tomadyna 20.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Przepraszam że tak na skróty - czy ktoś przerobił temat balkonów, ich uszczelnienia oraz warstw, mocowanie barierek itp. Zdecydowaliśmy się na barierkę mocowaną od czoła i do ściany - właśnie aby nie przerywać ciągłości warstw na płycie. A mamy: papa, folia (z zakładem na ścianę oczywiście), styropian 3cm, wylewka. Od spodu też styropian 5cm i tynk. Czy jakąś izolację robiłaś następnie na wylewce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 20.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam w piątek!___________PozdrowionkaAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 20.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Teska,czy mogę Cię prosić o namiary na ekipę wykończeniową?___________PozdrowionkaAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 20.07.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam Wszystkich . Tak mam nadzieje ze moze jak uporam sie z dachem to wyskocze na pare dni nad morze . Byliscie moze ostatnio w Swinoujsciu bo ja bylam tam z 8 lat temu Gdzie jeszcze warto pojechac np nad jezioro .Przyznam sie ze znam tylko Insko Właśnie jestem w Świnoujściu. Jeśli nie było Cię tu tyle lat, to przyjeżdżaj! Miasto bardzo się zmieniło i to na korzyść. Zwłaszcza Pas Nadmorski. Mnóstwo nowych budynków i przedłużona promenada. Ładnie zagospodarowane tereny. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.07.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Przepraszam że tak na skróty - czy ktoś przerobił temat balkonów, ich uszczelnienia oraz warstw, mocowanie barierek itp. Zdecydowaliśmy się na barierkę mocowaną od czoła i do ściany - właśnie aby nie przerywać ciągłości warstw na płycie. A mamy: papa, folia (z zakładem na ścianę oczywiście), styropian 3cm, wylewka. Od spodu też styropian 5cm i tynk. Czy jakąś izolację robiłaś następnie na wylewce ?? Na razie jest goła wylewka, docelowo kafelki. Myślałam, żeby dać może pod nie folię w płynie, ale szczerze mówiąc, to jeszcze decyzja przede mną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 20.07.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 mirlandia, piękny dom! Wjazd na posesję jest na wprost garażu, czy z boku? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.07.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Gdzie jeszcze warto pojechac np nad jezioro .Przyznam sie ze znam tylko Insko My jeździmy w okolice Drawna. Przepiękne, czyste jeziora, lasy, grzyby, fantastyczne trasy na rowery, konie i kajaki i mało ludzi. Minus - to raczej słabo rozwinięta infrastruktura turystyczna. Ale jest parę godnych polecenia gospodarstw agroturystycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.07.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam Jeśli ktos szuka wełny fasadowej to mogę dac namiar gdzie kupi po cenie producenta Z tylu hurtowni tylko ta jedna dala mi gwarancje dostawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 20.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 polecam jez. Siecino k/Złocieńca ! Piękna, przejrzysta woda, bez piany, bez wodorostów przy brzegu, wędzone rybki, grzyby,lasy. Jeżdżę tam pod namiot, więc namiarów na domki , gospodarstwa nie mam. Polecam także spływ Drawą, nawet na weekend. Okolica przepiękna. Biwakować można przy rzece, na polach namiotowych. ach wakacje .... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam wszystkich . Jaka jest jakosc marmurowych parapetow z Pomorskiej Fabryki Okien Gdzie mozna dostac folie ekranowa ja mam takie parapety, ale jeszcze de facto ich nie użytkuję. Są przepiękne. Jeden przyszedł leciutko obłamany na rogu - miałam do wyboru reklamować i czekać na nowy albo umieścić pod oknem, gdzie by tego nie było widać. I tak zrobiliśmy. A montażyści z MS to osobna historia . Dość szemrana załoga . O folię ekranową zapytałabym w hurtowni instalacyjnej widzę, że już wiele osób narzeka na montazystów z ms U mnie jeszcze została brama do zamontowania a z parapetów chyba zrezygnujemy i wezmiemy gdzie indziej. Szkoda nerwów, całkowita olewka klienta, mozesz czekac i czekac i sie nie doczekac, ani na nich a ni na telefon z przeprosinamy, ze nie przyjadą bo cos tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.07.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam Wszystkich . Tak mam nadzieje ze moze jak uporam sie z dachem to wyskocze na pare dni nad morze . Byliscie moze ostatnio w Swinoujsciu bo ja bylam tam z 8 lat temu Gdzie jeszcze warto pojechac np nad jezioro .Przyznam sie ze znam tylko Insko Właśnie jestem w Świnoujściu. Jeśli nie było Cię tu tyle lat, to przyjeżdżaj! Miasto bardzo się zmieniło i to na korzyść. Zwłaszcza Pas Nadmorski. Mnóstwo nowych budynków i przedłużona promenada. Ładnie zagospodarowane tereny. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Czy trafiliscie na porzadny hotel z dobrym jedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Gdzie jeszcze warto pojechac np nad jezioro .Przyznam sie ze znam tylko Insko My jeździmy w okolice Drawna. Przepiękne, czyste jeziora, lasy, grzyby, fantastyczne trasy na rowery, konie i kajaki i mało ludzi. Minus - to raczej słabo rozwinięta infrastruktura turystyczna. Ale jest parę godnych polecenia gospodarstw agroturystycznych. A znasz fajne noclegi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.07.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam Jeśli ktos szuka wełny fasadowej to mogę dac namiar gdzie kupi po cenie producenta Z tylu hurtowni tylko ta jedna dala mi gwarancje dostawy. Poprosze o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.07.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam Jeśli ktos szuka wełny fasadowej to mogę dac namiar gdzie kupi po cenie producenta Z tylu hurtowni tylko ta jedna dala mi gwarancje dostawy. Poprosze o namiar poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 20.07.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam wszystkich . Jaka jest jakosc marmurowych parapetow z Pomorskiej Fabryki Okien Gdzie mozna dostac folie ekranowa ja mam takie parapety, ale jeszcze de facto ich nie użytkuję. Są przepiękne. Jeden przyszedł leciutko obłamany na rogu - miałam do wyboru reklamować i czekać na nowy albo umieścić pod oknem, gdzie by tego nie było widać. I tak zrobiliśmy. A montażyści z MS to osobna historia . Dość szemrana załoga . O folię ekranową zapytałabym w hurtowni instalacyjnej widzę, że już wiele osób narzeka na montazystów z ms U mnie jeszcze została brama do zamontowania a z parapetów chyba zrezygnujemy i wezmiemy gdzie indziej. Szkoda nerwów, całkowita olewka klienta, mozesz czekac i czekac i sie nie doczekac, ani na nich a ni na telefon z przeprosinamy, ze nie przyjadą bo cos tam... witam wszystkich- to i ja dorzuce swoje 5 groszy na MS-faktycznie nie mozna sie doprosic o przyjazd-rozumiem duzo pracy,nie ma czasu,moze my jesteśmy przewrazliwieni-pękł taki plastik na zgięciu prowadnicy i brama porusza sie po tej stronie inaczej niz po drugiej .wczoraj mieli juz byc na 100%-3 wczesniejsze terminy nie doszły do skutku.niestety panów sie nie doczekałam. Wspomne tez że w tym samym czasie zgłaszałam u konkurencji drzwi balkonowe i pan przyjechał po małym poslizgu i bardzo przeprszał. niestety sami ,,naganiamy,,klientów a potem sie dziwimy ,że nie maja dla nas czasu-a może powinni zatrudnic kogos odpowiedzialnego tylko za reklamacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.07.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam Jeśli ktos szuka wełny fasadowej to mogę dac namiar gdzie kupi po cenie producenta Z tylu hurtowni tylko ta jedna dala mi gwarancje dostawy. Poprosze o namiar poszło na priv Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.07.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam wszystkich . Jaka jest jakosc marmurowych parapetow z Pomorskiej Fabryki Okien Gdzie mozna dostac folie ekranowa ja mam takie parapety, ale jeszcze de facto ich nie użytkuję. Są przepiękne. Jeden przyszedł leciutko obłamany na rogu - miałam do wyboru reklamować i czekać na nowy albo umieścić pod oknem, gdzie by tego nie było widać. I tak zrobiliśmy. A montażyści z MS to osobna historia . Dość szemrana załoga . O folię ekranową zapytałabym w hurtowni instalacyjnej widzę, że już wiele osób narzeka na montazystów z ms U mnie jeszcze została brama do zamontowania a z parapetów chyba zrezygnujemy i wezmiemy gdzie indziej. Szkoda nerwów, całkowita olewka klienta, mozesz czekac i czekac i sie nie doczekac, ani na nich a ni na telefon z przeprosinamy, ze nie przyjadą bo cos tam... witam wszystkich- to i ja dorzuce swoje 5 groszy na MS-faktycznie nie mozna sie doprosic o przyjazd-rozumiem duzo pracy,nie ma czasu,moze my jesteśmy przewrazliwieni-pękł taki plastik na zgięciu prowadnicy i brama porusza sie po tej stronie inaczej niz po drugiej .wczoraj mieli juz byc na 100%-3 wczesniejsze terminy nie doszły do skutku.niestety panów sie nie doczekałam. Wspomne tez że w tym samym czasie zgłaszałam u konkurencji drzwi balkonowe i pan przyjechał po małym poslizgu i bardzo przeprszał. niestety sami ,,naganiamy,,klientów a potem sie dziwimy ,że nie maja dla nas czasu-a może powinni zatrudnic kogos odpowiedzialnego tylko za reklamacje To z nich zrezygnuje bo nie mam czasu na uzeranie sie i nie lubie takich firm co maja klienta w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.07.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 witam wszystkich- to i ja dorzuce swoje 5 groszy na MS-faktycznie nie mozna sie doprosic o przyjazd-rozumiem duzo pracy,nie ma czasu,moze my jesteśmy przewrazliwieni-pękł taki plastik na zgięciu prowadnicy i brama porusza sie po tej stronie inaczej niz po drugiej .wczoraj mieli juz byc na 100%-3 wczesniejsze terminy nie doszły do skutku.niestety panów sie nie doczekałam. Wspomne tez że w tym samym czasie zgłaszałam u konkurencji drzwi balkonowe i pan przyjechał po małym poslizgu i bardzo przeprszał. niestety sami ,,naganiamy,,klientów a potem sie dziwimy ,że nie maja dla nas czasu-a może powinni zatrudnic kogos odpowiedzialnego tylko za reklamacje myslalam, że tylko ja jestem przewrazliwiona, ale zbiera sie tu nas coraz wiecej niezadowolonych klientów, sadze ze panowie z ms przeczytają te opinie i wezma się za swoich montazystów. Do reklamacji ciezko przyjechac, ale do pomiarów nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 20.07.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam Wszystkich . Tak mam nadzieje ze moze jak uporam sie z dachem to wyskocze na pare dni nad morze . Byliscie moze ostatnio w Swinoujsciu bo ja bylam tam z 8 lat temu Gdzie jeszcze warto pojechac np nad jezioro .Przyznam sie ze znam tylko Insko Właśnie jestem w Świnoujściu. Jeśli nie było Cię tu tyle lat, to przyjeżdżaj! Miasto bardzo się zmieniło i to na korzyść. Zwłaszcza Pas Nadmorski. Mnóstwo nowych budynków i przedłużona promenada. Ładnie zagospodarowane tereny. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Czy trafiliscie na porzadny hotel z dobrym jedzeniem Porządny apartament z aneksem kuchennym i zielonym tarasem. Jedzenie we własnym zakresie, ale można skorzystać z restauracji, bo obok stoją trzy hotele. Poza tym promenada w zasięgu reki, a tam liczne fast foody i kawiarenki. Mimo bliskości deptaku miejsce spokojne i co dla mnie ogromnie ważne - do zejścia na plażę 30 m. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.07.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 hidaro nie wiem, czy nie odkrywam teraz Ameryki na nowo, ale własnie zauwazyłam, że jesteś moim bardzo bliskim sąsiadem Nasze domy stoją w tej samej lini, tylko 2 ulice dalej, więc widze tylko czubek twojego dachu. W każdym razie zapraszam na kawkę albo coś chłodnego, jak będziecie mieć ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts