bikosa 09.03.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Bodek- pochwal sie jaki to projekt co bysmy mogli podziwiać!! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.03.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Ależ skąd! Żyjemy i cieszymy się, że się odezwałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 09.03.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 bodekku - zaraz wymarli...Pracują.... albo symulują.Szkielet fajna rzecz - bo szybko. Ale blachodachówka jest koszmarna - sąsiad mam obok dom w szkielecie. Wiem że pada przez jego bębnienie w dach. Na naszej cementowej cichutko.Poza tym jest problem z wykonawcami... A poza tym i owym - jest jak w bajce o trzech świnkach.. ja wolę murowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.03.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Witaj Bodekku!!! Widzisz ile kobiet Cię wita? Nie omieszkaj teraz pochwalić się projektem domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 09.03.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Co do szkieletu- pamiętm jak ktoś narzekał, że w kuchni gwożdzie wbija to cały dom sie trzęsie. Ale jak postanowisz tak będzie. Aha no i jeszcze na bezrzeczu takiemu gościowi stawiali- miało byc szybko- a ekipa taka, że w efekcie trwało tak długo jak mury tylko nie pytaj mnie o ekipe bo to było z 6-7 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.03.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Jeżu malusieńki - taka kolęda była ! dzięki za odezwę ! odpowiadam hurtem projekt to "Dom w petuniach" z Archonu, można go obejrzeć na stronie http://www.archon.pl ale mam nadzieję, że będę go miał w piątek na spotkaniu ! nie maiłem czasu pisać, ale namiętnie śledziłem wasze zmagania w necie, co do szkieletu to fajny bo szybki - ale niestety chyba drogi spóźnione ale serdeczne życzenia dla wszystkich PAŃ z okazji 8 marca pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.03.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Joasiu Jasia - jaka blachodachówka - tak źle jeszcze nie jest może gont bitumiczny - tak nie hałasuje Linka - - się pochwaliłem i dzięki za powitanie ! szkieletory budują często - ale ta cena bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.03.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 także witam bodekkua szkielecik fajna rzecz (też od tego zaczynaliśmy) ale czy u nas potrafią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.03.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 WOW! Bodekku niezła chatka!Będziecie mieli piękny salon i wyjście na taras. Podoba mi się również rozwiązanie na poddaszu, sama takie mam (sypialnia z łazienką)Powodzenia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.03.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 czupurek - też tak myślę (że fajne) ale się cenią Linka - mnie się też podoba nawet bardzo - przeryłem ponad 1000 projektów i do tego wróciłem, mam nadzieję, że się uda. bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Spotkanie 12 marca - piątek w IMOLI ul. Parkowa godz. 18.30 - do dzisiaj zgłosili się: Didi - 2 osobyMamaTa i Tatuj - 2 osobyGrapusek - 2 osobyUlcia i Krzyś - 2 osobyCzupurek - 2 osobybodekku - 2 osobyS.P. - 2 osobyMaggie - 2 osobyIvette - 2 osobyEwar - 2 osobyIwona G - 1 osobaWociek - 2 osobyLalka - 1 osobaJózia S - 1 osobaŻona Felka - 1 osobaLinka - 2 osobyTeska - 1 osobaRoman W - 1 osobaBikosa - 1 osoba?Maksiu - 1 osoba?RAZEM: 32 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Jejku - ale napisaliście! Żeby przeczytać, trzeba najmniej pół godzinki! S.P. - gratulejszyn i pilnuj biznesu - my jeździliśmy codziennie, żeby nie było właśnie takich niespodzianek Pominęłam kogoś na liście? Jeśli tak, proszę się zgłosić. Może może moi znajomi, też budujący wpadną na trochę na spotkanie. Już niedługo koniec pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 09.03.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Bikosa, gratulacje z okazji uzyskania pozwolenia! Eh, pamiętam jak szczęśliwy dla nas był ten dzień Powodzenia! Bodekku, drożej, drożej... może nie tyle same ściany, co fakt, że trzeba do tego wszystkiego dodać koszt fundamentów i kominów... Ostatnio sprawdzałem i wyszło mi, że jednak drożej byłoby w szkielecie... Ale nadal choruję na tę technologię ... Dobrze robi rozmowa z klientami wykonawców... a największe szczęście jak wpuszczą do domu Ale w końcu jak, bo nie zrozumiałem... zdecydowałeś się na drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.03.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Bikosa gratulacje, pamietam jak my się cieszyliśmy, gdy odebraliśmy pozwolenie, a tu już ..już a bedziemy mieszkać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.03.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Stasiek - jestem już na 99% zdecydowany, ale wszystko się może zdarzyć (jak mówi piosenka). Fundamenty zgoda, to extra, ale komin chyba będzie jeden bo "choruję" na wentylację mechaniczną z reku, piec kondensacyjny z rurą przez ścianę. Na razie to tylko idee ale maybe Co do klientów, byłem w domu, zostałem zaproszony do środka; właściciele bardzo zadowoleni - bez podpuchy P.S. czy ktoś widział mój obrazek, bo mi uciekł bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 09.03.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 cześć, posłuchajcie, jakie mają podejście do życia http://www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf Witam wszystkich! właśnie trochę ochłonąłem po wysłuchaniu i obejrzeniu motylka. Józia! ogromne, ale to ogromne dzięki za ten link!. Pierwszy raz od dawna wytarzałem sie ze śmiechu na dywanie (musiało wygladać to nieźle, bo przybiegli wszyscy domownicy i zaciekawieni ogladali 15 minut co robię). Popłakałem się, spociłem, garnitur do czyszczenia ......... i ledwo widzę, co teraz piszę. Kawały Czupurka i Didi były super, ale ten "fruwający" ze swoim: Chciałem wszystkim powiedzieć na dzień dobry, że ................. jest coooooooooooool!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.03.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Ja jeszcze raz a propo's motylka... właśnie wyszli od nas znajomi...prosili na kolanach, żeby przesłać im link pocztą... także jutro motylek "obleci" cały Szczecin, jeśli już tego nie zrobił Dzięki Józia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.03.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Witam wieczorową porą, córcia mi się pochorowała, więc w najbliższym czasie pewnie będę zaglądać tylko wieczorem. BikosaGratuluję pozwolenia na budowę! Super! My będziemy pewnie na dniach składać papiery. Motylek - bezdyskusyjnie gwóźdź programu, tylko w błogiej nieświadomości odtworzyłam najpierw przy swojej 9-letniej latorośli i szyyyyyybciutko musiałam wyciszyć głos. Trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 09.03.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Gratulacje to chyba raczej dla Pani adaptatorki, ze się uwinęła (nawet jeśli dzisiaj podpadła- bo nie przywiozła pozowlenia ). Maggie- Ty to jesteś za te same pieniadze co ja- materiał kupiony a pozowlenia jeszcze brak Rzeczywiście razem powinnyśmy ten dom stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.03.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Po co Wam dziewczyny jakieś pozwolenie? Spotkamy się to opowiem, co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts