie mozna dostac folie ekranowa Witam! My mamy parapet z M&S i wygląda z daleka nawet ładnie ale montarzyści tak spaprali sprawę... - reklamacja. Poprostu, mamy go w lukarnie salonu i trzeba było go połączyć w dwóch miejscach. Połączenia są okropne przy przycinaniu poszarpali i jeszcze zrobili koszmarną fugę a w dodatku jest krzywo (podobno ciei zwykłym fleksem i na sucho). Jest już zareklamowany ale jeszcze sprzedający z Gdańskiej go nie widzieli. Nie mam pojęcia co zrobią bo naprawienie tego nie jest chyba możliwe. Na parapecie zauważyłam ponadto jakiś dziwne plamy widodzne pod światło i nie mam pojęcia czy były od początku czy nie. Nie brzmi optymistycznie a cena dobra a jak z reklamacja dlugo na jej zalatwienie czekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 19.07.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam wszystkich . Jaka jest jakosc marmurowych parapetow z Pomorskiej Fabryki Okien Gdzie mozna dostac folie ekranowa Witam! My mamy parapet z M&S i wygląda z daleka nawet ładnie ale montarzyści tak spaprali sprawę... - reklamacja. Poprostu, mamy go w lukarnie salonu i trzeba było go połączyć w dwóch miejscach. Połączenia są okropne przy przycinaniu poszarpali i jeszcze zrobili koszmarną fugę a w dodatku jest krzywo (podobno ciei zwykłym fleksem i na sucho). Jest już zareklamowany ale jeszcze sprzedający z Gdańskiej go nie widzieli. Nie mam pojęcia co zrobią bo naprawienie tego nie jest chyba możliwe. Na parapecie zauważyłam ponadto jakiś dziwne plamy widodzne pod światło i nie mam pojęcia czy były od początku czy nie. Nie brzmi optymistycznie a cena dobra a jak z reklamacja dlugo na jej zalatwienie czekasz zgłosiliśmy zaraz po montarzu i powiedzieli że jak przyjadą montować bramę i regulowac okna zobaczą do dzisiaj nie byli (a byłoto już prawie 2 miesięce tem) więc jutro jade na Gdańską sobie porozmawiać. ogólanie to sprzedawcy są bardzo mili i kompetentni okna też super ale ich montarzyści... lepiej nie komentować. Albo my na takich trafiliśmy. Okna zamontowali nawet dobrze tylko zamienili strony otwierania drzwi i były oczywiście pretensje że muszą zmieniać a na ścianach dokładnie było wyrysowane co i jak. Jedne drzwi do dzisiaj sie nie otwierają i czakamy na regulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 czwarteczkowo witam Teska pamiętam o Tobie. A co byś powiedział, jakbym napisała na kartce, że jesteś zainteresowana, podałabym twój numer telefonu i przypięła kartkę do ogrodzenia? mozesz tak zrobic, prosze bo tam teraz chyba jest pies, wiec wlasciciel musi sie tam zjawic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts